Articole,echipament camping

Articole si echipamente camping:saltele, arzatoare, butelii cu gaz, vase, tacamuri, termosuri, lanterne, lampi frontale,unelte, articole igiena, mobilier camping, purificare apa, surse energie
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Dus Solar Camping BCB 20 l

  Dus Solar Camping BCB 20 l

  Dusul Solar Camping BCB 20 l este solutia ideala pentru igiena corporala in cazul camparii la distanta mare de sursa de apa calda.
  46,00 RON
 • Incarcator solar A-solar Xtorm Lava AM 114

  Incarcator solar A-solar Xtorm Lava AM 114

  A-solar Xtorm Lava AM 114 este un incarcator solar mobil cu panou fotovoltaic incorporat si finisaj negru mat cauciucat. Cu carcasa robusta si panou fotovoltaic de 3.5-W este ideal pentru utilizare outdoor.
  349,00 RON
 • Lanterna frontala Balck Diamond Icon Polar

  Lanterna frontala Balck Diamond Icon Polar

  Lanterna frontala Black Diamond Icon Polar are un design modern, si luminozitate de 200 lumeni. Icon este o frontala profesionala, rezistenta la apa, recomandata pentru activitati pe timp de iarna.
  410,00 RON
 • Filtru apa Care Plus, water filter 3440

  Filtru apa Care Plus, water filter 3440

  Filtrul de apa Care Plus, water filter filtreaza apa cu un sistem de microfibre capilare.
  195,00 RON
 • Arzator GoSystem Tri Spi

  Arzator GoSystem Tri Spi

  Arzatorul GoSystem Tri Spi este usor, sustinut de trei picioare pliabile. Se leaga la butelie cu furtun flexibil echipat cu regulator de flacara. Prevazut cu piezo pentru aprindere automata. Arzatoarele cu furtun sunt foarte stabile deoarece stau cu picioarele direct pe sol nu pe butelie.
  139,00 RON
 • Arzator Pinguin Surpass Titan

  Arzator Pinguin Surpass Titan

  Arzatorul Pinguin Surpass Titan este un arzator din titan, cu cap de ardere puternic. Suportul zimtat pliabil din titaniu, asigura stabilitate. Este unul din cele mai usoare arzatoare din lume. Compatibil cu butelii de gaze de 230 grame şi 450 grame Pinguin, sau orice butelie cu valva filetata.
  153,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5