Bete telescopice trekking,schi de tura, trail

Bete telescopice pentru trekking, schi de tura, schi alpinism, alergare, trail running, ture montane, nordic walking, expeditie, accesorii bete telescopice
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 50 mm, cu filet.

  Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 50 mm, cu filet.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rozeta, rondeaua pentru bete telescopice Masters, 50 mm, cu filet, este compatibila cu betele telescopice Masters la care atasarea rozetei se face prin infiletare. Rozeta, rondeaua cu diametrul de 50 mm nu este adecvata pentru folosire in zapada. Pretul afisat se refera la 1 buc. rozeta, rondea.
  4,00 RON
 • Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 55 mm, RBS.

  Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 55 mm, RBS.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rozeta, rondeaua pentru bete telescopice Masters, 55 mm, RBS, este compatibila cu betele telescopice Masters la care atasarea rozetei se face cu sistemul RBS. Rozeta, rondeaua cu diametrul de 55 mm nu este adecvata pentru folosire in zapada. Pretul afisat se refera la 1 buc. rozeta, rondea.
  4,00 RON
 • Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 120 mm, RBS.

  Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 120 mm, RBS.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rozeta, rondeaua pentru bete telescopice Masters, 120 mm, RBS, este compatibila cu betele telescopice Masters la care atasarea rozetei se face cu sistemul RBS. Rozeta, rondeaua cu diametrul de 120 mm este adecvata pentru folosire la zapada. Pretul afisat se refera la 1 buc. rozeta, rondea.
  9,00 RON
 • Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 95 mm, RBS.

  Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 95 mm, RBS.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rozeta, rondeaua pentru bete telescopice Masters, 95 mm, RBS, este compatibila cu betele telescopice Masters la care atasarea rozetei se face cu sistemul RBS. Rozeta, rondeaua cu diametrul de 95 mm este adecvata pentru folosire la zapada. Pretul afisat se refera la 1 buc. rozeta, rondea.
  7,00 RON
 • Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 85 mm, cu filet.

  Rozeta, rondea bat telescopic Masters, 85 mm, cu filet.

  Taxa transport 20 Lei. transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rozeta, rondeaua pentru bete telescopice Masters, 85 mm, cu filet, este compatibila cu betele telescopice Masters la care atasarea rozetei se face prin infiletare. Rozeta, rondeaua cu diametrul de 85 mm este adecvata si pentru folosire si la zapada. Pretul afisat se refera la 1 buc. rozeta, rondea.
  6,00 RON
 • Masters bete Trekking Tip Protector

  Masters bete Trekking Tip Protector

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Protectie pentru varful betelor de trekking, telescopice Masters. Protejeaza varful betelor pe timpul transportului pentru evitarea accidentelor. Se pot folosi si la deplasarea pe roca si asfalt. Pretul afisat se refera la 1 buc.
  5,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină