Bete telescopice trekking,schi de tura, trail

Bete telescopice pentru trekking, schi de tura, schi alpinism, alergare, trail running, ture montane, nordic walking, expeditie, accesorii bete telescopice
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta RBS, 65 mm

  Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta RBS, 65 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Acest varf pentru bat trekking telescopic Masters cu varful din otel Carbid este compatibil cu rozetele, rondelele RBS fabricate de Masters. Ansamblul este compatibil cu betele telescopice care la baza au diametrul identic cu cel de la Masters. Lungime: 65 mm. Pretul afisat se refera la 1 buc.
  15,00 RON
 • Varf bat trekking Masters, otel, suport rozeta cu filet

  Varf bat trekking Masters, otel, suport rozeta cu filet

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Acest varf pentru bat trekking telescopic Masters cu varful din otel este compatibil cu rozetele, rondelele filetate fabricate de Masters. Ansamblul este compatibil cu betele telescopice care la baza au diametrul identic cu cel de la Masters. Pretul afisat se refera la 1 buc.
  12,00 RON
 • Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta cu filet

  Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta cu filet

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Acest varf pentru bat trekking telescopic Masters cu varful din otel Carbid este compatibil cu rozetele, rondelele filetate fabricate de Masters. Ansamblul este compatibil cu betele telescopice care la baza au diametrul identic cu cel de la Masters. Pretul afisat se refera la 1 buc.
  15,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină