Bete telescopice trekking,schi de tura, trail

Bete telescopice pentru trekking, schi de tura, schi alpinism, alergare, trail running, ture montane, nordic walking, expeditie, accesorii bete telescopice
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2 

 • Masters bete Trekking Tip Protector

  Masters bete Trekking Tip Protector

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Protectie pentru varful betelor de trekking, telescopice Masters. Protejeaza varful betelor pe timpul transportului pentru evitarea accidentelor. Se pot folosi si la deplasarea pe roca si asfalt. Pretul afisat se refera la 1 buc.
  5,00 RON
 • Bete telescopice Masters Scout

  Bete telescopice Masters Scout

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Betele telescopice Masters Scout sunt bete telescopic din seria hiker, ( drumeții ) cu maner ergonomic cauciucat. Compus din trei segmente cu diametrul segmentelor de ø 18/16/14, fabricat din aliaj de aluminiu 6013. Sistem de blocare BS- extensorul rosu reprezinta semnul distinctiv al sistemului BS. Este realizat din plasic DuPont ®, capabil sa reziste la socuri termice in intervalul termic -50ºC +40 ºC.
  135,00 RON
 • Bete telescopice Masters Training, bete Nordic Walking

  Bete telescopice Masters Training, bete Nordic Walking

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Betele telescopice Masters Training sunt bete cu doua segmente pentru Nordic Walking. Fabricate din aliaj de aluminiu 7075 T6 F26 cu maner Essenza ergonomic, aderent. Manerul este prevazut cu sistem de sustinere a mainii sub forma de manusi fara degete Evolution Click.
  215,00 RON
 • Bete Trekking & Trail Black Diamond Alpine Carbon Z 130

  Bete Trekking & Trail Black Diamond Alpine Carbon Z 100

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Betele de trekking & trail Black Diamond Alpine Carbon Z 100 sunt fabricate integral din fibra de Carbon. Sunt recomandate pentru trekking si alergare in patru anotimpuri. Au lungime fixa de 100 cm., lungime adunat 34 cm. In interiorul tuburilor este un snur de Kevlar imbracat in tub de plastic foarte rezistent la frecare si taiere. Aceste bete sunt combinatia ideala intre greutate, rezistenta, confort, utilitate.
  712,00 RON
 • Bete telescopice Masters Summit Light

  Bete telescopice Masters Summit Light

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Batele telescopice Masters Summit Light au maner ergonomic din material antialergic PALMO. Sunt compuse din trei segmente ø 16/14/12 mm, sunt fabricate din aluminiu tratat termic, 7075 T6 F56, usor si foarte rezistent. Recomandat pentru trekking, ture montane iarna si vara, backpacking, alergare montana.
  235,00 RON
 • Bete telescopice Masters Scout Tour

  Bete telescopice Masters Scout Tour

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Bete telescopice Masters Scout Tour din seria hiker, cu maner ergonomic cauciucat Raptor Grip. Compuse din trei segmente cu diametrul de ø 18/16/14, fabricate din aliaj de aluminiu 6013.
  185,00 RON
 • Bat telescopic Masters Promenade

  Bat telescopic Masters Promenade

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Batul telescopic Masters Promende este din seria Walking. Un baston clasic, de incredere in stil sportiv. Este recomandat pentru excursii, ture montane usoare. Asigura un plus de stabilitate la deplasarea in teren accidentat. Este prevazut cu sistemul de blocare Clamper- acesta permite utilizatorului sa ajusteze lungimea batului, rapid, simplu, fara unelte, prin ridicarea clapetelor
  86,00 RON
 • Bete pentru alergare Snowline Stealth Slim 120

  Bete pentru alergare Snowline Stealth Slim 120

  Betele pentru alergare ( Trail Running ) Snowline Stealth Slim 120 sunt fabricate din aliaj de Duraluminiu 7001. Betele din acest aliaj sunt foarte usoare, au proprietati mecanice deosebite, sunt flexibile, pentru evitarea ruperii in timpul alergarii.
  459,00 RON
 • Bete telescopice Masters Eiger HP

  Bete telescopice Masters Eiger

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Batele telescopice Master Eiger sunt din trei segmente, cu diametrul tuburilor de 18 - 16 - 14 mm. Bete din categoria Trekking - Hiking cu incarcatura grea. Sunt fabricate din aliaj de Duraluminiu 7075 tratat termic. Sistem de blocare si ajustare CLAMPER. Acest sistem blocheaza cu o clapeta basculanta cu actionare rapida. Prin actionarea clapetei, tubul exterior stranguleaza tubul interior. Conform testelor efectuate, forta de strangulare este asa de mare incat rezista la o forta de apasare de 63 kg. / racord.
  299,00 RON
 • Bete telescopice Masters Sherpa CSS, cu amortizor de soc

  Bete telescopice Masters Sherpa CSS, cu amortizor de soc

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Betele telescopice Masters Sherpa CSS sunt din categoria Trekking – Hiking si sunt prevazute cu amortizor de soc. Amortizorul este amplasat in segmentul mijlociu. Amortizorul este fabricat din material plastic dezvoltat de firma DuPont. Este un material care asigura amortizrea pe perioada foarte lunga la temperaturi foarte scazute si la caldura excesiva.
  259,00 RON
 • Bete telescopice Black Diamond Trail

  Bete telescopice Black Diamond Trail

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Betele telescopice Black Diamond Trail sunt fabricate din trei segmente, foarte robuste si fiabile. Recomandate pentru patru sezoane. Se livreaza cu doua perechi de rondele. Ajustare cu sistem DUAL FLICK LOCK. Sistem de ajustare foarte simplu si robust. Functioneaza cu maxima siguranta indiferent de conditiile meteo.
  339,00 RON
 • Bete Trail Running Masters Trecime Alu

  Bete Trail Running Masters Trecime Alu

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Betele pentru Trail Running Masters Trecime Alu sunt fabricate din aliaj Aluminiu 7075 si sunt foarte usoare; 420 g / pereche. Betele Masters Trecime Alu sunt recomandate si pentru trekking. Sunt compuse din 3 segmente cu diametrul de 12 – 14 – 16 mm.Se plieaza in trei, in forma pliata lungimea este de 35 cm. Segmentul de sus este telescopic, are o marja de ajustare de 20 cm. Se ajusteaza de la 110 la 130 cm.
  499,00 RON
 • Blocator bete trekking Masters Clamper 18 mm

  Blocator bete trekking Masters Clamper 18 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Blocatorul pentru betele telescopice de trekking si schi de tura Masters Clamper sunt compatibile cu betele telescopice Masters, care se regleaza, se ajusteaza, se blocheaza cu sistemul Clamper. Pretul se refera la 1 buc.
  35,00 RON
 • Blocator bete trekking Masters Clamper 16 mm

  Blocator bete trekking Masters Clamper 16 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Blocatorul pentru betele telescopice de trekking si schi de tura Masters Clamper sunt compatibile cu betele telescopice Masters, care se regleaza, se ajusteaza, se blocheaza cu sistemul Clamper. Pretul se refera la 1 buc.
  35,00 RON
 • Bete telescopice Gabel Vertigo F. L.- XTL

  Bete telescopice Gabel Vertigo F. L.- XTL

  Taxa livrare 10 Lei. Livrare gratuita la comenzi peste 250 Lei. Betele telescopice Gabel Vertigo F. L.- XTL sunt recomandate pentru Trekking si schi de tura. Sunt proiectate si fabricate in Italia din aliaj de Aluminiu Alu 7076. Sunt bete robuste si rezistente din tuburi cu diametrul 18/16/14 mm. Maner scurt, Touring comfort.
  249,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2