Bete telescopice trekking,schi de tura, trail

Bete telescopice pentru trekking, schi de tura, schi alpinism, alergare, trail running, ture montane, nordic walking, expeditie, accesorii bete telescopice
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2 

 • Bete telescopice Masters Scout

  Bete telescopice Masters Scout

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Betele telescopice Masters Scout sunt bete telescopic din seria hiker, cu maner ergonomic cauciucat. Compus din trei segmente cu diametrul segmentelor de ø 18/16/14, fabricat din aliaj de aluminiu 6013. Sistem de blocare BS- extensorul rosu reprezinta semnul distinctiv al sistemului BS. Este realizat din plasic DuPont ®, capabil sa reziste la socuri termice in intervalul termic -50ºC +40 ºC.
  135,00 RON
 • Bete telescopice Masters Training, bete Nordic Walking

  Bete telescopice Masters Training, bete Nordic Walking

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Betele telescopice Masters Training sunt bete cu doua segmente pentru Nordic Walking. Fabricate din aliaj de aluminiu 7075 T6 F26 cu maner Essenza ergonomic, aderent. Manerul este prevazut cu sistem de sustinere a mainii sub forma de manusi fara degete Evolution Click.
  215,00 RON
 • Bete telescopice Masters Winter Tour

  Bete telescopice Masters Winter Tour

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Betele telescopice Masters Winter Tour sunt bete telescopice din doua segmente, sunt recomandate pentru schi de tura si trekking, ajustare cu sistem Clamper. Sistemul Clamper este manevrabil si cu masusa pe mana. Betele din doua segmente sunt mai rezistente in comparatie cu betele din 3 sau 4 segmente deoarece au mai putine puncte de imbinare considerate critice.
  189,00 RON
 • Bete Trekking & Trail Black Diamond Alpine Carbon Z 130

  Bete Trekking & Trail Black Diamond Alpine Carbon Z 100

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Betele de trekking & trail Black Diamond Alpine Carbon Z 100 sunt fabricate integral din fibra de Carbon. Sunt recomandate pentru trekking si alergare in patru anotimpuri. Au lungime fixa de 100 cm., lungime adunat 34 cm. In interiorul tuburilor este un snur de Kevlar imbracat in tub de plastic foarte rezistent la frecare si taiere. Aceste bete sunt combinatia ideala intre greutate, rezistenta, confort, utilitate.
  712,00 RON
 • Bete telescopice Masters Summit Light

  Bete telescopice Masters Summit Light

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Batele telescopice Masters Summit Light au maner ergonomic din material antialergic PALMO. Sunt compuse din trei segmente ø 16/14/12 mm, sunt fabricate din aluminiu tratat termic, 7075 T6 F56, usor si foarte rezistent. Recomandat pentru trekking, ture montane iarna si vara, backpacking, alergare montana.
  235,00 RON
 • Bete telescopice Masters Scout Tour

  Bete telescopice Masters Scout Tour

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Bete telescopice Masters Scout Tour din seria hiker, cu maner ergonomic cauciucat Raptor Grip. Compuse din trei segmente cu diametrul de ø 18/16/14, fabricate din aliaj de aluminiu 6013.
  185,00 RON
 • Bat telescopic Masters Promenade

  Bat telescopic Masters Promenade

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Batul telescopic Masters Promende este din seria Walking. Un baston clasic, de incredere in stil sportiv. Este recomandat pentru excursii, ture montane usoare. Asigura un plus de stabilitate la deplasarea in teren accidentat. Este prevazut cu sistemul de blocare Clamper- acesta permite utilizatorului sa ajusteze lungimea batului, rapid, simplu, fara unelte, prin ridicarea clapetelor
  86,00 RON
 • Bete pentru alergare Snowline Stealth Slim 120

  Bete pentru alergare Snowline Stealth Slim 120

  Betele pentru alergare ( Trail Running ) Snowline Stealth Slim 120 sunt fabricate din aliaj de Duraluminiu 7001. Betele din acest aliaj sunt foarte usoare, au proprietati mecanice deosebite, sunt flexibile, pentru evitarea ruperii in timpul alergarii.
  459,00 RON
 • Bete telescopice Masters Eiger HP

  Bete telescopice Masters Eiger HP

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Batele telescopice Master Eiger HP sunt din trei segmente, cu diametrul tuburilor de 18 - 16 - 14 mm. Bete din categoria Trekking - Hiking cu incarcatura grea. Sunt fabricate din aliaj de Duraluminiu 7075 tratat termic. Sistem de blocare si ajustare CLAMPER. Acest sistem blocheaza cu o clapeta basculanta cu actionare rapida. Prin actionarea clapetei, tubul exterior stranguleaza tubul interior. Conform testelor efectuate, forta de strangulare este asa de mare incat rezista la o forta de apasare de 63 kg. / racord.
  315,00 RON
 • Bete telescopice Masters Sherpa CSS, cu amortizor de soc

  Bete telescopice Masters Sherpa CSS, cu amortizor de soc

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Betele telescopice Masters Sherpa CSS sunt din categoria Trekking – Hiking si sunt prevazute cu amortizor de soc. Amortizorul este amplasat in segmentul mijlociu. Amortizorul este fabricat din material plastic dezvoltat de firma DuPont. Este un material care asigura amortizrea pe perioada foarte lunga la temperaturi foarte scazute si la caldura excesiva.
  259,00 RON
 • Bete telescopice Black Diamond Trail Back

  Bete telescopice Black Diamond Trail Back

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Betele telescopice Black Diamond Trail Back sunt fabricate din trei segmente, foarte robuste si fiabile. Recomandate pentru patru sezoane. Se livreaza cu doua perechi de rondele. Ajustare cu sistem FLICKLOCK. Sistem de ajustare foarte simplu si robust. Functioneaza cu maxima siguranta indiferent de conditiile meteo.
  289,00 RON
 • Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta RBS, 90 mm

  Varf bat trekking Masters, otel Carbid, suport rozeta RBS, 90 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Acest varf pentru bat trekking telescopic Masters cu varful din otel Carbid este compatibil cu rozetele, rondelele RBS fabricate de Masters. Ansamblul este compatibil cu betele telescopice care la baza au diametrul identic cu cel de la Masters. Lungime: 90 mm. Pretul afisat se refera la 1 buc.
  20,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2