Bete telescopice trekking,schi de tura, trail

Bete telescopice pentru trekking, schi de tura, schi alpinism, alergare, trail running, ture montane, nordic walking, expeditie, accesorii bete telescopice
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Bete telescopice Masters Scout

  Bete telescopice Masters Scout

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Betele telescopice Masters Scout sunt bete telescopic din seria hiker, cu maner ergonomic cauciucat. Compus din trei segmente cu diametrul segmentelor de ø 18/16/14, fabricat din aliaj de aluminiu 6013. Sistem de blocare BS- extensorul rosu reprezinta semnul distinctiv al sistemului BS. Este realizat din plasic DuPont ®, capabil sa reziste la socuri termice in intervalul termic -50ºC +40 ºC.
  135,00 RON
 • Bete telescopice Masters Winter Tour

  Bete telescopice Masters Winter Tour

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Betele telescopice Masters Winter Tour sunt bete telescopice din doua segmente, sunt recomandate pentru schi de tura si trekking, ajustare cu sistem Clamper. Sistemul Clamper este manevrabil si cu masusa pe mana. Betele din doua segmente sunt mai rezistente in comparatie cu betele din 3 sau 4 segmente deoarece au mai putine puncte de imbinare considerate critice.
  189,00 RON
 • Bete telescopice Masters Scout Tour

  Bete telescopice Masters Scout Tour

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Bete telescopice Masters Scout Tour din seria hiker, cu maner ergonomic cauciucat Raptor Grip. Compuse din trei segmente cu diametrul de ø 18/16/14, fabricate din aliaj de aluminiu 6013.
  185,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină