Bete telescopice trekking,schi de tura, trail

Bete telescopice pentru trekking, schi de tura, schi alpinism, alergare, trail running, ture montane, nordic walking, expeditie, accesorii bete telescopice
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Bete telescopice Masters Sherpa XT, bete trekking telescopice

  Bete telescopice Masters Sherpa XT, bete trekking telescopice

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Betele Masters Sherpa XT sunt bete telescopice pentru trekking din trei segmente din categoria Extreme Trekking cu incarcatura grea. Sistem de blocare cu dublu con, care rezita la o presiune de pana la 107 kg. Reperele sistemului de blocare sunt din materiale dezvoltate de catre firma Du Pont, testate sa functioneze si la – 50 grade C. Varful batului este din aliajul numit Carbide, ( Fe3 C ) un aliaj usor, foarte dur si foarte rezistent la abraziune, nu se toceste. Chinga de la maner este cu ajustare automata si este imbracata in plasa 3D mesh, pentru confort si transfer de transpiratie.
  299,00 RON
 • Bete telescopice Masters Training, bete Nordic Walking

  Bete telescopice Masters Training, bete Nordic Walking

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Betele telescopice Masters Training sunt bete cu doua segmente pentru Nordic Walking. Fabricate din aliaj de aluminiu 7075 T6 F26 cu maner Essenza ergonomic, aderent. Manerul este prevazut cu sistem de sustinere a mainii sub forma de manusi fara degete Evolution Click.
  215,00 RON
 • Bete telescopice Masters Summit Light

  Bete telescopice Masters Summit Light

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Batele telescopice Masters Summit Light au maner ergonomic din material antialergic PALMO. Sunt compuse din trei segmente ø 16/14/12 mm, sunt fabricate din aluminiu tratat termic, 7075 T6 F56, usor si foarte rezistent. Recomandat pentru trekking, ture montane iarna si vara, backpacking, alergare montana.
  235,00 RON
 • Bete telescopice Masters Sherpa CSS, cu amortizor de soc

  Bete telescopice Masters Sherpa CSS, cu amortizor de soc

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Betele telescopice Masters Sherpa CSS sunt din categoria Trekking – Hiking si sunt prevazute cu amortizor de soc. Amortizorul este amplasat in segmentul mijlociu. Amortizorul este fabricat din material plastic dezvoltat de firma DuPont. Este un material care asigura amortizrea pe perioada foarte lunga la temperaturi foarte scazute si la caldura excesiva.
  259,00 RON
 • Bete telescopice Black Diamond Trail Back

  Bete telescopice Black Diamond Trail Back

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Betele telescopice Black Diamond Trail Back sunt fabricate din trei segmente, foarte robuste si fiabile. Recomandate pentru patru sezoane. Se livreaza cu doua perechi de rondele. Ajustare cu sistem FLICKLOCK. Sistem de ajustare foarte simplu si robust. Functioneaza cu maxima siguranta indiferent de conditiile meteo.
  289,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină