Bete,telescopice, trekking,schi de tura

Bete telescopice pentru trekking, schi de tura, schi alpinism, alergare, trail running, ture montane, nordic walking, expeditie
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Bete telescopice Masters Calu Light

  Bete telescopice Masters Calu Light

  Betele Telescopice Masters Calu Light sunt ultrausoare din trei segmente. Sistemul de blocare este in pereche, pentru mana stanga si mana dreapta, pentru evitarea detensionarii accidentale a unuia din bete.
  310,00 RON
 • Blocator bete trekking Masters Clamper 16 mm

  Blocator bete trekking Masters Clamper 16 mm

  Blocatorul pentru betele telescopice de trekking si schi de tura Masters Clamper sunt compatibile cu betele telescopice Masters, care se regleaza, se ajusteaza, se blocheaza cu sistemul Clamper.
  35,00 RON
 • Blocator bete trekking Masters Clamper 18 mm

  Blocator bete trekking Masters Clamper 18 mm

  Blocatorul pentru betele telescopice de trekking si schi de tura Masters Clamper sunt compatibile cu betele telescopice Masters, care se regleaza, se ajusteaza, se blocheaza cu sistemul Clamper.
  35,00 RON
 • Bete telescopice Black Diamond Trail

  Bete telescopice Black Diamond Trail

  Betele telescopice Black Diamond Trail sunt fabricate din trei segmente, foarte robuste si fiabile. Recomandate pentru patru sezoane. Se livreaza cu doua perechi de rondele. Ajustare cu sistem DUAL FLICK LOCK. Sistem de ajustare foarte simplu si robust. Functioneaza cu maxima siguranta indiferent de conditiile meteo.
  339,00 RON
 • Bete telescopice Black Diamond Trail Back

  Bete telescopice Black Diamond Trail Back

  Betele telescopice Black Diamond Trail Back sunt fabricate din trei segmente, foarte robuste si fiabile. Recomandate pentru patru sezoane. Se livreaza cu doua perechi de rondele. Ajustare cu sistem FLICKLOCK. Sistem de ajustare foarte simplu si robust. Functioneaza cu maxima siguranta indiferent de conditiile meteo.
  289,00 RON
 • Bete telescopice Masters Sherpa CCS, cu amortizor de soc

  Bete telescopice Masters Sherpa CCS, cu amortizor de soc

  Betele telescopice Masters Sherpa CCS sunt din categoria Trekking – Hiking si sunt prevazute cu amortizor de soc. Amortizorul este amplasat in segmentul mijlociu.
  259,00 RON
 • Bete telescopice Masters Eiger HP

  Bete telescopice Masters Eiger HP

  Batele telescopice Master Eiger HP sunt din trei segmente, cu diametrul tuburilor de 18 - 16 - 14 mm. Bete din categoria Trekking - Hiking cu incarcatura grea.
  309,00 RON
 • Bete pentru alergare Snowline Stealth Slim 120

  Bete pentru alergare Snowline Stealth Slim 120

  Betele pentru alergare ( Trail Running ) Snowline Stealth Slim 120 sunt fabricate din aliaj de Duraluminiu 7001. Betele din acest aliaj sunt foarte usoare, au proprietati mecanice deosebite, sunt flexibile, pentru evitarea ruperii in timpul alergarii.
  459,00 RON
 • Bat telescopic Masters Promenade

  Bat telescopic Masters Promenade

  Batul telescopic Masters Promende este din seria Walking. Un baston clasic, de incredere in stil sportiv.
  76,00 RON
 • Bete telescopice Masters Scout Tour

  Bete telescopice Masters Scout Tour

  Bete telescopice Masters Scout Tour din seria hiker, cu maner ergonomic cauciucat Raptor Grip. Compuse din trei segmente cu diametrul de ø 18/16/14, fabricate din aliaj de aluminiu 6013.
  184,00 RON
 • Bete telescopice Masters Summit Light

  Bete telescopice Masters Summit Light

  Batele telescopice Masters Summit Light au maner ergonomic din material antialergic PALMO. Sunt compuse din trei segmente ø 16/14/12 mm, sunt fabricate din aluminiu tratat termic, 7075 T6 F56, usor si foarte rezistent. Recomandat pentru trekking, ture montane iarna si vara, backpacking, alergare montana.
  229,00 RON
 • Bete telescopice Kohla X - Light Summit

  Bete telescopice Kohla X - Light Summit

  Betele telescopice Kohla X – Light Summit sunt bete telescopice premiate la expozitii international de produse outdoor. Sunt fabricate din 2 segmente.etele telescopice din 2 segmente sunt recomandate si pentru schi de tura sau schialpinism.
  332,00 RON
 • Bete telescopice Black Diamond Distance 130

  Bete telescopice Black Diamond Distance 130

  Betele telescopice Black Diamond Distance 130 sunt bete cu lungimea fixa de 130 cm., nu se ajusteaza in lungime.
  449,00 RON
 • Bete telescopice Masters Winter Tour

  Bete telescopice Masters Winter Tour

  Betele telescopice Masters Winter Tour sunt bete telescopice din doua segmente, sunt recomandate pentru schi de tura si trekking, ajustare cu sistem Clamper. Sistemul Clamper este manevrabil si cu masusa pe mana. Betele din doua segmente sunt mai rezistente in comparatie cu betele din 3 sau 4 segmente deoarece au mai putine puncte de imbinare considerate critice.
  179,00 RON
 • Bete telescopice Masters Training, bete Nordic Walking

  Bete telescopice Masters Training, bete Nordic Walking

  Batele telescopice Masters Training sunt bete cu doua segmente pentru Nordic Walking. Fabricate din aliaj de aluminiu 7075 T6 F26 cu maner Essenza ergonomic, aderent. Manerul este prevazut cu sistem de sustinere a mainii sub forma de manusi fara degete Evolution Click.
  209,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2