Cagula cu masca ColdAvenger Expedition

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Disponibilitate: În stoc

Preţ normal: 309,00 RON

263,00 RON

SAU

Vizualizare generală rapidă

Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei.

Cagula cu masca ColdAvenger Expedition este proiectata pentru conditii extreme. Este conceputa sa protejeze capul, gatul si fata, de frig excesiv, vant, viscol. Conceptul unic din 2 piese permite detasarea mastii fara sa fie nevoie sa se scoata si cagula.

Cagula cu masca ColdAvenger Expedition

Pentru a mari dati click pe imaginea de sus

Mai multe vizualizări

Cagula cu masca ColdAvenger Expedition

Cagula cu masca ColdAvenger Expedition este proiectata pentru conditii extreme. Este conceputa sa protejeze capul, gatul si fata, de frig excesiv, vant, viscol. Conceptul unic din 2 piese permite detasarea mastii fara sa fie nevoie sa se scoata si cagula. Este prevazuta cu un dispozitiv de aerisire din polyuretan non-toxic, testat medical, care ajuta la incalzirea si umidificarea aerului inspirat.
Este proiectata cu sistem de inchidere ajustabil. Acest dispozitiv consta dintr-o camera de ventilatie tampon intre purtator si mediul exterior, care permite o inspiratie completa, dar la expirare retine o mica parte din aerul cald si umed eliminat. Acesta se va amesteca cu aerul rece la urmatoarea inspiratie. Astfel se formeaza um nicroclimat cu umiditate si temperatura mai ridicata decat cea ambientala. Studii medicale arata ca un astfel de microclimat este mai sanatos pentru plamani, aerul rece si uscat poate declansa simptome astmatice.
Se muleaza perfect, protejeaza capul, gatul, urechile, si caile respiratorii de aerul rece. Permite respiratie libera in timpul activitatilor outdoor, in timp ce elimina umezeala de pe fata, lasand uscata pielea fetei.
Recomandata pentru trail running, schi, snowboard, sport activ, pentru cei care petrec mai mult timp in frig. Are beneficii si asupra celor care au probleme cu caile respiratorii sau au astm si vor sa petreaca mai mult timp in frig.
Confectionata din fleece respirabil si cu o rezistenta la vant mai mare decat fleece-ul obisnuit. Avand abilitatea de a rezista in conditii diverse, se recomanda utilizarea ca strat superior sau ca strat izolator de baza.
• Masca nu se poate utilizeaza fara cagula, dar cagula este proiectata astfel incat se poate purta si fara masca.
• Este compatibila cu ochelari de schi si casca de schi.
• Nu ingreuneaza respiratia.
• Ajuta la prevenirea aburirii ochelarilor de schi.
• Prevazuta cu valva interioara, detasabila, ajustabila.
• Se spala cu mana cu detergent delicat
COLDAVENGER® EXPEDITION BALACLAVA
ColdAvenger Balaclavas are the warmest, most versatile cold weather mask available and are at home in the harshest winter conditions.

The COLDAVENGER® EXPEDITION BALACLAVA combines our revolutionary two-piece balaclava design with the performance of a tightly knit and highly wind-resistant fleece to protect your head, neck and face in the coldest weather. The unique two-piece design allows for easy removal of the ventilator without having to remove the full balaclava or other headwear.

The patented, medical grade COLDAVENGER® ventilator allows you to breathe freely while keeping your face dry and your airways relaxed with warm and humidified air.

The COLDAVENGER® EXPEDITION BALACLAVA is built with a hidden “nose-wire” over the nose-bridge of the ventilator and generous hook and loop closures that allow for a snug and custom fit every time. Wear the COLDAVENGER® EXPEDITION BALACLAVA. Stay out longer®!

• Made with an extremely breathable fleece that is four times more wind resistant than classic fleece.
• The ColdAvenger® Expedition Balaclava design protects entire head from cold weather, sun and wind with an integrated fully removable ColdAvenger® ventilator.
• Two-in-one design allows the hood to be used without the ventilator.
• Soft medical grade and non-toxic polyurethane ventilator is comfortable and inherently antimicrobial.
• ColdAvenger® ventilator allows you to breathe freely during outdoor activities while MANAGING exhaled moisture off the facial skin.
• ColdAvenger® ventilator passively warms and humidifies dry and cold winter air to promote airway health in the cold.
• Hidden nose-wire improves comfort and customization of fit.
• Designed to fit with goggles and helmets.
• Helps prevent the fogging of goggles.
• Adjustable, removable interior valve designed to disrupt the direct inflow of cold air.
• Generous hook and loop closure design allows for a custom fit and universal sizing.