Corturi

Corturi extreme, expeditie, Corturi montane, Corturi usoare, Corturi camping, trekking, Corturi de familie, Refugii, Sac de bivuac, Accesorii corturi
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Cort Pinguin Aero 2, cort de 2 persoane

  Cort Pinguin Aero 2, cort de 2 persoane

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Aero 2 este cort alpin usor din categoria ultralight. . La fabricarea acestui cort s – au folosit materiale cu greutate redusa, cu rezistenta mecanica deosebita, rezistente la sfasiere si abraziune. Cu confectionarea aditionala a unei fuste de zapada devine un veritabil cort de iarna.
  1.289,00 RON
 • Cort Pinguin Aero 3, cort 2 - 3 persoane

  Cort Pinguin Aero 3, cort 2 - 3 persoane

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Aero 3 este un cort alpin usor din categoria ultralight. La fabricarea acestui cort s – au folosit materiale cu greutate redusa, cu rezistenta mecanica deosebita, rezistente la sfasiere si abraziune. Este destinat celor care doresc greutate redusa, functionalitate, Cu confectionarea aditionala a unei fuste de zapada devine un veritabil cort de iarna.
  1.379,00 RON
 • Cort Pinguin Echo 2, cort de 2 persoane

  Cort Pinguin Echo 2, cort de 2 persoane

  Transport gratuit la produse cu pretul peste 250 Lei. Cortul Pinguin Echo 2 este de 2 persoane din categoria ultrausor. Cortul exterior se poate folosi fara cel interior obtinand astfel o prelata de protectie spatioasa sub forma de cort cu greutatea de aprox 1 kg.
  1.015,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină