Corturi

Corturi extreme, expeditie, Corturi montane, Corturi usoare, Corturi camping, trekking, Corturi de familie, Refugii, Sac de bivuac, Accesorii corturi
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

  • Cort Pinguin Bora 2, cort montan de 2 persoane

    Cort Pinguin Bora 2, cort montan de 2 persoane

    Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Bora 2 este un cort montan de trei sezoane, primavara, vara, toamna, incadrat de producator la categoria trekking. Cort de doua persoane, spatios, cu o absida suficient de mare pentru bagajele a doua persoane.
    599,00 RON
  • Cort Pinguin Arris, cort de 2 persoane

    Cort Pinguin Arris, cort de 2 persoane

    Tansport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Arris este un cort ultrausor de 2 persoane, recomandat pentru hiking, trekking, ture cu bicicleta. Structura de sustinere din teava de duraluminiu 7001 T6. Structura cu trei piese din teava cu diametrul de 8,5 mm.
    825,00 RON
  • Cort Zajo Montana 2, cort de 2 persoane pentru drumetie, camping

    Cort Zajo Montana 2, cort de 2 persoane pentru drumetie, camping

    Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Zajo Montana 2 este cort de 2 persoane, pentru drumetie si camping, tip iglu. Dotat cu o singura intrare si un antreu. Se instaleaza foarte usor, material exterior cu impermeabilitate buna, cusaturi lipite, armatura din fibra de sticla - 2 bete, cuie cort din otel, snururi reflectorizante si catarame Duraflex. Confectionat din material RainXpert, care combina confortul termic cu protectia impotriva capriciilor vremii.
    325,00 RON
  • Cort Zajo Norsk 3 Neo, cort de 3 persoane

    Cort Zajo Norsk 3 Neo, cort de 3 persoane

    Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Zajo Norsk 3 Neo, cort montan de 3 persoane de constructie iglu clasic cu doua intrari si doua apside cu structura de sustinere din duraluminiu. Materialul cortului exterior este impregnat cu tehnologia numita RainXpert. Acesta este un impregnaj cu Poliuretan sub forma de micropori. Microporii servesc la eliminarea umezelii si a aburilor din cort si nu permite apei de ploaie sa intre
    599,00 RON
  • Cort Zajo Norsk 2 Neo, cort de 2 persoane

    Cort Zajo Norsk 2 Neo, cort de 2 persoane

    Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Cort Zajo Norsk 2 Neo, cort montan de 2 persoane de constructie iglu clasic cu doua intrari, doua abside, structura de sustinere din duraluminiu. Materialul cortului exterior este impregnat cu tehnologia numita RainXpert. Acesta este un impregnaj cu Poliuretan sub forma de micropori. Microporii servesc la eliminarea umezelii si a aburilor din cort si nu permite apei de ploaie sa intre
    555,00 RON
  • Cort Trimm Comet, cort montan 2-3 persoane

    Cort Trimm Comet, cort montan 2-3 persoane

    Cortul Trimm Comet este un cort de 2-3 persoane, usor, cu sac de transport de volum mic, se monteaza usor, rapid. Recomandat pentru ture montane usoare, campare, trekking, pescuit, tabere, in anotimpurile, primava, vara, toamna.
    529,00 RON
  • Cort Trimm Ohio, cort montan 2-3 persoane

    Cort Trimm Ohio, cort montan 2-3 persoane

    Trimm Ohio este cort de 2-3 persoane, usor, cu sac de transport de volum mic, se monteaza usor, rapid. Recomandat pentru ture montane usoare, campare, pescuit, trekking, primavara, vara si toamna.
    619,00 RON
  • Cort Pinguin Campus 3, cort de 3 persoane

    Cort Pinguin Campus 3, cort de 3 persoane

    Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Campus 3 este un cort de 3 persoane cu dormitor si antreu spatios, utilizabil primavara, vara, toamna de la litoral la munte. Spatiul de dormit cu dimensiunea de 220 x 205 cm. este suficient pentru trei persoane. Antreul este si el foarte spatios, ofera spatiu suficient pentru bagajele a trei persoane
    999,00 RON
  • Cort Pinguin Serac, cort de 3-4 persoane

    Cort Pinguin Serac, cort de 3-4 persoane

    Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Pinguin Serac este cort de 3 - 4 persoane, usor, cu sac de transport de volum mic, se monteaza usor, rapid. Recomandat pentru ture montane usoare, camping, trekking, tabere, pescuit.
    510,00 RON
  • Nikwax Tent & Gear Solarproof, impermeabilizator si UV Protector

    Nikwax Tent & Gear Solarproof, impermeabilizator si UV Protector

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Tent & Gear Solarproof, impermeabilizator si UV protector este solutie pe baza de apa pentru intretinerea materialelor sintetice. Pentru obtinerea rezultatului dorit, spalati in prealabil produsele Cu Nikwax Tech Wash. Nu este necesar sa uscati produsele inainte sa aplicati solutia de impermeabilizare si protectie la razele UV. O singura aplicare poate dubla viata materialelor prin reducerea efectului de imbatranire cauzat de radiatiile UV.
    45,00 RON
  • Cordelina Zilmont 3 mm

    Cordelina Zilmont 3 mm

    Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Cordelina Zilmont 3 mm este fabricata din fir de Poliamida si corespunde normei EN 564, certificare CE 1050. Rezistenta la rupere: 2,5 kN. Greutate / ml: 5,5 g. Diametru: 3 mm. Pretul se refera la 1 ml de cordelina.
    1,10 RON
  • Snur Lanex Energy 3 mm

    Snur Lanex Energy 3 mm

    Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Snurul Lanex Energy 3 mm este rezistent la umezeala, stabil la radiatiile UV. Se poate utiliza outdoor timp indelungat. -Diametru: 3 mm -Rezistenta la rupere: 1,5 kN -Greutate: 0,2 kg / 100 ml -Material: PPM Pretul se refera la 1 ml.
    1,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3