Corturi camping, trekking

Corturi pentru campare in campinguri, in ture montane, corturi tabere, cort tabara de baza, pescuit, tabere scolare, corturi litoral, cort delta
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2 

 • Cort Pinguin Horizon, cort 3 persoane

  Cort Pinguin Horizon, cort 3 persoane

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Horizon este un cort de 3 persoane pentru camping, trekking, tabere, pescuit pe lacuri si rauri. Cort foarte spatios cu absida de dimensiune mare. Este un cort pentru ture montane usoare, pentru camping, trekking la altitudine medie.
  645,00 RON
 • Cort Pinguin Serac, cort de 3-4 persoane

  Cort Pinguin Serac, cort de 3-4 persoane

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Pinguin Serac este cort de 3 - 4 persoane, usor, cu sac de transport de volum mic, se monteaza usor, rapid. Recomandat pentru ture montane usoare, camping, trekking, tabere, pescuit.
  510,00 RON
 • Cort Pinguin Summit 3, cort de 2 - 3 persoane

  Cort Pinguin Summit 3, cort de 2 - 3 persoane

  Transport gratuit la produsele cu pretul peste 250 Lei. Cortul Pinguin Summit 3 este un cort de munte de 2 - 3 persoane, foarte usor si spatios cu rezistenta mare la vant si ploaie. Ofera spatiu generos pentru 2 - 3 persoane in dormitor si poate si mai generos in spatial de depozitare care are o suprafata de 1,30 mp. Structura de sustinere a cortului este din teava de duraluminiu 7001 T6.
  1.109,00 RON
 • Cort Pinguin Campus 3, cort de 3 persoane

  Cort Pinguin Campus 3, cort de 3 persoane

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Campus 3 este un cort de 3 persoane cu dormitor si antreu spatios, utilizabil primavara, vara, toamna de la litoral la munte. Spatiul de dormit cu dimensiunea de 220 x 205 cm. este suficient pentru trei persoane. Antreul este si el foarte spatios, ofera spatiu suficient pentru bagajele a trei persoane
  999,00 RON
 • Cort Hannah Fest 2, cort de 2 persoane

  Cort Hannah Fest 2, cort de 2 persoane

  Transport gratuit la acest produs. Cortul Hannah Fest 2 este un cort de 2 persoane recomandat pentru camping, ture montane, tabere, trekking. Cort usor, costructie iglu clasic cu o intrare un antreu, armatura din bete Durawrap.
  459,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2