Corturi camping, trekking

Corturi pentru campare in campinguri, in ture montane, corturi tabere, cort tabara de baza, pescuit, tabere scolare, corturi litoral, cort delta
Setează direcţie descendentă
per pagină

  • Cort Pinguin Bora 2, cort montan de 2 persoane

    Cort Pinguin Bora 2, cort montan de 2 persoane

    Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Bora 2 este un cort montan de trei sezoane, primavara, vara, toamna, incadrat de producator la categoria trekking. Cort de doua persoane, spatios, cu o absida suficient de mare pentru bagajele a doua persoane.
    599,00 RON
  • Cort Zajo Montana 3, cort de 3 persoane pentru drumetie, camping

    Cort Zajo Montana 3, cort de 3 persoane pentru drumetie, camping

    Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Zajo Montana 3 este cort de 3 persoane, pentru drumetie si camping, tip iglu. Dotat cu o singura intrare si un antreu. Se instaleaza foarte usor, material exterior cu impermeabilitate buna, cusaturi lipite, armatura din fibra de sticla - 2 bete, cuie cort din otel, snururi reflectorizante si catarame Duraflex. Confectionat din material RainXpert, care combina confortul termic cu protectia impotriva capriciilor vremii.
    369,00 RON
  • Cort Pinguin Storm 3, cort tunel  3 persoane

    Cort Pinguin Storm 3, cort tunel 3 persoane

    Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul tunel Pinguin Storm 3 este un cort din categoria camping, trekking montan. Corturile de constructie tunel au suprafata de asezare pe sol relativ mica, dar au spatiu de dormit si depozitare foarte generos.La acest model cortul exterior se poate folosi fara cel interior.
    830,00 RON
  • Cort Pinguin Storm 2, cort tunel 2 persoane

    Cort Pinguin Storm 2, cort tunel 2 persoane

    Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Storm 2 este un cort tunel de 2 persoane din categoria camping, trekking montan. Corturile de constructie tunel au suprafata de asezare pe sol relativ mica, dar au spatiu de dormit si depozitare foarte generos. La acest model cortul exterior se poate folosi fara cel interior.
    720,00 RON
  • Cort Pinguin Exel Duralu, cort montan de 2 persoane

    Cort Pinguin Exel Duralu, cort montan de 2 persoane

    Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Exel Duralu este un cort montan de 2 persoane cu structura de sustinere din Duraluminiu. Cortul este prevazut cu o intrare si o absida. Structura de sustinere este din teava de duraluminiu 7001 T6 cu diametrul de 8,5 mm, intersectate in 3 puncte. Cortul exterior poate fi folosit si fara cortul interior.
    869,00 RON
  • Cort Hannah Fest 3, cort de 3 persoane

    Cort Hannah Fest 3, cort de 3 persoane

    Transport gratuit la acest produs. Cortul Hannah Fest 3 este un cort de 3 persoane recomandat pentru camping, ture montane, trekking. Cort usor, costructie iglu clasic cu o intrare un antreu, armatura din bete Durawrap.
    499,00 RON
  • Cort Zajo Montana 2, cort de 2 persoane pentru drumetie, camping

    Cort Zajo Montana 2, cort de 2 persoane pentru drumetie, camping

    Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Zajo Montana 2 este cort de 2 persoane, pentru drumetie si camping, tip iglu. Dotat cu o singura intrare si un antreu. Se instaleaza foarte usor, material exterior cu impermeabilitate buna, cusaturi lipite, armatura din fibra de sticla - 2 bete, cuie cort din otel, snururi reflectorizante si catarame Duraflex. Confectionat din material RainXpert, care combina confortul termic cu protectia impotriva capriciilor vremii.
    325,00 RON
  • Cort Trimm Comet, cort montan 2-3 persoane

    Cort Trimm Comet, cort montan 2-3 persoane

    Cortul Trimm Comet este un cort de 2-3 persoane, usor, cu sac de transport de volum mic, se monteaza usor, rapid. Recomandat pentru ture montane usoare, campare, trekking, pescuit, tabere, in anotimpurile, primava, vara, toamna.
    529,00 RON
  • Cort Trimm Ohio, cort montan 2-3 persoane

    Cort Trimm Ohio, cort montan 2-3 persoane

    Trimm Ohio este cort de 2-3 persoane, usor, cu sac de transport de volum mic, se monteaza usor, rapid. Recomandat pentru ture montane usoare, campare, pescuit, trekking, primavara, vara si toamna.
    619,00 RON
  • Cort Pinguin Campus 3, cort de 3 persoane

    Cort Pinguin Campus 3, cort de 3 persoane

    Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Campus 3 este un cort de 3 persoane cu dormitor si antreu spatios, utilizabil primavara, vara, toamna de la litoral la munte. Spatiul de dormit cu dimensiunea de 220 x 205 cm. este suficient pentru trei persoane. Antreul este si el foarte spatios, ofera spatiu suficient pentru bagajele a trei persoane
    999,00 RON
  • Cort Pinguin Serac, cort de 3-4 persoane

    Cort Pinguin Serac, cort de 3-4 persoane

    Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Pinguin Serac este cort de 3 - 4 persoane, usor, cu sac de transport de volum mic, se monteaza usor, rapid. Recomandat pentru ture montane usoare, camping, trekking, tabere, pescuit.
    510,00 RON
  • Cort Pinguin Horizon, cort 3 persoane

    Cort Pinguin Horizon, cort 3 persoane

    Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Horizon este un cort de 3 persoane pentru camping, trekking, tabere, pescuit pe lacuri si rauri. Cort foarte spatios cu absida de dimensiune mare. Este un cort pentru ture montane usoare, pentru camping, trekking la altitudine medie.
    645,00 RON
  • Cort Pinguin Taifun 3, cort camping-trekking 3 persoane

    Cort Pinguin Taifun 3, cort camping-trekking 3 persoane

    Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Taifun 3 este un cort de 3-4 persoane pentru camping, trekking, de constructie inovativa care asigura intinderea materialului fara cute pe calota.Recomandat pentru ture montane usoare, campare, tabere, trekking. Dispune de 2 intrari, 2 apside (spatii de bagaje.)
    665,00 RON
  • Cort Pinguin Scout, cort de 2 persoane

    Cort Pinguin Scout, cort de 2 persoane

    Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Scout este un cort de 2 persoane, usor, cu sac de transport de volum mic, se monteaza usor rapid. Recomandat pentru ture montane usoare, drumetii, excursii, camping, trekking.
    455,00 RON
  • Cort Hannah Troll 3, cort de 3 persoane

    Cort Hannah Troll 3, cort de 3 persoane

    Cortul Hannah Troll 3 este un cort de 3 persoane pentru camping si drumetii din seria outdoor. Structura de rezistenta din fibra de sticla armata Duravrap Ø 8,5
    445,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină