Detergent,solutii intretinere, reparatii

Detergenti, solutii intretinere, produse pentru reparatii si reconditionare echipament de munte, echipament camping, corturi, imbracaminte, incaltaminte Tel. L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2 

 • Nikwax TX. Direct Spray-On, impermeabilizator pentru imbracamine

  Nikwax TX. Direct Spray-On, impermeabilizator pentru imbracamine

  Taxa transport 20 Lei. transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax TX. Direct Spray-ON, impermeabilizator pentru imbracaminte, corturi si echipamente respirabile. Impermeabilizeaza produsele si revigoreaza respirabilitatea, se aplica prin pulverizare. Pentru obtinerea rezultatelor dorite, spalati inainte articolele cu Nikwax Tech Wash. Nu este nevoie sa uscati produsele inainte de impermeabilizare.
  40,00 RON
 • Solutie Nikwax Leather Cleaner, solutie de curatat articole din piele

  Solutie Nikwax Leather Cleaner, solutie de curatat articole din piele

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Leather Cleaner este pulverizator curatator pentru imbracaminte si accesorii din piele. Curata si revitalizeaza pielea. Solutie fara detergent, usor de folosit. Inlatura praful, grasimea, mucegaiul si insectele de pe toate tipurile de imbracaminte din piele. Nu lasa reziduuri care sa afecteze impermeabilitatea produsului.
  25,00 RON
 • Nikwax Footwear Cleaning Gel 125 ml, gel pentru curatat incaltaminte

  Nikwax Footwear Cleaning Gel 125 ml, gel pentru curatat incaltaminte

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Fotwear Cleaning Gel este curatator cu burete pentru incaltaminte impermeabila. Gel curatator pentru toate tipurile de incaltaminte sport: piele box, velur, nubuc sau material textil. Curata suprafata incaltamintei si revigoreaza capacitatea de impermeabilizare si respirabilitate.
  20,00 RON
 • Nikwax Nubuk & Suede Proof, impermeabilizator incaltaminte

  Nikwax Nubuk & Suede Proof, impermeabilizator incaltaminte

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Nubuk & Suedde Proof, impermeabilizator incaltaminte. Impermeabilizator pulverizator pentru incaltaminte din piele nubuc sau suede. Impermeabilizeaza si revigoreaza respirabilitatea. Recomandat pentru incaltaminte cu membrana Gore-Tex, Sympatex, e-Vent.
  25,00 RON
 • Nikwax Conditioner for Leather, balsam de reconditionat piele

  Nikwax Conditioner for Leather, balsam de reconditionat piele

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Conditioner for Leather, balsam pentru reconditionat incaltamite din piele box. Balsamul se aplica cu buretele aplicator. Agitati bine inainte de utilizare. Recomandat si pentru incaltaminte cu membrana Gore-Tex, SympaTex, e-Vent etc.
  20,00 RON
 • Nikwax Tech Wash 5 L, detergent lichid imbracaminte

  Nikwax Tech Wash 5 L, detergent lichid imbracaminte

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Detergent lichid imbracaminte Nikwax Tech Wash 5 L, pentru spalarea echipamentului impermeabil.Curata bine, revigoreaza respirabilitatea si impermeabilitatea articolelor. Solutie fara detergenti, usor de folosit, pentru imbracaminte, corturi, rucsacuri. Actiunea blanda a solutiei indeparteaza murdaria si ajuta la mentinerea impermeabilitatii. Flaconul de 5 litri este cel mai avantajos din punct de vedere financiar, raportat la cantitate / pret.
  159,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2