Echipament alpinism si escalada

Echipament alpinism, echipament catarare, echipament escalada, echipament speologie, corzi, semicorzi, cordelina, hamuri, carabiniere, pioleti, coltari, blocatoare, scripeti, pitoane, coarda statica, casca, opt rapel, via ferrata, espadrile, papuci catarare. Tel. L-V 9-17 : 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5.  6 

  • Manusi alpinism Black Diamond Crag, manusi alpinism

    Manusi alpinism Black Diamond Crag

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai marinde 250 Lei. Manusi pentru filare, rapel si asigurare Black Diamond Crag. Sunt manusi fabricate din material elastic cu rezistenta foarte mare la abraziune, se usca rapid, elimina eficient transpiratia. Sunt foarte utile si in parcurgerea traseelor de Via Ferrata. Palma si degetele sunt fabricate din piele sintetica foarte rezistenta la abraziune si rupere.
    89,00 RON
  • Casca Petzl Elios

    Casca Petzl Elios

    Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Petzl Elios este o casca usoara, rezistenta si confortabila. Se fabrica de foarte multi ani si in todeauna a fost in randul castilor de top. Aceasta este ultima versiune de casca Petzl Elios. Este o casca usoara, rezistenta si confortabila. Ventilatie foarte eficienta asigurata de 10 orificii de aerisire. Orificiile de aerisire se pot inchide.
    239,00 RON
  • Casca alpinism Petzl Elia

    Casca alpinism Petzl Elia

    Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Casca Petzl Elia este proiectata special pentru femei, corespunde in totalitate caracteristicilor femeii. Este recomandata pentru catarare la sala, la stanca, in trasee cu mai multe lungimi de coarda, mixt si expeditii. Bentita de sustinere Omega, unica in domeniu, este Patent Petzl. Asigura confort maxim si lejeritate in utilizare. Este destinata pentru catarare la stanca, la panou si mixt
    239,00 RON
  • Sac magneziu Atta Climb

    Sac magneziu Atta Climb

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sac magneziu Atta Climb, pentru catarare indoor si outdoor din material rezistent la abraziune si sfasiere.
    45,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5.  6