Echipament camping

Echipamente camping:saltele, arzatoare, butelii cu gaz, combustibil, vase, tacamuri, termosuri, lanterne, lampi frontale,unelte, articole igiena, mobilier camping, purificare apa, surse energie
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3.  3 
  4. 4
  5. 5

  • Izolir, Izopren, Polifoam  N 9005, placa Polietilena

    Izopren, Izolir Polifoam N 9005, placa Polietilena

    Taxa transport 20 Lei / mp. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Izoprenul, Izolirul Polifoam N 9005 este placa din spuma de Polietilena cu densitate mare, 90 kg - metru cub si grosimea de 5 mm. Pretul este pentru 1 metru patrat de placa. Rola are latimea de 1 m.
    60,00 RON
  • Izolir, izopren Trekking 1800x550x10 mm

    Izolir, izopren Polifoam Alpinist 1800x550x10 mm

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Izolir, izopren Alpinist cu densitate medie, 45 kg. / mc., densitate cu 50% mai mare comparativ cu classicul izolir Polifoam. Avand densitatea de 45 kg./ mc., pierderea din grosime datorata tasarii cauzata de utilizari repetate apare mult mai tarziu.
    42,00 RON
  • Pastile purificare apa BCB Oasis

    Pastile purificare apa BCB Oasis

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Pastilele de purificare a apei BCB Oasis sunt recomandate pentru purificarea, dezinfectarea apei provenite din izvoare, paraie, lacuri, fantani in timpul calatoriilor sau a diverselor activitati outdoor. Neutralizeaza bacteriile si protejeaza impotriva bolilor transmisibile prin apa.
    44,00 RON
  • Pinguin suport butelie gaz.

    Pinguin suport butelie gaz.

    Suportul de butelie Pinguin este compatibil cu diverse buteliile fabricate dupa norma EN 417, dar la baza sa nu depasesca diametrul de aprox. 11 cm.
    19,00 RON
  • Fierastrau de buzunar BCB Commando

    Fierastrau de buzunar BCB Commando

    Ferastraul de buzunar BCB Commando este utilizabil in situatii de supravietuire. Impletit din 8 fire de otel inoxidabil. Taie cu usurinta: lemn, plastic si os.
    29,00 RON
  • Fierastrau de buzunar BCB Commando lant CM023

    Fierastrau de buzunar BCB Commando lant CM023

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Fierstraul de buzunar BCB Commando lant este utilizabil in situatii de supravietuire. Ferastrau cu lant,fabricat din segmente din lama de motofierastrau. Taie cu usurinta: lemn, plastic si os. Este inventat pentru cei, care au nevoie de o unealta practica si usoara. Este util in taberele si scolile de aventura si supravietuire.
    75,00 RON
  • Fierastrau Coghlans Sierra 18, fierastrau camping

    Fierastrau Coghlans Sierra 18, fierastrau camping

    Fierastraul Coghlans Sierra, cu lama de 18 cm este o unealta simpla, usor da manuit si utila in mai multe domenii: la gradinarit, la pomicultura, la taiatul lemnelor pentru foc de tabara, la pregatit lemnele pentru prajit mici sau gratar si nu in ultimul rand pentru supravietuire.
    76,00 RON
  • Dus Solar Camping BCB 20 l

    Dus Solar Camping BCB 20 l

    Dusul Solar Camping BCB 20 l este solutia ideala pentru igiena corporala in cazul camparii la distanta mare de sursa de apa calda.Expus la soare cei 20 litrii de apa cat este capacitatea balonului se incalzesc foarte repede asigurand apa necesara pentru igiena sau spalarea vaselor.
    46,00 RON
  • Sac impermeabil trusa prim ajutor Trekmates First Aid dray bag 5 L

    Sac impermeabil trusa prim ajutor Trekmates First Aid dray bag 5 L

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sacul impermeabil pentru trusa de prim ajutor Trekmates este fabricat din material rezistent la abraziune si sfasiere, Nylon 210 D Rip Stop Sacul are baza rotunda prevazuta cu maner. Cusaturile sunt lipite. Cruce alba pentru identificare mai usoara. Pe interior pelicula alba pentru vizibilitate mai buna. Inchidere prin rulare.
    60,00 RON
  • Saltea autogonflabila Trimm Hiker

    Saltea autogonflabila Trimm Hiker

    Salteaua autogonflabila Trimm Hiker este usoara si confortabila. Ocupa spatiu mic in bagaje. Asigura termoizolatie optima.
    199,00 RON
  • Care Plus SOS Gel calmant muscaturi insecte

    Care Plus SOS Gel calmant muscaturi insecte

    Care Plus SOS Gel este un gel care calmeaza usturimea, durerea, mancarimea pielii cauzata de muscaturile insectelor.
    29,00 RON
  • Hamac Amazonas Adventure XXL Nemo

    Hamac Amazonas Adventure XXL Nemo

    Transport gratuit la produsele cu valoare mai mare de 250 Lei. Hamacul Amazonas Adventure XXL Nemo este un hamac de dimensiune mare, cu greutate foarte mica, cu volumul impachetat, foarte mic. Este fabricat din Nylon ripstop foarte rezistent, hamacul suporta greutatea de 200 kg. Materialul Este placut la atingere, transporta transpiratia si se usca repede.
    329,00 RON
  • Ancora fotoliu gonflabil Trono

    Ancora fotoliu gonflabil Trono

    Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzile peste 250 Lei. Fotoliul gonflabil Trono are o piesa din chinga prin care se poate ancora la sol pentru evitarea deplasarii cauzate de vant sau alunecare pe panta. Ancora se fixeaza de sol prin insurubare.
    45,00 RON
  • Esbit, cafetiera Camping cu spirt solid, otel inoxidabil

    Esbit, cafetiera Camping cu spirt solid, otel inoxidabil

    Cost transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Cafetiera Camping Esbit cu spirt solid este un mini espressor din otel inoxidabil. Are un filtru foarte fin care face aprox 200 ml cafea proaspata, cu doua pastile de spirt solid de 4 g. Este ideal pentru persoanele care nu vor sa renunte la savoarea cafelei naturale.
    197,00 RON
  • Light My Fire tacam Spork Original

    Light My Fire tacam Spork Original

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Tacamul Spork Original este primul model de tacam multifunctional fabricat de firma suedeza Light My Fire. Are trei functii: cutit, furculita, lingura. Se fabrica intr-o varietate foarte mare de culori din material plastic rezistent la uzura, la rupere si la caldura.
    8,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3.  3 
  4. 4
  5. 5