Echipament camping

Echipamente camping:saltele, arzatoare, butelii cu gaz, combustibil, vase, tacamuri, termosuri, lanterne, lampi frontale,unelte, articole igiena, mobilier camping, purificare apa, surse energie
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3.  3 
 4. 4
 5. 5

 • Izolir, Izopren, Polifoam N 9005, placa Polietilena

  Izopren, Izolir Polifoam N 9005, placa Polietilena

  Taxa transport 20 Lei / mp. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Izoprenul, Izolirul Polifoam N 9005 este placa din spuma de Polietilena cu densitate mare, 90 kg - metru cub si grosimea de 5 mm. Pretul este pentru 1 metru patrat de placa. Rola are latimea de 1 m.
  49,00 RON
 • Izolir, izopren Trekking 1800x550x10 mm

  Izolir, izopren Polifoam Alpinist 1800x550x10 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Izolir, izopren Alpinist cu densitate medie, 45 kg. / mc., densitate cu 50% mai mare comparativ cu classicul izolir Polifoam. Avand densitatea de 45 kg./ mc., pierderea din grosime datorata tasarii cauzata de utilizari repetate apare mult mai tarziu.
  39,00 RON
 • Pastile purificare apa BCB Oasis

  Pastile purificare apa BCB Oasis

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Pastilele de purificare a apei BCB Oasis sunt recomandate pentru purificarea, dezinfectarea apei provenite din izvoare, paraie, lacuri, fantani in timpul calatoriilor sau a diverselor activitati outdoor. Neutralizeaza bacteriile si protejeaza impotriva bolilor transmisibile prin apa.
  44,00 RON
 • Saltea autogonflabila Pinguin Horn 20

  Saltea autogonflabila Pinguin Horn 20

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Salteaua autogonflabila Pinguin Horn 20 are greutatea de: 0,75 kg Dimensiune: 181 x 51 x 2 cm. Dimensiune inpachetat: 12 x 27 cm. Suprafata reliefata pentru evitarea alunecarii sacului de dormit. Spuma cu porii deschisi permite patrunderea aerului in spuma. Aerul asigura umflarea saltelei si mareste termoizolatia. Constructie: fara canale in spuma. Aceasta asigura termoizolatie optima si grad de comfort deosebit.
  180,00 RON
 • Arzator Pinguin Surpass Steel

  Arzator Pinguin Surpass Steel

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Pinguin Surpass Steel este simplu, usor, nu necesita intretinere deosebita. Destinat pentru ture montane unde greutatea, volumul mic si fiabilitatea sunt esentiale. Compatibil cu Butelii de 230 si 450 gr. cu valva filetata ( norma EN 417 )
  93,00 RON
 • Arzator Pinguin Camper

  Arzator Pinguin Camper

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Pinguin Camper este simplu, usor, nu necesita intretinere deosebita. Destinat pentru ture montane unde greutatea, volumul mic si fiabilitatea sunt esentiale. Compatibil cu Butelii de 230 si 450 gr. cu valva filetata ( norma EN 417
  89,00 RON
 • Dus Solar Camping BCB 20 l

  Dus Solar Camping BCB 20 l

  Dusul Solar Camping BCB 20 l este solutia ideala pentru igiena corporala in cazul camparii la distanta mare de sursa de apa calda.Expus la soare cei 20 litrii de apa cat este capacitatea balonului se incalzesc foarte repede asigurand apa necesara pentru igiena sau spalarea vaselor.
  46,00 RON
 • Fierastrau Coghlans Sierra 18, fierastrau camping

  Fierastrau Coghlans Sierra 18, fierastrau camping

  Fierastraul Coghlans Sierra, cu lama de 18 cm este o unealta simpla, usor da manuit si utila in mai multe domenii: la gradinarit, la pomicultura, la taiatul lemnelor pentru foc de tabara, la pregatit lemnele pentru prajit mici sau gratar si nu in ultimul rand pentru supravietuire.
  76,00 RON
 • Fierastrau de buzunar BCB Commando lant CM023

  Fierastrau de buzunar BCB Commando lant CM023

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Fierstraul de buzunar BCB Commando lant este utilizabil in situatii de supravietuire. Ferastrau cu lant,fabricat din segmente din lama de motofierastrau. Taie cu usurinta: lemn, plastic si os. Este inventat pentru cei, care au nevoie de o unealta practica si usoara. Este util in taberele si scolile de aventura si supravietuire.
  75,00 RON
 • Fierastrau de buzunar BCB Commando

  Fierastrau de buzunar BCB Commando

  Ferastraul de buzunar BCB Commando este utilizabil in situatii de supravietuire. Impletit din 8 fire de otel inoxidabil. Taie cu usurinta: lemn, plastic si os.
  29,00 RON
 • Pinguin suport butelie gaz.

  Pinguin suport butelie gaz.

  Suportul de butelie Pinguin este compatibil cu diverse buteliile fabricate dupa norma EN 417, dar la baza sa nu depasesca diametrul de aprox. 11 cm.
  19,00 RON
 • Lingura Camping Esbit Titanium

  Lingura Camping Esbit Titanium

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lingura Camping Esbit Titanium are coada rabatabila si este prevazuta cu o siguranta pentru evitarea inchiderii accidentale.
  69,00 RON
 • Spray antiinsecte Care Plus Sensitive, pentru copii

  Spray antiinsecte Care Plus Sensitive, pentru copii

  Sprayul antiinsecte Care Plus Sensitive, pentru copii are ca substanta activa Saltidin cu concentratia de 12,5
  63,00 RON
 • Izopren, izolir Polifoam pentru sezut

  Izopren, izolir Polifoam pentru sezut

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Izoprenul pentru șezut are dimensiunea de 40x30 cm. Este foarte util pentru persoane care in timpul turelor montane sau la drumeție, excursie, in timpul pauzelor de odihna simt nevoia sa se așeze. Este util și pentru cățărători, la baza peretelui, in tabere sau la campare pentru șezut in timpul gătirii alimentelor sau consumarea lor etc.
  7,00 RON
 • Set vase Pinguin Quadri

  Set vase Pinguin Quadri X

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Setul de vase Pinguin Quadri X este pentru 3 – 5 persoane.Fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor sunt trase in tub de cauciuc, pentru aderenta sporita si evitarea arsurilor la mana.
  285,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3.  3 
 4. 4
 5. 5