Echipament camping

Echipamente camping:saltele, arzatoare, butelii cu gaz, combustibil, vase, tacamuri, termosuri, lanterne, lampi frontale,unelte, articole igiena, mobilier camping, purificare apa, surse energie
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 4
  2. 5
  3.  6 
  4. 7
  5. 8

  • Primus, set ecran protectie vant si reflector de caldura

    Primus, set ecran protectie vant si reflector de caldura

    Cost transport 20 Lei. La comenzi peste 250 Lei transport gratuit. | Setul ecran protectie vant si reflector de caldura Primus Windscreen and Heat Reflector contine doua produse din tabla de aluminiu foarte usoare, maleabile si cu volum mic. Un reflector de caldura utilizabil in plan orizontal cu diametrul de 250 mm si un ecran de protectie de vant a arzatorului, care este si reflector de caldura circular. Dimensiune ecran, 750 x 150 mm. Greutate totala set, 126 g. Reflectorul orizontal se poate utiliza asezat sub arzator sau prin decuparea unui orificiu se poate pune imediat sub flacara.
    55,00 RON
  • Arzator Primus Express Spider II cu ecran reflector

    Arzator Primus Express Spider II cu ecran reflector

    Transport gratuit la produse cu valoare mai mare de 250 Lei Arzatorul Primus Express Spider II este dotat cu ecran reflector de caldura si preincalzitor de combustibil. Se racordeaza cu furtun flexibil la butelia de gaz. Este alegerea ideala pentru utilizare pe toata perioada anului. Arzator usor, compact, foarte stabil si rezistent. Suporta vase de dimensiune mare. Este recomandat pentru utilizare pana la patru persoane. Arzatoarele cu furtun sunt foarte stabile, riscul de rasturnare este foarte mic deoarece picioarele au deschidere mare si se aseaza direct pe sol sau masa pe care se gateste. Butelia din imagine nu intra in pret !
    279,00 RON
  • Butelie gaz, cu valva, Primus Power Gas 450 g

    Butelie gaz, cu valva, Primus Power Gas 450 g

    Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei Butelia cu gaz, cu valva, Primus Power Gas 450 g contine 975 ml gaz lichefiat la greutatea totala a buteliei de 645 g. Butelia contine un amestec de gaze pentru 4 sezoane. Functioneaza optim in intervalul termic + 25 grade C -15 grade C. Contine Butan gaz, Izobutan si Propan. Izobutanul contribuie la performanta constanta a buteliei si asigura o putere termo calorica ridicata. Butelie cu valva filetata, fabricata dupa standarde Europene.
    39,00 RON
  • Izopren, izolir Polifoam pentru sezut

    Izopren, izolir Polifoam pentru sezut

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Izoprenul pentru șezut are dimensiunea de 40x30 cm. Este foarte util pentru persoane care in timpul turelor montane sau la drumeție, excursie, in timpul pauzelor de odihna simt nevoia sa se așeze. Este util și pentru cățărători, la baza peretelui, in tabere sau la campare pentru șezut in timpul gătirii alimentelor sau consumarea lor etc.
    7,00 RON
  • Dus Solar Camping Relags 20 l

    Dus Solar Camping Relags 20 l

    Dusul Solar Camping Relags 20 l este solutia ideala pentru igiena corporala in cazul camparii la distanta mare de sursa de apa calda. Expus la soare cei 20 litrii de apa cat este capacitatea balonului se incalzesc foarte repede asigurand apa necesara pentru igiena sau spalarea vaselor. Se livreaza cu robinet, dus, furtun si accesorii pentru suspendare.
    62,00 RON
  • Briceag Opinel  Slim 8

    Briceag Opinel Slim 8

    Briceag Opinel Slim 8
    55,00 RON
  • Flacon Dextro Energy Silver, flacon pentru hidratare

    Flacon Dextro Energy Silver, flacon pentru hidratare

    Flacon Dextro Energy Silver, flacon de plastic pentru trasportul bauturii energizante cu capac cu deschidere rapida.

    Preţ normal: 19,00 RON

    14,00 RON

  • Izolir, izopren Polifoam 15 mm la comanda

    Izopren, izolir Polifoam 15 mm la comanda

    Taxa transport 20 Lei / mp. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. La noi puteti comanda izolir la dimensiunea dorita. Rola de izolir brut este de densitate standard 30 kg - metru cub cu grosimea de 15 mm si latimea de 100 cm. Dvs. stabiliti latimea si lungimea la care doriti sa dimensionam salteaua.
    65,00 RON
  • Lampa frontala, lanterna Petzl Pixa 2

    Lampa frontala, lanterna Petzl Pixa 2

    Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produse cu valoare mai mare de 250 Lei. Petzl Pixa 2 este lampa frontala, lanterna proiectata pentru lucru, robusta, fiabila, rezista la diverse solicitari. Rezista sub apa la 1 m. timp de 30 min. Poate sa cada de la inaltimea de 2 m. fara sa aiba probleme. Suportao apasare de 80 kg. fara sa se deteriorizeze. Rezistenta la substante chimice. Se poate spala cu apa la temperatura de 40 grade C. Se livreaza cu baterii, banda elastica si placuta pentru atasare la casca. Usor de manipulat, reglat, inclusiv cu manusi de lucru.
    209,00 RON
  • Set vase camping Pinguin Double

    Set vase camping Pinguin Double Alu

    Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Set vase camping Pinguin Double, pentru doua persoane. Fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor sunt trase in tub de cauciuc, pentru aderenta sporita si pentru evitarea arsurilor la mana. Arzatorul si butelia nu sunt incluse in pret !

    Preţ normal: 156,00 RON

    130,00 RON

  • Set vase camping Pinguin Quadri

    Set vase camping Pinguin Quadri

    Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Pinguin Quadri, set vase camping pentru 3 - 5 persoane. Fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara.
    165,00 RON
  • Set vase Pinguin Family, set vesela camping de familie

    Set vase Pinguin Family, set vesela camping

    Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Setul de vase pinguin Family, este set vesela camping pentru familie sau grup de 8 persoane. Este fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor au invelis rezistent la foc.
    352,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 4
  2. 5
  3.  6 
  4. 7
  5. 8