Echipament camping

Echipamente camping:saltele, arzatoare, butelii cu gaz, combustibil, vase, tacamuri, termosuri, lanterne, lampi frontale,unelte, articole igiena, mobilier camping, purificare apa, surse energie
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 4
 2. 5
 3.  6 
 4. 7
 5. 8

 • Butelie gaz Primus Winter Gas 230 g

  Butelie gaz Primus Winter Gas 230 g

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Butelia cu gaz Primus Winter Gas 230 g contine 460 ml gaz lichefiat la greutatea totala a buteliei de 390 g. Butelia contine un amestec de gaze special pentru sezonul de iarna. Functioneaza optim in intervalul termic + 10 grade C – 22 grade C. Continutul de Butan gaz, in acest amestec are o pondere mica comparativ cu Izobutanul si Propanul deoarece acesta este de calitate inferioara. Izobutanul si Propanul asigura ardere optima si putere termo calorica ridicata in conditii de temperatura foarte scazuta.

  Preţ normal: 38,00 RON

  32,00 RON

 • Arzator Primus Micron Trail

  Arzator Primus Micron Trail

  Cost transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Primus Micron Trail este usor, compact, ocupa putin spatiu, arde cu flacara puternica si concentrata, este deosebit de fiabil. Este ideal pentru persoane care vor sa faca ture lungi cu bagaj minimalist. Recomandat pentru gatit la 1 – 2 persoane. Avand flacara puternica si concentrata, rezista la vant.
  225,00 RON
 • Arzator camping Primus Mimer

  Arzator camping Primus Mimer

  Cost transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul camping Primus Mimer este compus din regulatorul cu sistemul de racordare la butelie si capul arzator, acestea se livreaza desfacute. Se asambleaza printr-o simpla infiletare. Teava de legatura este prevazuta cu patru orificii laterale pentru absortia aerului. Gazul care urca spre capul arzator absoarbe aer pentru arderea cat mai perfecta a gazului, asigurand si putere termo calorica mare. Suportul de vase este foarte masiv, sa suporte vase de greutate mai mare.

  Preţ normal: 125,00 RON

  106,00 RON

 • Butelie gaz, cu valva, Primus Power Gas 450 g

  Butelie gaz, cu valva, Primus Power Gas 450 g

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei Butelia cu gaz, cu valva, Primus Power Gas 450 g contine 975 ml gaz lichefiat la greutatea totala a buteliei de 645 g. Butelia contine un amestec de gaze pentru 4 sezoane. Functioneaza optim in intervalul termic + 25 grade C -15 grade C. Contine Butan gaz, Izobutan si Propan. Izobutanul contribuie la performanta constanta a buteliei si asigura o putere termo calorica ridicata. Butelie cu valva filetata, fabricata dupa standarde Europene.
  39,00 RON
 • Arzator Primus Express Spider II cu ecran reflector

  Arzator Primus Express Spider II cu ecran reflector

  Transport gratuit la produse cu valoare mai mare de 250 Lei Arzatorul Primus Express Spider II este dotat cu ecran reflector de caldura si preincalzitor de combustibil. Se racordeaza cu furtun flexibil la butelia de gaz. Este alegerea ideala pentru utilizare pe toata perioada anului. Arzator usor, compact, foarte stabil si rezistent. Suporta vase de dimensiune mare. Este recomandat pentru utilizare pana la patru persoane. Arzatoarele cu furtun sunt foarte stabile, riscul de rasturnare este foarte mic deoarece picioarele au deschidere mare si se aseaza direct pe sol sau masa pe care se gateste. Butelia din imagine nu intra in pret !
  279,00 RON
 • Primus, set ecran protectie vant si reflector de caldura

  Primus, set ecran protectie vant si reflector de caldura

  Cost transport 20 Lei. La comenzi peste 250 Lei transport gratuit. | Setul ecran protectie vant si reflector de caldura Primus Windscreen and Heat Reflector contine doua produse din tabla de aluminiu foarte usoare, maleabile si cu volum mic. Un reflector de caldura utilizabil in plan orizontal cu diametrul de 250 mm si un ecran de protectie de vant a arzatorului, care este si reflector de caldura circular. Dimensiune ecran, 750 x 150 mm. Greutate totala set, 126 g. Reflectorul orizontal se poate utiliza asezat sub arzator sau prin decuparea unui orificiu se poate pune imediat sub flacara.
  55,00 RON
 • Combustibil lichid usor Primus Power Fuel

  Combustibil lichid usor Primus Power Fuel

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Combustibilul lichid usor Primus Power Fuel este fabricat pentru arzatoare cu benzina si arzatoare multifuel, omnifuel, multicombustibil. Este combustibil cu putere termo calorica foarte mare, nu face fum, scrum, funingine, arde curat. Combustibil de calitate superioara comparativ cu, benzina, kerozen, motorina, petrol.
  35,00 RON
 • Butelie gaz Primus Power Gas 230 g

  Butelie gaz, cu valva, Primus Power Gas 230 g

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit peste 250 Lei. Butelia cu gaz, cu valva, Primus Power Gas 230 g contine 460 ml gaz lichefiat la greutatea totala a buteliei de 390 g. Butelia contine un amestec de gaze pentru 4 sezoane. Functioneaza optim in intervalul termic + 25 grade C -15 grade C. Contine Butan gaz, Izobutan si Propan. Izobutanul contribuie la performanta constanta a buteliei si asigura o putere termo calorica ridicata.
  25,00 RON
 • Arzator Primus Mimer Duo

  Arzator Primus Mimer Duo

  Cost transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Primus Mimer Stove Duo este un arzator foarte versatil, aproape universal. Este compatibil cu butelii cu valva filetata si cu valva nefiletata. Arzatorul este compus din regulatorul cu sistemul de racordare la butelie si capul arzator, acestea se livreaza desfacute. Se asambleaza printr-o simpla infiletare. Teava de legatura este prevazuta cu patru orificii laterale pentru absortia aerului. Gazul care urca spre capul arzator absoarbe aer pentru arderea cat mai perfecta a gazului, asigurand si putere termo calorica mare. Buteliile nu sunt incluse, sunt doar cu scop ilustrativ.
  135,00 RON
 • Extractor de venin Care Plus Venimex

  Extractor de venin Care Plus Venimex

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Extractorul de venin Care Plus Venimex este recomandat pentru extragerea veninului in urma muscaturii sau intepaturii cauzate de serpi, paianjeni, scorpioni, viespi etc. Functioneaza ca o pompa de vid ( vacuum ) cu putere de aspirare de 803 mbar. Este utilizabil de persoana muscata, nu necesita ajutorul altei persoane. Extractorul Venimex este un dispozitiv de prim ajutor pentru toate varstele.
  143,00 RON
 • Furculita Camping Esbit Titanium

  Furculita Camping Esbit Titanium

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Furculita Camping Esbit Titanium are coada rabatabila si este prevazuta cu o siguranta pentru evitarea inchiderii accidentale.
  69,00 RON
 • Lampa frontala Black Diamond Cosmo 200

  Lampa frontala Black Diamond Cosmo 200

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Lanterna frontala Black Diamond Cosmo 200 este o frontala versatila pentru toate activitatile in aer liber pe timp de noapte. Design patrat cu 3 LED-uri foarte luminoase, luminozitate maxima 200 lumeni. Dispune de sase moduri diferite de iluminare. Include si modul de noapte rosu, care se poate activa cu o singura atingere

  Preţ normal: 145,00 RON

  109,00 RON

 • Set vase camping Pinguin Quadri

  Set vase camping Pinguin Quadri

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Pinguin Quadri, set vase camping pentru 3 - 5 persoane. Fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara.
  165,00 RON
 • Set vase camping Pinguin Double

  Set vase camping Pinguin Double Alu

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Set vase camping Pinguin Double, pentru doua persoane. Fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor sunt trase in tub de cauciuc, pentru aderenta sporita si pentru evitarea arsurilor la mana. Arzatorul si butelia nu sunt incluse in pret !

  Preţ normal: 156,00 RON

  130,00 RON

 • Lampa frontala, lanterna Petzl Pixa 2

  Lampa frontala, lanterna Petzl Pixa 2

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produse cu valoare mai mare de 250 Lei. Petzl Pixa 2 este lampa frontala, lanterna proiectata pentru lucru, robusta, fiabila, rezista la diverse solicitari. Rezista sub apa la 1 m. timp de 30 min. Poate sa cada de la inaltimea de 2 m. fara sa aiba probleme. Suportao apasare de 80 kg. fara sa se deteriorizeze. Rezistenta la substante chimice. Se poate spala cu apa la temperatura de 40 grade C. Se livreaza cu baterii, banda elastica si placuta pentru atasare la casca. Usor de manipulat, reglat, inclusiv cu manusi de lucru.
  209,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 4
 2. 5
 3.  6 
 4. 7
 5. 8