Echipament camping

Echipamente camping:saltele, arzatoare, butelii cu gaz, combustibil, vase, tacamuri, termosuri, lanterne, lampi frontale,unelte, articole igiena, mobilier camping, purificare apa, surse energie
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 6
  2. 7
  3.  8 
  4. 9
  5. 10

  • Aparatoare de vant Pinguin, windscreen pentru primus

    Aparatoare de vant Pinguin, windscreen pentru primus

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Aparatoarea de vant Pinguin, pentru primus, windscreen pentru primus este un accesoriu util, protejeaza flacara primusului de vant. Este fabricat din 9 bucucati placi de aluminiu pliabile. Posibilitate de inbinare pentru protectie circulara a arzatorului cu gaz sau combustibil lichid, benzina.
    59,00 RON
  • Arzator Pinguin Hiker

    Arzator Pinguin Hiker

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Pinguin Hiker este un arzator usor, simplu, fiabil, nu necesita intretinere deosebita. Arzatorul Pinguin Hiker este fabricat din otel inoxidabil si aluminiu facand din el un arzator rezistent si usor avand greutatea doar de 95g.
    83,00 RON
  • Butelie Pinguin TRAVEL GAS 230 g.

    Butelie gaz Pinguin Travel Gas 230 g.

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Butelia gaz Pinguin Travel Gas 230 g este butelie cu valva filetata compatibila cu arzatoarele Primus, MSR, Markil, GoSystem etc. Butelie pentru arzatoare si primusuri cu gaz. Contine un amestec de gaze Propan, Izobutan, Butan, care este o mixtura pentru 4 sezoane.
    20,00 RON
  • Arzator Pinguin Trek

    Arzator Pinguin Trek

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Pinguin Trek este un arzator simplu, usor, fiabil, nu necesita intretinere deosebita. Destinat pentru ture montane unde greutatea, volumul mic si fiabilitatea sunt esentiale. Compatibil cu Butelii de 230 si 450 gr. cu valva
    89,00 RON
  • Butelie Pinguin Travel Gas 450 g

    Butelie gaz Pinguin Travel Gas 450 g

    Butelia cu gaz Pinguin Travel Gas 450 g este cu valva filetata compatibila cu arzatoarele: Pinguin, Primus, MSR. Markil, GoSystem etc. Contine un amestec de gaze Propan, Izobutan, Butan, care este o mixture pentru 4 sezoane. Izobutanul contribuie la performanta constanta a buteliei si asigura o putere termo calorica ridicata.
    30,00 RON
  • Arzator Pinguin Spider

    Arzator Pinguin Spider

    Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Pinguin Spider este robust, stabil, rezista la vase cu greutate mare. Este foarte stabil datorita faptului ca, sta pe trei picioare cu deschidere mare. Se racordeaza la butelie cu furtun, in acest fel in caz de temperatura foarte scazuta butelia se poate incalzii asigurand presiune mare gazului si putere maxima flacarii.
    129,00 RON
  • Saltea autogonflabila Pinguin Peak 25

    Saltea autogonflabila Pinguin Peak 25

    Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Salteaua autogonflabila Pinguin Peak 25 este usoara, cu volum mic. Recomandata pentru trei sezoane: primavara, vara, toamna. Suprafata reliefata pentru evitarea alunecarii sacului de dormit. Spuma cu porii deschisi permite patrunderea aerului in spuma. Aerul asigura umflarea saltelei si termoizolatia. Canalele verticale din spuma asigura compresibilitate optima, greutate redusa si revenirea la grosimea initala.
    215,00 RON
  • Saltea autogonflabila Pinguin Sherpa 30

    Saltea autogonflabila Pinguin Sherpa 30

    Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Salteaua autogonflabila Pinguin Sherpa 30 este o saltea autogonflabila usoara, cu capacitate termoizolatoare buna. Ofera confort ridicat pentru dormit in cort. Suprafata reliefata pentru evitarea alunecarii sacului de dormit. Spuma cu porii deschisi permite patrunderea aerului in spuma. Aerul asigura umflarea saltelei si termoizolatia. Canalele verticale din spuma asigura compresibilitate optima.
    215,00 RON
  • Saltea autogonflabila Pinguin Sherpa 38

    Saltea autogonflabila Pinguin Sherpa 38

    Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Salteaua autogonflabila Pinguin Sherpa 38 este o saltea autogonflabila usoara, cu izolatie termica optima. Ofera confort ridicat pentru dormit in cort. Suprafata reliefata pentru evitarea alunecarii sacului de dormit. Spuma cu porii deschisi permite patrunderea aerului in spuma. Aerul asigura umflarea saltelei si termoizolatia.
    259,00 RON
  • Saltea autogonflabila Pinguin Nomad 38

    Saltea autogonflabila Pinguin Nomad 38

    Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Pinguin Nomad 38 este o saltea autogonfalabila cu suprafata mare, ideala pentru persoane de statura mare sau celor care prefera un loc de dormit confortabil. Suprafata reliefata pentru evitarea alunecarii sacului de dormit. Spuma cu porii deschisi permite patrunderea aerului in spuma. Aerul asigura umfalarea saltelei si mareste termoizolatia. Canalele orizontale din spuma asigura compresibilitate si greutate optima
    255,00 RON
  • Saltea autogonflabila Pinguin Nomad 50

    Saltea autogonflabila Pinguin Nomad 50

    Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Salteaua autogonflabila Pinguin Nomad 50 este o salte cu suprafata mare si grosime considerabila, ideala persoanelor de statura mare sau celor care prefera un loc de dormit foarte confortabil. Suprafata reliefata pentru evitarea alunecarii sacului de dormit. Spuma cu porii deschisi permite patrunderea aerului in spuma. Aerul asigura umflarea saltelei si mareste termoizolatia.
    295,00 RON
  • Arzator Pinguin Mantis Titan

    Arzator Pinguin Mantis Titan

    Transport gratuit la produse cu ptretul mai mare de 250 Lei. Arzatorul Pinguin Mantis Titan este fabricat din Titan, un metal cu greutate specifica foarte mica. Acest arzator este dotat cu cap arzator de dimensiune mare, cu dispersie larga a flacarii, pentru obtinerea unui randament de fierbere foarte ridicat. Se racordeaza la butelie cu furtun elastic. Aceste arzatoare au cateva avantaje fata de cele care sunt racordate direct la butelie.
    274,00 RON
  • Arzator Pinguin Mantis

    Arzator Pinguin Mantis

    Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Pinguin Mantis este prevazut cu preincalzitor de combustibil, pentru a face fata temperaturilor foarte scazute, atunci cand presiunea gazului din butelie scade dramatic. Arzator fabricat din otel inoxidabil Se racordeaza la butelie cu furtun elastic. Aceste arzatoare au cateva avantaje fata de cele care sunt racordate direct la butelie.
    162,00 RON
  • Termos Esbit 500 ml.

    Termos Esbit 500 ml.

    Taxa livrare 20 Lei. Livrare gratuita la comenzi peste 250 Lei. Termosul Esbit 500 ml este un termos usor din otel inoxidabil, cu perete dublu, finisaj negru aderent.
    103,00 RON
  • Termos Esbit 350 ml.

    Termos Esbit 350 ml.

    Taxa livrare 20 Lei. Livrare gratuita la comenzi mai mari de 250 Lei. Termosul Esbit 350 ml este un termos usor din otel inoxidabil, cu perete dublu, finisaj negru aderent.
    94,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 6
  2. 7
  3.  8 
  4. 9
  5. 10