Bucatarie camping, vase, tacamuri, vesela camping

Bucatarie camping, seturi de vase si tacamuri din aluminiu anodizat, inox si titan pentru camping, seturi de vase Primus din aluminiu dur anodizat pe exterior si acoperire ceramica pe interior, vase , tacamuri pentru ture montane, excursii, expeditii, speologie, activitati outdoor.
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2 

 • Cana aluminiu Esbit Mug

  Cana aluminiu Esbit Mug

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Cana cu perete simplu fabricata din aluminiu dur anodizat. Anodizarea dura mareste duritatea suprafetel aluminiului, rezista mai bine la zgarituri si previne oxidarea.
  42,00 RON
 • Briceag Opinel Slim 12

  Briceag Opinel Slim 12

  Briceagul Opinel Slim 12 este recomandat pentru curatat si transat peste
  69,00 RON
 • Set vase camping Pinguin Solo

  Set vase camping Pinguin Solo Alu

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase Pinguin Solo Alu este set vase camping pentru 1 persoana. Fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura, pentru o suprafata mai dura, rezistenta sporita la flacara, evitarea oxidarii.
  89,00 RON
 • Set vase camping Pinguin Solo X

  Set vase camping Pinguin Solo X

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase Pinguin Solo X este set vase camping pentru 1 persoana fabricat din aluminiu cu anodizare dura, prevazut cu schimbator de caldura, care reduce consumul de gaz cu 20 - 30 %.
  145,00 RON
 • Set vase camping Pinguin Double X

  Set vase camping Pinguin Double X

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Set vase Pinguin Double X, set vase camping pentru 2 persoane. Fabricat din aluminiu cu anodizare dura. Vasul mare este prevazut cu schimbator de caldura, care economiseste 20 - 30 % combustibil. In set incape o butelie cu gaz si un arzator de dimensiuni mici.
  249,00 RON
 • Set vase camping Pinguin Double

  Set vase camping Pinguin Double Alu

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Set vase camping Pinguin Double, pentru doua persoane. Fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor sunt trase in tub de cauciuc, pentru aderenta sporita si pentru evitarea arsurilor la mana. Arzatorul si butelia nu sunt incluse in pret !

  Preţ normal: 156,00 RON

  130,00 RON

 • Set vase camping Pinguin Quadri

  Set vase camping Pinguin Quadri

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Pinguin Quadri, set vase camping pentru 3 - 5 persoane. Fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara.
  165,00 RON
 • Set vase Pinguin Family, set vesela camping de familie

  Set vase Pinguin Family, set vesela camping

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Setul de vase pinguin Family, este set vesela camping pentru familie sau grup de 8 persoane. Este fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor au invelis rezistent la foc.
  329,00 RON
 • Set vase Pinguin Rover S, set vase camping

  Set vase Pinguin Rover S, set vesela camping

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Rover S este vesela de camping pentru 3 - 5 persoane, fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedicaoxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor sunt trase in tub de cauciuc, pentru aderenta sporita si evitarea arsurilor la mana.
  215,00 RON
 • Set vase Pinguin Rover L, set vesela camping de familie

  Set vase Pinguin Rover L, set vesela camping de familie

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Rover L, set vesela camping pentru familie de 4 - 6 persoane, fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor sunt trase in tub de cauciuc, pentru aderenta sporita si evitarea arsurilor la mana.
  239,00 RON
 • Light My Fire tacam Spork Titanium

  Light My Fire tacam Spork Titanium

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Light My Fire Spork Titanium, tacam multifunctional din titan, ultrausor cu trei functii: cutit, furculita, lingura. Titanul un metal foarte usor si deosebit de rezistent, este folosit in industria aeronautica, la fabricarea de aparatura medicala si de ceva vreme la fabricarea echipamentelor de camping si sportive.
  59,00 RON
 • Cana inox Pinguin Thermo 300ml.

  Cana inox Pinguin Thermo 300ml.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Cana Thermo Pinguin inoxidabila cu perete dublu, cu capac, pentru pastrarea lichidelor calde sau reci. Capacul de plastic se poate roti pentru inchiderea si deschiderea orificiului de acces.
  37,00 RON
 • Set vase Lyght My Fire Meal Kit 2.0

  Set vase camping Lyght My Fire Meal Kit 2.0

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping Light My Fire Meal Kit 2.0 este compus din 8 piese. Setul contine toate obiectele necesare pentru pregatirea si servirea mesei. Este fabricat din material plastic foarte rezistent si sigur din punct de vedere a sigurantei alimentare.
  89,00 RON
 • Set vase camping Pinguin Trio Steel L

  Set vase camping Pinguin Trio Steel L

  Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Trio Steel L este vesela camping pentru 2-3 persoane. Setul de vase este fabricat din otel inoxidabil si are manerele trase in material plastic, pentru evitarea accidentarii de la metalul fierbinte. Vasele sau vesela de camping fabricata din otel inoxidabil are rezistenta mecanica si fiabilitate mai mare ca cele din Aluminiu sau Duraluminiu.
  253,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2