tacamuri camping

tacamuri camping, cutite camping, linguri camping, lingurite camping, furculite camping, set tacam camping, sporc ligura, furculita, cutit camping
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Briceag Opinel Slim 8

  Briceag Opinel Slim 8

  Briceag Opinel Slim 8
  55,00 RON
 • Set tacam camping Esbit Titaniu

  Set tacam camping Esbit Titaniu

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de tacamuri camping Esbit Titaniu contine trei piese, cutit, furculita, lingura. Tacamurile sunt fabricate din aliaj de Titan foarte usor si dur. Acest aliaj este este foarte durabil, rezsistent la uzura si nu oxideaza.
  109,00 RON
 • Lingura Camping Esbit Titanium

  Lingura Camping Esbit Titanium

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lingura Camping Esbit Titanium are coada rabatabila si este prevazuta cu o siguranta pentru evitarea inchiderii accidentale.
  69,00 RON
 • Furculita Camping Esbit Titanium

  Furculita Camping Esbit Titanium

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Furculita Camping Esbit Titanium are coada rabatabila si este prevazuta cu o siguranta pentru evitarea inchiderii accidentale.
  69,00 RON
 • Cutit Camping Esbit Titanium

  Cutit Camping Esbit Titanium

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzile peste 250 Lei. Cutitul Camping Esbit Titanium are coada rabatabila si este prevazut cu o siguranta pentru evitarea inchiderii accidentale.
  69,00 RON
 • Pinguin, furculita camping din otel inoxidabil

  Pinguin, furculita camping din otel inoxidabil

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Pinguin, furculita camping din otel inoxidabil cu coada rabatabila. Se livreaza in husa din material textil.
  20,00 RON
 • Pinguin, lingura camping cu coada rabatabila

  Pinguin, lingura camping cu coada rabatabila

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Pinguin, lingura camping cu coada rabatabila din otel inoxidabil prevazuta cu inel de blocare in pozitie deschisa pentru prevenirea inhiderii accidentale.
  20,00 RON
 • Spork Pinguin – lingura, furculita camping din otel inoxidabil

  Spork Pinguin - lingura, furculita camping

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Spork Pinguin - spork, lingura, furculita camping din otel inoxidabil. Este prevazut cu inel de blocare in pozitie deschisa pentru prevenirea inchiderii accidentale.
  20,00 RON
 • Light My Fire Spork L, tacam multifunctional 2 buc.

  Light My Fire Spork L, tacam multifunctional 2 buc.

  Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Tacam multifunctional dintr-o singura bucata fabricat din material plastic Tritan. Tacamul are trei functii: lingura, furculita si cutit ( partea zimtata este cutit ) Este un tacam de dimensiune mare, recomandat pentru adulti.
  23,00 RON
 • Light My Fire tacam Spork Titanium

  Light My Fire tacam Spork Titanium

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Light My Fire Spork Titanium, tacam multifunctional din titan, ultrausor cu trei functii: cutit, furculita, lingura. Titanul un metal foarte usor si deosebit de rezistent, este folosit in industria aeronautica, la fabricarea de aparatura medicala si de ceva vreme la fabricarea echipamentelor de camping si sportive.
  59,00 RON
 • Briceag Opinel Slim 12

  Briceag Opinel Slim 12

  Briceagul Opinel Slim 12 este recomandat pentru curatat si transat peste
  69,00 RON
 • Light My Fire tacam Spork Original

  Light My Fire tacam Spork Original

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Tacamul Spork Original este primul model de tacam multifunctional fabricat de firma suedeza Light My Fire. Are trei functii: cutit, furculita, lingura. Se fabrica intr-o varietate foarte mare de culori din material plastic rezistent la uzura, la rupere si la caldura.
  8,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină