vase, vesela camping

vase, vesela camping, set vase, set vesela, vesela tabara de baza, vesela tabere scolare, vesela aluminiu, vase aluminiu, vesela inox, set vase inox
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Set vase camping Pinguin Solo

  Set vase camping Pinguin Solo Alu

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase Pinguin Solo Alu este set vase camping pentru 1 persoana. Fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura, pentru o suprafata mai dura, rezistenta sporita la flacara, evitarea oxidarii.
  89,00 RON
 • Set vase camping Pinguin Trio Steel S

  Set vase camping Pinguin Trio Steel S

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Trio Steel S este vesela camping pentru 2-3 persoane. Setul de vase este fabricat din otel inoxidabil si are manerele trase in material plastic, pentru evitarea accidentarii de la metalul fierbinte. Vasele sau vesela de camping fabricata din otel inoxidabil are rezistenta mecanica si fiabilitate mai mare ca cele din Aluminiu sau Duraluminiu.
  228,00 RON
 • Set vase Pinguin Quadri

  Set vase Pinguin Quadri X

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Setul de vase Pinguin Quadri X este pentru 3 – 5 persoane.Fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor sunt trase in tub de cauciuc, pentru aderenta sporita si evitarea arsurilor la mana.
  285,00 RON
 • Set vase camping si tacamuri Primus Meal Set

  Set vase camping si tacamuri Primus Meal Set

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping si tacamuri Primus Meal Set este un set compus din 8 piese cu 15 functii. Contine tot de ce aveti nevoie pentru a manca afara in aer liber, in timpul excursiilor, turelor montane, in tabere, la catarat etc.
  89,00 RON
 • Set vase Pinguin Duo Steel L, vesela camping

  Set vase camping Pinguin Duo Steel L

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Duo Steel L este vesela camping din otel inoxidabil pentru 2 persoane cu manere trase in plastic, pentru evitarea accidentarii de la metalul fierbinte. Vasele sau vesela de camping fabricata din otel inoxidabil are rezistenta mecanica si fiabilitate mai mare ca cele din Aluminiu sau Duraluminiu.
  199,00 RON
 • Set vase Pinguin Duo Steel S, vesela camping

  Set vase camping Pinguin Duo Steel S

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuir la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Duo Steel S este vesela camping pentru 2 persoane din otel inoxidabil, cu manere trase in plastic, pentru evitarea accidentarii de la metalul fierbinte. Vasele sau vesela de camping fabricata din otel inoxidabil are rezistenta mecanica si fiabilitate mai mare ca cele din Aluminiu sau Duraluminiu.
  153,00 RON
 • Cana aluminiu Esbit Mug

  Cana aluminiu Esbit Mug

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Cana cu perete simplu fabricata din aluminiu dur anodizat. Anodizarea dura mareste duritatea suprafetel aluminiului, rezista mai bine la zgarituri si previne oxidarea.
  42,00 RON
 • Set vase Lyght My Fire Meal Kit 2.0

  Set vase camping Lyght My Fire Meal Kit 2.0

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping Light My Fire Meal Kit 2.0 este compus din 8 piese. Setul contine toate obiectele necesare pentru pregatirea si servirea mesei. Este fabricat din material plastic foarte rezistent si sigur din punct de vedere a sigurantei alimentare.
  89,00 RON
 • Cana inox Pinguin Thermo 300ml.

  Cana inox Pinguin Thermo 300ml.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Cana Thermo Pinguin inoxidabila cu perete dublu, cu capac, pentru pastrarea lichidelor calde sau reci. Capacul de plastic se poate roti pentru inchiderea si deschiderea orificiului de acces.
  37,00 RON
 • Set vase Pinguin Rover L, set vesela camping de familie

  Set vase Pinguin Rover L, set vesela camping de familie

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Rover L, set vesela camping pentru familie de 4 - 6 persoane, fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor sunt trase in tub de cauciuc, pentru aderenta sporita si evitarea arsurilor la mana.
  239,00 RON
 • Set vase Pinguin Rover S, set vase camping

  Set vase Pinguin Rover S, set vesela camping

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Rover S este vesela de camping pentru 3 - 5 persoane, fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedicaoxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor sunt trase in tub de cauciuc, pentru aderenta sporita si evitarea arsurilor la mana.
  215,00 RON
 • Set vase Pinguin Family, set vesela camping de familie

  Set vase Pinguin Family, set vesela camping

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Setul de vase pinguin Family, este set vesela camping pentru familie sau grup de 8 persoane. Este fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor au invelis rezistent la foc.
  329,00 RON
 • Set vase camping Pinguin Quadri

  Set vase camping Pinguin Quadri

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Pinguin Quadri, set vase camping pentru 3 - 5 persoane. Fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara.
  165,00 RON
 • Set vase camping Pinguin Double

  Set vase camping Pinguin Double Alu

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Set vase camping Pinguin Double, pentru doua persoane. Fabricat din aluminiu cu acoperire, anodizare dura. Anodizarea dura impiedica oxidarea, creste duritatea suprafetei, creste rezistenta la flacara, asigura curatire usoara. Manerele vaselor sunt trase in tub de cauciuc, pentru aderenta sporita si pentru evitarea arsurilor la mana. Arzatorul si butelia nu sunt incluse in pret !

  Preţ normal: 156,00 RON

  130,00 RON

 • Set vase camping Pinguin Double X

  Set vase camping Pinguin Double X

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Set vase Pinguin Double X, set vase camping pentru 2 persoane. Fabricat din aluminiu cu anodizare dura. Vasul mare este prevazut cu schimbator de caldura, care economiseste 20 - 30 % combustibil. In set incape o butelie cu gaz si un arzator de dimensiuni mici.
  249,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2