Lanterna, lampa frontala

Lanterne frontale, lampi frontale, lanterna frontala Petzl, lanterna frontala Black Diamond, lanterna bicicleta, lampa avertizare, lampa cu gaz.
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2 

 • Lampa frontala, lanterna Petzl e+LITE

  Lampa frontala, lanterna Petzl e+LITE

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Este o frontala de urgenta, foarte usoara si practica. Este dotata cu patru leduri, trei albe si unu rosu. Trei moduri de iluminare, economic, maxim, intermitent. Led alb, economic, maxim, intermitent. Led rosu, maxim, intermitent. Autonomie de 70 ore in mod economic, lumineaza pana la 29 m mod maxim, luminozitate de 26 lumeni in mod maxim.
  99,00 RON
 • Lampa frontala, lanterna Petzl Pixa 2

  Lampa frontala, lanterna Petzl Pixa 2

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produse cu valoare mai mare de 250 Lei. Petzl Pixa 2 este lampa frontala, lanterna proiectata pentru lucru, robusta, fiabila, rezista la diverse solicitari. Rezista sub apa la 1 m. timp de 30 min. Poate sa cada de la inaltimea de 2 m. fara sa aiba probleme. Suportao apasare de 80 kg. fara sa se deteriorizeze. Rezistenta la substante chimice. Se poate spala cu apa la temperatura de 40 grade C. Se livreaza cu baterii, banda elastica si placuta pentru atasare la casca. Usor de manipulat, reglat, inclusiv cu manusi de lucru.
  209,00 RON
 • Lampa frontala, lanterna Petzl Pixa 1

  Lampa frontala, lanterna Petzl Pixa 1

  Lampa frontala, lanterna Petzl Pixa 1 este proiectata pentru lucru. Foarte robusta si rezistenta la diverse solicitari: lucru sub apa, cadere, calcare cu piciorul, rezistenta la solutii chimice.
  140,00 RON
 • Frontala Black Diamond Storm 350 Lm.

  Frontala Black Diamond Storm 350 Lm.

  Taxa livrare 15 Lei. Livrare gratuita la comenzi mai mari de 250 Lei. Frontala Black Diamond Storm 350 Lm. are o carcasa foarte robusta si etansa. Dispune de un sistem de inchidere foarte sigur care o protejeaza de noroi, apa, zapada. Comutatorul Power Tap Technology, montat lateral, permite comutarea de la lumina maxima la estompata cu o singura mana prin atingere.

  Preţ normal: 245,00 RON

  185,00 RON

Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2