Harta turistica Muntii Vladeasa cu Track-uri GPS, colectia Muntii Nostri

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Disponibilitate: În stoc

20,00 RON
SAU

Vizualizare generală rapidă

Taxa transport 20 lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei.Harta turistica Muntii Vladeasa cu Track-uri GPS din colectia Muntii Nostri. Este tiparită pe hârtie rezistentă la umiditate. Este uşor de citit şi simplu de utilizat datorită stilui de reprezentare cartografică şi datorită structurării practice ale informaţiilor. Totul este la îndemână, exact acolo unde este necesar, fiind utilă atât pasionaţilor de drumeţii cât şi profesioniştilor.

Harta turistica Muntii Vladeasa cu Track-uri GPS, colectia Muntii Nostri

Pentru a mari dati click pe imaginea de sus

Mai multe vizualizări

Harta turistica Muntii Vladeasa cu Track-uri GPS, colectia Muntii Nostri

Harta turistica Muntii Vladeasa cu Track-uri GPS din colectia Muntii Nostri. Este tiparită pe hârtie rezistentă la umiditate.
Este uşor de citit şi simplu de utilizat datorită stilui de reprezentare cartografică şi datorită structurării practice ale informaţiilor. Totul este la îndemână, exact acolo unde este necesar, fiind utilă atât pasionaţilor de drumeţii cât şi profesioniştilor.
Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu în limbile română şi engleză, unele trasee având ataşate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o casetă tehnică conţinând: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcuş total, coborâre totală, timp de parcurgere dus-întors, practicabilitate în funcţie de anotimp etc. Harta conţine şi un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în măsurarea rapidă a distanţelor pe hartă. Umbrirea şi curbele de nivel scot în evidenţă relieful, uşurând orientarea.