Îmbracaminte

Îmbracaminte sport, Imbracaminte munte, imbracaminte trekking, imbracaminte expeditie, îmbracaminte bicicleta, îmbracaminte alpinism, îmbracaminte schi de tura, jachete, pantaloni, suprapantaloni, caciuli, polare, softshell, manusi. Tel. L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3.  5 
  4. 6
  5. 7

  • Bridgedale Wool Fusion Trekker, sosete lana pura

    Bridgedale Wool Fusion Trekker, sosete lana pura

    Sosetele Bridgedale Wool Fusion Trekker, din lana pura, sunt concepute pentru drumetii si ture montane pe tot parcursul anului. Categorie de greutate medie. Fabricate cu tehnologia Bridgedale Wool Fusion asigura piciorului un mediu calduros, uscat si comod. Se muleaza perfect pe picior. In partile de uzura maxima, calcai, talpa, degete sunt intarite. In zonele critice sunt inserate parti elastice
    79,00 RON
  • Jacheta Montane Prism Woman

    Jacheta Montane Prism Woman

    Jacheta Montane Prism Woman este pentru ture montane sau activitati outdoor in conditii de frig.
    459,00 RON
  • Jacheta Montane Prism Man

    Jacheta Montane Prism Man

    Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Jacheta cu gluga nedetasabila, foarte usoara, rezistenta la vant si ploaie moderata, ninsoare. Imbracaminte pentru ture montane sau activitati outdoor in conditii de frig. Jacheta are ca izolator termic, PrimaLoft 40 gr. Un izolator foarte performant, nu se compromite total nici in caz ca, se uda.
    459,00 RON
  • Sosete Bridgedale Merino Fusion Trekker Woman, sosete trekking

    Sosete Bridgedale Merino Fusion Trekker Woman, sosete trekking

    Soseta Bridgedale Merino Fusion Trekker Woman este soseta de trekking , confortabila, calduroasa, rezistenta, utilizabila in toate anotimpurile. Este o soseta confortabila, calduroasa, rezistenta, utilizabila in toate anotimpurile pe parcursul intregii zile pe o perioada mai lunga. Soseta de anduranta. Recomandata pentru trekking,hiking, backpacking. Se muleaza dupa picior, intarita in zonele de solicitare maxima.
    74,00 RON
  • Sosete Bridgedale Merino Fusion Trekker,sosete trekking

    Sosete Bridgedale Merino Fusion Trekker,sosete trekking

    Sosetele Bridgedale Merino Fusion Trekker sunt sosete de trekking, confortabile, calduroase, rezistente, utilizabil in toate anotimpurile pe parcursul intregii zile pe o perioada mai lunga. Soseta de anduranta. Recomandata pentru trekking,hiking, backpacking. Se muleaza dupa picior, intarita in zonele de solicitare maxima. Lungime, pana la gamba. Pe interior, material buclat pana la glezna.
    74,00 RON
  • Bluza de corp cu maneca lunga Trekmates Vapour Tech Zip Top Woman

    Bluza de corp cu maneca lunga Trekmates Vapour Tech Zip Top Woman

    Trekmates Vapour Tech Zip Top Woman este o bluza de corp pentru femei, cu maneca lunga si inchidere cu fermoar.
    115,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3.  5 
  4. 6
  5. 7