Îmbracaminte

Îmbracaminte sport, Imbracaminte munte, imbracaminte trekking, imbracaminte expeditie, îmbracaminte bicicleta, îmbracaminte alpinism, îmbracaminte schi de tura, jachete, pantaloni, suprapantaloni, caciuli, polare, softshell, manusi. Tel. L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 4
 2. 5
 3.  6 
 4. 7
 5. 8

 • Sosete Bridgedale Merino Fusion Trekker Woman, sosete trekking

  Sosete Bridgedale Merino Fusion Trekker Woman, sosete trekking

  Soseta Bridgedale Merino Fusion Trekker Woman este soseta de trekking , confortabila, calduroasa, rezistenta, utilizabila in toate anotimpurile. Este o soseta confortabila, calduroasa, rezistenta, utilizabila in toate anotimpurile pe parcursul intregii zile pe o perioada mai lunga. Soseta de anduranta. Recomandata pentru trekking,hiking, backpacking. Se muleaza dupa picior, intarita in zonele de solicitare maxima.
  74,00 RON
 • Sosete Bridgedale Merino Fusion Trekker,sosete trekking

  Sosete Bridgedale Merino Fusion Trekker,sosete trekking

  Sosetele Bridgedale Merino Fusion Trekker sunt sosete de trekking, confortabile, calduroase, rezistente, utilizabil in toate anotimpurile pe parcursul intregii zile pe o perioada mai lunga. Soseta de anduranta. Recomandata pentru trekking,hiking, backpacking. Se muleaza dupa picior, intarita in zonele de solicitare maxima. Lungime, pana la gamba. Pe interior, material buclat pana la glezna.
  74,00 RON
 • Bluza de corp cu maneca lunga Trekmates Vapour Tech Zip Top Woman

  Bluza de corp cu maneca lunga Trekmates Vapour Tech Zip Top Woman

  Trekmates Vapour Tech Zip Top Woman este o bluza de corp pentru femei, cu maneca lunga si inchidere cu fermoar.
  115,00 RON
 • Manusi Trekmates Merino Toutch Screen

  Manusi Trekmates Merino Toutch Screen

  Manusi Trekmates Merino Toutch Screen, cu o solutie inovatoare, permit utilizarea telefoanelor inteligente cu manusa pe mana.
  65,00 RON
 • Cagula Trekmates Merino

  Cagula Trekmates Merino

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Cagula fabricata din lana Merino foarte fina pentru contact placut cu pielea. Nu provoaca mancarime sau iritarea pielii, nu se increteste si nu intra la apa. Tratata antibacterial pentru evitarea mirosurilor neplacute. Protejeaza de razele UV pana la valoare 50+ UPV.
  95,00 RON
 • Pantaloni de corp Trekmates Vapour Tech Men

  Pantaloni de corp Trekmates Vapour Tech Men

  Trekmates Vapour Tech Men sunt pantaloni de corp lungi, pentru barbati. Foarte utili la activitati sportive outdoor in sezonul rece.
  99,00 RON
 • Pantaloni de corp Trekmates Vapour Tech Women

  Pantaloni de corp Trekmates Vapour Tech Women

  Pantalonii de corp Trekmates Vapour Tech Women sunt pantaloni de corp lungi, pentru femei. Foarte utili la activitati sportive outdoor in sezonul rece.
  99,00 RON
 • Sosete pentru schi, schi de tura Lenz X Action

  Sosete pentru schi, schi de tura Lenz X Action

  Sosete Lenz X - Action, sosete pentru schi, schi de tura si schi alpinism. Forma anatomica accentuata, dupa forma piciorului stang si drept, sunt insemnate cu literele R - L. Protectie la degete, unghii si calcai. Protectie la limba claparului. . Sosetele nu au muchie de imbinare deranjanta in dreptul unghiilor sau a degetelor. Disponibil pe marimile: S = 35 - 38 EU - 1 per. L = 43 - 46 EU - 1 per.

  Preţ normal: 70,00 RON

  50,00 RON

 • Jacheta Montane Minimus Man

  Jacheta Montane Minimus Man

  Transport gratuit la produse cu pretul peste 250 Lei. Jacheta Montane Minimus este fabricata din material: PERTEX Shield + Microrip cu impregnaj microporos si tratament DWR ( Durable Water Repellency ) Rezistenta la apa: minimum 20.000 mm. col. de apa Respirabilitate: minimum MVTR 25.000 g/mp./25 ore Fabricantul recomanda spalarea cu apa la temp. de 40 grade C, utilizand detergentul Nikwax Tech Wash In caz de utilizare intensiva, se recomanda refacerea capacitatii DWR la intervale de cate 6 luni cu Nikwax TX Direct.
  609,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 4
 2. 5
 3.  6 
 4. 7
 5. 8