Îmbracaminte

Îmbracaminte sport, Imbracaminte munte, imbracaminte trekking, imbracaminte expeditie, îmbracaminte bicicleta, îmbracaminte alpinism, îmbracaminte schi de tura, jachete, pantaloni, suprapantaloni, caciuli, polare, softshell, manusi. Tel. L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 4
  2. 5
  3.  6 
  4. 7
  5. 8

  • Sosete pentru schi, schi de tura Lenz X Action

    Sosete pentru schi, schi de tura Lenz X Action

    Sosete Lenz X - Action, sosete pentru schi, schi de tura si schi alpinism. Forma anatomica accentuata, dupa forma piciorului stang si drept, sunt insemnate cu literele R - L. Protectie la degete, unghii si calcai. Protectie la limba claparului. . Sosetele nu au muchie de imbinare deranjanta in dreptul unghiilor sau a degetelor. Disponibil pe marimile: S = 35 - 38 EU - 1 per. L = 43 - 46 EU - 1 per.

    Preţ normal: 70,00 RON

    50,00 RON

  • Jacheta Montane Minimus Man

    Jacheta Montane Minimus Man

    Transport gratuit la produse cu pretul peste 250 Lei. Jacheta Montane Minimus este fabricata din material: PERTEX Shield + Microrip cu impregnaj microporos si tratament DWR ( Durable Water Repellency ) Rezistenta la apa: minimum 20.000 mm. col. de apa Respirabilitate: minimum MVTR 25.000 g/mp./25 ore Fabricantul recomanda spalarea cu apa la temp. de 40 grade C, utilizand detergentul Nikwax Tech Wash In caz de utilizare intensiva, se recomanda refacerea capacitatii DWR la intervale de cate 6 luni cu Nikwax TX Direct.
    609,00 RON
  • Jacheta Montane Atomic, jacheta pentru alergare

    Jacheta Montane Atomic, jacheta pentru alergare

    Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Montane Atomic, jacheta tehnica multisport, recomandata pentru, mountain running, mountain biking, ture cu bicicleta, adventure race. Inpachetata are dimensiunea unui mar mai mare.
    455,00 RON
  • Jacheta Montane Lite Speed, jacheta pentru alergare

    Jacheta Montane Lite Speed, jacheta pentru alergare

    Montane Lite Speed este o jacheta tehnica multisport. Incredibil de usoara, 166 gr. la marimea L. Ideala pentru cei ce isi doresc echipament ultrausor.
    395,00 RON
  • Palarie Trekmates Gore Tex Expedition Hat

    Palarie Trekmates Gore Tex Expedition Hat

    Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Palaria Trekmates Gore Tex Expedition Hat este o palarie care va protejeaza de ploaie, soare, vant, radiatii UV si in acelasi timp elimina transpiratia.
    149,00 RON
  • Palarie Trekmates Bush Hat cu plasa de protectie

    Palarie Trekmates Bush Hat cu plasa de protectie

    Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Palarie Trekmates Bush Hat din bumbac, dotata cu plasa de protectie impotriva insectelor., cu bor lat care protejeza de soare. Este dotata cu snur dublu pentru fixare mai sigura sub barbie, ochiuri pentru aerisire.
    95,00 RON
  • Jacheta bicicleta Montane Featherlite Velo

    Jacheta bicicleta Montane Featherlite Velo

    Montane Featherlite Velo este o jacheta speciala pentru bicicleta. Foarte utila in zilele friguroase de primavara, toamna.
    286,00 RON
  • Pantaloni trekking Husky Keim

    Pantaloni trekking Husky Keim L

    Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Pantalonii Husky Keim sunt pantaloni usori pentru trekking, hiking, drumetie, calatorie, primavara si toamna. Material elastic, respirabil si uscare rapida. Lite stretch poly wicking DWR cu compozitia: 92 % Nylon / 8 % Elathan. Marime L.

    Preţ normal: 249,00 RON

    169,00 RON

  • Bluza de corp Medico pentru femei

    Bluza de corp Medico pentru femei

    Bluza de corp Medico cu izolatie termica foarte buna. Confectionata din material special cu fibra capilara cu sectiunea hexagonala. Confort apreciabil la puratare, nu adera la imbracamintea exterioara.

    Preţ normal: 65,00 RON

    55,00 RON

  • Cagula Trekmates Merino

    Cagula Trekmates Merino

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Cagula fabricata din lana Merino foarte fina pentru contact placut cu pielea. Nu provoaca mancarime sau iritarea pielii, nu se increteste si nu intra la apa. Tratata antibacterial pentru evitarea mirosurilor neplacute. Protejeaza de razele UV pana la valoare 50+ UPV.
    95,00 RON
  • Suprapantaloni Pinguin  Alpin L ACD

    Suprapantaloni Pinguin Alpin L ACD

    Suprapantaloni Pinguin Alpin L ACD fabricati din material cu membrana ADC, rezistenti la uzura, respirabili. Parazapada inclusa. Model recomandat pentru drumetii, trekking, schi de tura, expeditii montane.
    779,00 RON
  • Manusi de schi Dare 2b Tip Off.

    Manusi de schi Dare 2b Tip Off.

    Manusi pentru sporturi de iarna fabricate din material rezistent la zapada, umezeala si vant.
    99,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 4
  2. 5
  3.  6 
  4. 7
  5. 8