Ghete, bocanci de munte

Încaltaminte, pantofi, ghete si bocanci pentru munte, trekking, hiking, backpacking,expeditii, alpinism, catarare, drumetie, calatorie, nevoi cotidiene
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Bocanc de munte Lomer Pelmo STX PU

  Bocanc de munte Lomer Pelmo STX PU

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Lomer Pelmo STX PU este bocanc pentru ture montane, produs de firma italiana Lomer cu o traditie de peste 60 de ani in fabricarea incaltamintei. Model fabricat din piele Oiled Nubuck cu talpa Vibram, membrana Sympatex. Pelmo este un model de bocanc recomandat pentru trekking, hiking, backpaking in trei patru sezoane. Membrana interioara Sympatex transporta transpiratia din interiorul bocancului spre exterior, astfel piciorul ramane tot timpul uscat.
  778,00 RON
 • Lomer Tibet STX, bocanci de munte tehnici

  Lomer Tibet STX, bocanci de munte tehnici

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Lomer Tibet STX sunt bocanci de munte tehnici recomandati pentru ture montane, trekking la mare altitudine, via ferrata, chiar si in conditii de iarna. Partea superioara este fabricata din piele Suede 1,8 mm si material textil ( Nylon ) cu rezistenta mare la abraziune. Bombeul este intarit cu cauciuc. Talpa este Vibram clasic 121 P
  669,00 RON
 • Bocanc de munte Lomer Pelmo STX Micro

  Bocanc de munte Lomer Pelmo STX Micro

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Lomer Pelmo STX Micro este bocanc pentru ture montane, produs de firma italiana Lomer cu o traditie de peste 60 de ani in fabricarea incaltamintei. Model fabricat din piele Oiled Nubuck cu talpa Vibram, membrana Sympatex. Pelmo este un model de bocanc recomandat pentru trekking, hiking, backpaking in trei patru sezoane. Membrana interioara Sympatex transporta transpiratia din interiorul bocancului spre exterior, astfel piciorul ramane tot timpul uscat.
  747,00 RON
 • Bocanci Lomer Everest STX, bocanci 4 sezoane

  Bocanci Lomer Everest STX, bocanci 4 sezoane

  Transport gratuit la produsele cu pret mai mare de 250 Lei. Bocancii Lomer Everest STX sunt bocanci de munte de 4 sezoane. Sunt fabricati din piele Nubuck de 2,6 / 2,8 mm grosime in combinatie cu piele Box care permite flexibilitatea necesara miscarii gleznelor. Talpa Vibram Vertige cu profil agresiv care asigura siguranta necesara la ascensiune si coborare, este o talpa cu aderenta remarcabila pe diferite tipuri de roca, gheta, zapada si in diferite conditii meteo si climatice. Galosaj de protectie si aderenta din cauciuc Vibram cu grosimea de 2 mm.
  857,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină