Sandale sport TevaTerra Fi Lite W

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Disponibilitate: Stoc terminat

339,00 RON

Vizualizare generală rapidă

Sandalele sport Teva Terra FI Lite W sunt sandale pentru femei si sunt fabricate cu tehnologie care asigura suport, aderenta si comfort. Sandalele sport Teva Terra Fi Lite W sunt foarte performante in apa, pe sol, oriunde te duce aventura.

Sandale sport TevaTerra Fi Lite W

Pentru a mari dati click pe imaginea de sus

Mai multe vizualizări

Sandale sport TevaTerra Fi Lite W

Sandalele sport Teva Terra FI Lite W sunt sandale pentru femei si sunt fabricate cu tehnologie care asigura suport, aderenta si comfort. Sandalele sport Teva Terra Fi Lite W sunt foarte performante in apa, pe sol, oriunde te duce aventura. Sunt sandale usore, reglabile cu arici, prevazute cu talpa ergonomica si shock absorber, incorporat in talpa. Constructia speciala, mai supla a talpii previne alunecarea piciorului. Model recomandat pentru drumetii, activitati outdoor, sporturi acvatice.
• Sistem universal de prindere, patentat.
• Protectie antibacteriana Microban, pe baza de zinc.
• Calcai reglabil cu captusala.
• Extra suport dublu captusit, la nivelul gleznei.
• Shock Pad incorporat in talpa, zona calcaiului.

Talpa:
• Midsole: EVA modelat prin termoformare
• Outsole: cauciuc special, ce nu lasa urme, Spider Rubber.

Shoc Pad: un amestec de poliuretan - EVA, plasat in zona calcaiul, care raspandeste uniform energia impactului asupra intregii talpi.
Microban pe baza de Zinc: O tehnologie ecologica, ce previne aparitia mirosului neplacut si a ciupercilor. Protectie antibacteriana pe baza de zinc, care nu se spala cu apa si nu dispare nici prin utilizare.
Sandalele sport. Sandalele sunt excelente pe drumul forestier, pe trasee, ce impun contact direct cu apa pe timp de vara (chei, canioane) si in special in jurul cortului la sfarsitul unui traseu. Sandalele nu pot fi singura pereche de incaltaminte luate pe munte, oricat de tentant ar fi intr-o zi calduroasa de vara. Din aceasta cauza, este de dorit sa fie cat mai usoare.