Jachete femei

Jachete Mammut, Jachete GoreTex, Jachete Softshell, Jachete Polartec, Jachete de munte, Jachete de schi, Jachete de schi de tura
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Jacheta Gore-Tex Mammut Ayaka Women

  Jacheta Gore-Tex Mammut Ayaka Women

  Jacheta Gore-Tex Mammut Ayaka Women este o jacheta impermeabila cu membrana GORE-TEX dublu strat, ideala pentru activitati outdoor in sezonul rece. Acest produs se aduce la comanda !
  799,00 RON
 • Jacheta Gore-Tex Mammut Tiveden Women

  Jacheta Gore-Tex Mammut Tiveden Women

  Jacheta Gore-Tex Mammut Tiveden Women este o jacheta impermeabila cu membrana GORE-TEX dublu strat, ideala pentru activitati outdoor in sezonul rece. Acest produs se aduce la comanda !
  799,00 RON
 • Jacheta Mammut Ayaka 4-S Women

  Jacheta Mammut Gore-Tex Ayaka 4-S Women

  Jacheta Mammut Gore-Tex Ayaka 4-S Women este o jacheta cu membrana GORE-TEX® in doua straturi combinata cu o jacheta interioara cu umplutura sintetica. Jacheta interioara este detasabila. Aceasta combinatie se remarca atat prin protectia oferita impotriva conditiilor meteo nefavorabile, cat si prin confortul excelent. Acest produs se aduce la comanda !
  1.249,00 RON
 • Jacheta Mammut Ridge Women

  Jacheta Mammut Ridge Women

  Jacheta Mammut Ridge Women este o jacheta tehnica, usoara si impermeabila, ideala pentru ture montane la altitudine Recomandata pentru: expeditii, alpinism clasic, ture montane Poate fi folosita si pentru: drumetii, schi de tura, via ferrata. ACEST PRODUS SE ADUCE LA COMANDA !
  1.099,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină