Ochelari

La activitatile si sporturile practicate in aer liber, outdoor, sunt foarte esentiali ochelarii care ne protejeaza de vant, de razele solare daunatoare, de viscol
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2 
 3. 3
 4. 4

 • Ochelari Julbo Montebianco Spectron 4

  Ochelari Julbo Montebianco Spectron 4

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Ochelarii Julbo Montebianco Spectron 4 sunt ochelari clasici preferati de foarte multi alpinisti, sunt recomandati pentru toate activitatile sportive outdoor cu expunere majora la razele solare. Datorita protectiilor laterale detasabile pot fi purtati si in zone urbane fiind o combinatie desavarsita intre simplitate si functionalitate. Sunt ideali pentru cap de mărime medie spre mare.
  199,00 RON
 • Ochelari sport-soare Julbo Makalu Spectron 4

  Ochelari sport-soare Julbo Makalu Spectron 4

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comezi mai mari de 250 Lei. Ochelarii sport-soare Julbo Makalu Spectron 4 sunt recomandati pentru activitati sportive outdoor. Model cu rama curbata si fixare pe nas. Sunt prevazuti cu scuturi laterale pentru protectie la vant si razale solare care actioneaza din lateral. Lentile Spectron 4, policarbonat usor si rezitent la socuri, din categoria de filtrare 4.
  199,00 RON
 • Ochelari mountain bike Julbo Stunt Spectron 3

  Ochelari mountain bike Julbo Stunt Spectron 3

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Ochelarii pentru mountain bike Julbo Stunt Spectron 3 au fost dezvoltati special pentru aceasta activitate sportiva. Sunt recomandati pentru: mountain bike, ciclism montan,ciclism, ture montane, calatorii, plimbari, via ferrata. Julbo Stunt sunt ochelari echipati cu lentile Spectron 3, din policarbonat, care pun accentul pe greutatea redusa.
  169,00 RON
 • Ochelari sport-soare Julbo Trek Spectron 4

  Ochelari sport-soare Julbo Trek Spectron 4

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Ochelarii sport-soare Julbo Spectron 4 sunt proiectati pentru o misiune simpla: performanta optima in timp ce te misti repede in conditii extreme, toate intr-un produs usor, dar functional. Sunt recomandati pentru: alpinism clasic, catarare, via ferrata, drumetii, ture montane, expeditii, trail running, alergare, ciclism. Nu sunt recomandati pentru conducerea autovehiculelor ( Sofat )
  229,00 RON
 • Ochelari de ghetar Julbo Sherpa Spectron 3

  Ochelari de ghetar Julbo Sherpa Spectron 3

  Taxa livrare 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Ochelarii de ghetar Julbo Sherpa Spectron 3 sunt ochelari clasici pentru ture montane, alpine, ture pe ghetari, schi de tura. Ochelari usori cu lentile usoare si rezistente la socuri. Bratelele curbate si ajustabile dupa ureche, asigura asezare optima. Protectiile laterale asigura protectia ochilor in conditii de lumina solara puternica si la viscol considerabil.
  119,00 RON
 • Ochelari de ghetar Julbo Drus Spectron 4

  Ochelari de ghetar Julbo Drus Spectron 4

  Taxa livrare 10 Lei. Livrare gratuita la comenzi mai mari de 250 Lei. Ochelarii de ghetar Julbo Drus Spectron 4 sunt o piesa iconica in categoria ochelarilor de ghetar si a ochelarilor de soare pentru munte. Ochelari usori 30 g, lentile usoare si rezistente la socuri. Bratele curbate si ajustabile dupa ureche, asigura asezare optima. Protectiile laterale si cel de la nas asigura protectia ochilor in conditii de lumina solara puternica si la viscol considerabil.
  249,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2 
 3. 3
 4. 4