Rucsacuri - Genti

Rucsacuri si genti pentru diverse activitati montane si cotidiene, drumetii, excursii, ture montane, alpinism, schi de tura, schi alpinism, catarare, ciclism, mountain bike. Tel. L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2 
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Pastile purificare apa BCB Oasis

  Pastile purificare apa BCB Oasis

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Pastilele de purificare a apei BCB Oasis sunt recomandate pentru purificarea, dezinfectarea apei provenite din izvoare, paraie, lacuri, fantani in timpul calatoriilor sau a diverselor activitati outdoor. Neutralizeaza bacteriile si protejeaza impotriva bolilor transmisibile prin apa.
  44,00 RON
 • Rucsac port bebe Kohla Koahla Light

  Rucsac port bebe Kohla Koahla Light

  Rucsacul port bebe Kohla Koahla Light este proiectat pentru trasportul copiilor cu greutatea de pana la 18 kg.
  668,00 RON
 • Rucsac port bebe Kohla Deluxe

  Rucsac port bebe Kohla Deluxe

  Rucsacul port bebe Kohla Deluxe este proiectat pentru transportul copiilor cu greutate de pana la 23 kg.
  859,00 RON
 • Trident Duraflex Stealth Warrior 50 mm DU

  Trident Duraflex Stealth Warrior 50 mm DU

  Cost transport 20 Lei. La comenzi peste 250 lei transport gratuit. Tridentul Duraflex Stealt Warior 50 mm DU este o catarama trident, catarama cu inchidere cu trei picioare, cu dubla ajustare. Chinga se poate tensiona in doua directii. Se numeste Stealth deoarece are colturile rotunjite, pentru comfortul la manipulare. Este putin curbata sa nu deranjeze pe abdomen sau in alte zone sensibile. Catarama de dimensiune mare : 85 x 60 mm dim. de gab. Domenii de utilizare: fabricarea rucsacurilor, la produsele de marochinare grea, diverse articole de harnasament, la fabricarea gentilor foto, la diverse accesorii cu aplicatii civile, militare, profesionale.
  7,50 RON
 • Catarama Duraflex SlipLock 20 mm, reglaj si fixare

  Catarama Duraflex SlipLock 20 mm, reglaj si fixare

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei Catarama Duraflex SlipLock 20 mm serveste pentru reglarea, fixarea chingilor sau curelelor intr-o pozitia dorita pe un produs de sport, marochinarie, voiaj, harnasament, rucsacuri genti de voiaj, sacose, imbracaminte de protectia muncii, echipamente de salvare, echipamente de protectia muncii. Latimea chingilor sau curelelor trebuie sa fie de 20 mm.
  0,40 RON
 • Catarama Duraflex SlipLock 25 mm, reglaj si fixare

  Catarama Duraflex SlipLock 25 mm, reglaj si fixare

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei Catarama Duraflex SlipLock 25 mm serveste pentru reglarea, fixarea chingilor sau curelelor intr-o pozitia dorita pe un produs de sport, marochinarie, voiaj, harnasament, rucsacuri genti de voiaj, sacose, imbracaminte de protectia muncii, echipamente de salvare, echipamente de protectia muncii. Latimea chingilor sau curelelor trebuie sa fie de 25 mm.
  0,60 RON
 • Rucsac de munte Pinguin Activent 48

  Rucsac de munte Pinguin Activent 48

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul de munte Pinguin Activent 48 este proiectat pentru ture si expeditii montane drumetii, excursii, trekking, hiking. Este un rucsac foarte rezistent din material Poliamid, cu sistem de spate fix. Compatibil cu sistem de hidratare. Model cu design nou din colectia 2020. La dezvoltarea si fabricarea acestor rucsacuri accentul a fost pus pe durabilitate si sistemul de spate sa fie comod, bine ventilat.
  499,00 RON
 • Fermoar YKK, metraj Tip 8 = 7,9 mm

  Fermoar YKK, metraj Tip 8 = 7,9 mm

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Fermoarul YKK, metraj Tip 8 = 7,9 mm este fermoar profesional de calitate premium. Fermoarul YKK se fabrica in Japonia din anul 1917. La ora actual impreuna cu SBS China detine aprox. 50% din productia mondiala de fermoar. Fermoarul YKK, metraj Tip 8 = 7,9 mm este destinat produselor outdoor: rucsacuri, saci de dormit, corturi, reparatii. etc.
  25,00 RON
 • Banda velcro, arici, scai 30 mm

  Banda velcro, arici, scai 30 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Banda cunoscuta sub denumirile de banda velcro, banda arici, banda scai, este un sistem de prindere, inchidere, fixare compus din doua componente: hook & loop sau carlig si bucla. Acestea au o arie de utilizare industriala diversa.
  9,00 RON
 • Banda velcro, arici, scai 25 mm

  Banda velcro, arici, scai 25 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Banda cunoscuta sub denumirile de banda velcro, banda arici, banda scai, este un sistem de prindere, inchidere, fixare compus din doua componente: hook & loop sau carlig si bucla. Acestea au o arie de utilizare industriala diversa.
  7,00 RON
 • Banda velco, arici, scai 20 mm

  Banda velcro, arici, scai 20 mm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Banda cunoscuta sub denumirile de banda velcro, banda arici, banda scai, este un sistem de prindere, inchidere, fixare compus din doua componente: hook & loop sau carlig si bucla. Acestea au o arie de utilizare industriala diversa.
  5,00 RON
 • Catarama Alpine Clip Duraflex

  Catarama Alpine Clip Duraflex

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Clipul Alpin Duraflex este un accesoriu esential pentru rucsacuri. În principal, serveste la fixarea betelor de trekking, bețelor pentru schi de tura, pioletului, lopata de zapada. Se pot fixa schiuri sau alte piese de echipament, în funcție de lungimea șnurului elastic folosit la îmbinarea celor doua componente ale clipului.
  6,00 RON
 • Rucsac Ferrino Transalp 80, rucsac trekking

  Rucsac Ferrino Transalp 80, rucsac trekking

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul Ferrino Transalp 80 este un rucsac de munte de dimensiune impresionanta. Este recomandat pentru transportul echipamentului pentru mai multe zile in excursii, drumetii, calatorii, alpinism, ture montane, trekking. Rucsac compartimentat, cu panou de spate reglabil, compatibil cu sistem de hidratare, dotat cu husa de protectie, inchidere de zapada, buzunar ascuns in capac cu carabiniera port chei. Doua buzunare frontale, unul cu volum si unul plat, acces la compartimentul principal cu fermoar in forma de U.
  565,00 RON
 • Snur elastic Aura 3,5 mm

  Snur elastic Aura 3,5 mm

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Snurul elastic Aura 3,5 mm este un elastic rotund de calitate buna, durabil, fabricat din cauciuc natural si Poliester texturat. Este elasticul cu diametrul perfect pentru Clipul Alpin de la Duraflex, accesoriu utilizat la fixarea betelor de tura si a pioletului de rucsac. Datorita puterii de compresie remarcabil, este solutia optima pentru fixarea de rucsac a diferitelor piese de echipament sau imbracaminte.
  3,00 RON
 • Rucsac schi de tura, alpinism Ferrino Lynx 30

  Rucsac schi de tura, alpinism Ferrino Lynx 30

  Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei Rucsacul pentru alpinism, schi de tura, schi alpinism Ferrino Lynx 30 este foarte usor, fabricat din materiale si accesorii de calitate foarte buna. Este un rucsac foarte versatil, dar in acelasi timp simplu. Este dotat cu accesorii bine gandite, functionale si usor de manevrat. Rucsac cu mai multe compartimente in care incape echipamentul obligatoriu pentru competitiile de schi alpinism sau echipamentul pentru schi de tura pe distante mari.
  349,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2 
 3. 3
 4. 4
 5. 5