Rucsacuri - Genti

Rucsacuri si genti pentru diverse activitati montane si cotidiene, drumetii, excursii, ture montane, alpinism, schi de tura, schi alpinism, catarare, ciclism, mountain bike. Tel. L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 1
  2.  2 
  3. 3

  • Banda velcro, arici, scai 25 mm

    Banda velcro, arici, scai 25 mm

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Banda cunoscuta sub denumirile de banda velcro, banda arici, banda scai, este un sistem de prindere, inchidere, fixare compus din doua componente: hook & loop sau carlig si bucla. Acestea au o arie de utilizare industriala diversa.
    7,00 RON
  • Banda velco, arici, scai 20 mm

    Banda velcro, arici, scai 20 mm

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Banda cunoscuta sub denumirile de banda velcro, banda arici, banda scai, este un sistem de prindere, inchidere, fixare compus din doua componente: hook & loop sau carlig si bucla. Acestea au o arie de utilizare industriala diversa.
    5,00 RON
  • Catarama Alpine Clip Duraflex

    Catarama Alpine Clip Duraflex

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Clipul Alpin Duraflex este un accesoriu esential pentru rucsacuri. În principal, serveste la fixarea betelor de trekking, bețelor pentru schi de tura, pioletului, lopata de zapada. Se pot fixa schiuri sau alte piese de echipament, în funcție de lungimea șnurului elastic folosit la îmbinarea celor doua componente ale clipului.
    6,00 RON
  • Snur elastic Aura 3,5 mm

    Snur elastic Aura 3,5 mm

    Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Snurul elastic Aura 3,5 mm este un elastic rotund de calitate buna, durabil, fabricat din cauciuc natural si Poliester texturat. Este elasticul cu diametrul perfect pentru Clipul Alpin de la Duraflex, accesoriu utilizat la fixarea betelor de tura si a pioletului de rucsac. Datorita puterii de compresie remarcabil, este solutia optima pentru fixarea de rucsac a diferitelor piese de echipament sau imbracaminte.
    3,00 RON
  • Sac de protectie rucsac, Lowe Alpine Liner L / 60 – 80 L

    Sac de protectie rucsac, Lowe Alpine Liner L / 60 – 80 L

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Sacul de protectie pentru rucsac Lowe Alpine Liner L este proiectat pentru protejarea rucsacului in timpul transportului cu diverse mijloace de transport. Sacul de protectie protejeaza de murdarie, praf, umiditate excesiva. Evita deteriorarea sau ruperea bretelelor, a centurii, chingilor si altor accesorii expuse.
    99,00 RON
  • Sac de protectie rucsac, Lowe Alpine Liner M /50 – 60 L

    Sac de protectie rucsac, Lowe Alpine Liner M /50 – 60 L

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de protectie pentru rucsac Lowe Alpine Liner M este proiectat pentru protejarea rucsacului in timpul transportului cu diverse mijloace de transport. Sacul de protectie protejeaza de murdarie, praf, umiditate excesiva. Evita deteriorarea sau ruperea bretelelor, a centurii, chingilor si altor accesorii expuse.

    Preţ normal: 89,00 RON

    69,00 RON

  • Pastile purificare apa BCB Oasis

    Pastile purificare apa BCB Oasis

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Pastilele de purificare a apei BCB Oasis sunt recomandate pentru purificarea, dezinfectarea apei provenite din izvoare, paraie, lacuri, fantani in timpul calatoriilor sau a diverselor activitati outdoor. Neutralizeaza bacteriile si protejeaza impotriva bolilor transmisibile prin apa.
    25,00 RON
  • Rezervor hidratare, Camelbag Pinguin Topfill 3 L

    Rezervor hidratare, Camelbag Pinguin Topfill 3 L

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rezervorul de hidratare pentru rucsac, Camelbag Pinguin Topfill 3 L este fabricat din material plastic MPE de provenienta din SUA. Acesta a fost dezvoltat penrtu uz medical, un material neutru fara gust sau miros de plastic, cu rezistenta mecanica remarcabila, rezistenta mare la frecare si abraziune. Pastreaza apa proaspata timp indelungat, nu contine PVC, BPA, Latex sau Phtalete.
    90,00 RON
  • Rezervor hidratare, Camelbag Pinguin Topfill 2 L

    Rezervor hidratare, Camelbag Pinguin Topfill 2 L

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rezervorul de hidratare pentru rucsac, Camelbag Pinguin Topfill 2 L este fabricat din material plastic MPE de provenienta din SUA. Acesta a fost dezvoltat penrtu uz medical, un material neutru fara gust sau miros de plastic, cu rezistenta mecanica remarcabila, rezistenta mare la frecare si abraziune. Pastreaza apa proaspata timp indelungat, nu contine PVC, BPA, Latex sau Phtalete.
    87,00 RON
  • Sac impermeabil, dry bag Trekmates 3 L

    Sac impermeabil, dry bag Trekmates 3 L

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sac impermeabil din material rezistent, cu inchidere prin rulare. Cusaturi lipite. Recomandat pentru sporturi acvatice, sau transport echipament.
    45,00 RON
  • Sac impermeabil, dry bag Trekmates 3L

    Sac impermeabil, dry bag Trekmates 3 L

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sac impermeabil din material rezistent, cu inchidere prin rulare. Cusaturi lipite. Recomandat pentru sporturi acvatice, sau transport echipament.

    Preţ normal: 45,00 RON

    35,00 RON

  • Rucsac Atta Wall, rucsac pentru coarda

    Rucsac Atta Wall, rucsac pentru coarda

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rucsacul Atta Wall, rucsac pentru coarda, este suficient de incapator pentru transportul corzii, a hamului, carabinierelor la sala de catarat sau la perete.
    89,00 RON
  • Borseta Atta Travel

    Borseta Atta Travel

    Borseta Atta Travel este o borseta clasica cu doua compartimente si un buzunar mic cu capsa.
    59,00 RON
  • Atta chinga cu trident

    Atta chinga cu trident

    Chinga cu trident Atta este un accesoriu util care foloseste la atasarea diverselor obiecte de rucsac: Izolir, saltea autogonflabila, cort, sac de dormit, coltari, articole de imbracaminte. Se poate utiliza in diverse situatii ca chinga de compresie, chinga sau curea de fixare
    10,00 RON
  • Atta, chinga compresie cu catarama

    Atta, chinga compresie cu catarama

    Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Chinga de compresie cu catarama, Atta, este un accesoriu util care foloseste la atasarea diverselor obiecte de rucsac sau comprimarea lor: Izolir, saltea autogonflabila, cort, sac de dormit, coltari, articole de imbracaminte etc.
    8,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 1
  2.  2 
  3. 3