Rucsacuri - Genti

Rucsacuri si genti pentru diverse activitati montane si cotidiene, drumetii, excursii, ture montane, alpinism, schi de tura, schi alpinism, catarare, ciclism, mountain bike. Tel. L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5.  5 

  • Sistem de hidratare Pinguin Basic 2 L, hidrobag

    Sistem de hidratare Pinguin Basic 2 L, hidrobag

    Cost transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sistemul de hidratare Pinguin Basic 2 L este compatibil cu rucsacii Pinguin si cu rucsacii care au doua repere de prindere pe partea interioara a panoului de spate. Punga de apa este fabricata din material plastic cu rezistenta mecanica mare. Pe partea interioara este o pelicula, un film, antibacterian cu rezistenta mare la abraziune.
    83,00 RON
  • Rucsac Pinguin Ace 27, rucsac tehnic multifunctional

    Rucsac Pinguin Ace 27, rucsac tehnic multifunctional

    Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Racsacul Pinguin Ace 27 este un rucsac tehnic multifunctional, multisport. Accesorizarea complexa permite atasarea betelor de trekking, piolet, casca de diferite tipuri, snowboard, schi de tura, schi freeride, rachete de zapada, skateboard.
    448,00 RON
  • Filtru apa Care Plus, water filter 3440

    Filtru apa Care Plus, water filter 3440

    Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Filtrul de apa Care Plus, water filter filtreaza apa cu un sistem de microfibre capilare. Este un filtru foarte practic, de dimensiune mica si capacitate mare de filtrare a apei. Este fabricat in colaborare cu Sawyer Inc., firma specializata in fabricarea sistemelor de filtrare a apei potabile si a substantelor de protectie impotriva insectelor.
    229,00 RON
  • Rucsac Pinguin Ridge 40, rucsac tehnic multifunctional

    Rucsac Pinguin Ridge 40, rucsac tehnic multifunctional

    Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Rucsacul Pinguin Ridge 40 este un rucsac de iarna, proiectat pentru schi de tura , freeride, ture cu rachete de zapada etc. Compartiment frontal usor accesibil, suficient de spatios pentru echipament de avalansa. Prevazut cu bucle pentru atasare pioleti sau bete de schi. Posibilitate de atasare schiuri de orice latime, rachete de zapada sau snowboard.
    469,00 RON
  • Rucsac Pinguin Ridge 28, rucsac tehnic multifunctional

    Rucsac Pinguin Ridge 28, rucsac tehnic multifunctional

    Transport gratuit la produsele cu valoare mai mare de 250 Lei. Rucsacul Pinguin Ridge 28 este un rucsac tehnic multifunctional. Conceput pentru schi de tura, schi alpinism, schi alpin, freeride, snowboard, ture cu rachete de zapada.Compartiment frontal usor accesibil, suficient de spatios pentru echipament de avalansa. Prevazut cu bucle pentru atasare pioleti sau bete de schi. Posibilitate de atasare schiuri de orice latime, rachete de zapada sau snowboard.
    448,00 RON
  • Trekmates Set curatare Sisteme de Hidratare

    Trekmates Set curatare Sisteme de Hidratare

    Trekmates Set curatare Sisteme de Hidratare
    62,00 RON
  • Inov-8 Race Pac 3, borseta, rucsac lombar

    Inov-8 Race Pac 3, borseta, rucsac lombar

    Inov-8 Race Pac 3 este o borseta, rucsac lombar pentru alergare si mountain bike. Acest produs se aduce lacomanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare !!!
    89,00 RON
  • Rucsac Atta Serac  50, rucsac de munte

    Rucsac Atta Serac 50, rucsac de munte

    Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Rucsacul Atta Serac 50 este un rucsac de munte de dimensiune mare, unisex, dar la proiectarea lui s-a tinut cont sa fie comfortabil la purtare pentru adolescenti si femei. Este recomandat pentru transportul echipamentului pentru mai multe zile in excursii, drumetii, calatorii, alpinism, ture montane, trekking.

    Preţ normal: 519,00 RON

    389,00 RON

Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5.  5