Catarama,trident,chinga, accesorii marochinarie

Catarame, tridenti, chingi, diverse accesorii pentru rucsacuri, pentru productie de marochinarie si harnasament, echipamente sport si camping.
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2 

 • Catarama Duraflex SlipLock 50 mm, reglaj si fixare

  Catarama Duraflex SlipLock 50 mm, reglaj si fixare

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Catarama Duraflex SlipLock 50 mm serveste pentru reglarea, fixarea chingilor sau curelelor intr-o pozitia dorita pe un produs de sport, marochinarie, voiaj, harnasament, rucsacuri genti de voiaj, sacose, imbracaminte de protectia muncii, echipamente de salvare, echipamente de protectia muncii.
  1,25 RON
 • Atta, chinga compresie cu catarama

  Atta, chinga compresie cu catarama

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Chinga de compresie cu catarama, Atta, este un accesoriu util care foloseste la atasarea diverselor obiecte de rucsac sau comprimarea lor: Izolir, saltea autogonflabila, cort, sac de dormit, coltari, articole de imbracaminte etc.
  8,00 RON
 • Airnet Spacer Plus, Air Mesh 3 D la metru

  Airnet Spacer Plus, Air Mesh 3 D la metru

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Airnet Spacer Plus sau Air Mesh 3 D (ambele denumiri sunt uzuale) este o tesatura din Poliester. Are o constructie speciala din trei straturi. Se utilizeaza in general, la fabricarea reperelor din panoul de spate, centuri, bretele la rucsacuri si la fabricarea incaltamintei sport.
  75,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2