Saci de dormit

Saci de dormit pentru toata perioada anului, de la litoral la expeditii alpine, de vara, de iarna, 3 sezoane, de expeditie, de camping, cuplabili, tip plapuma, cu puf, cu sintetic, femei, copii. Tel L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Sac de dormit Pinguin Expert, sac de dormit de iarna

  Sac de dormit Pinguin Expert, sac de dormit de iarna

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit Pinguin Expert este sac de dormit pentru iarna, cu temperatura minima extrema la - 37. Este un sac de dormit usor raportat la temperatura minima extrema. Umplutura BHB Micro repartizata in cantitate de 400 gr / mp. Este o umplutura performanta atat din punct de vedere a termoizolarii cat si a compresibilitatii.
  565,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Spirit, sac de dormit de iarna

  Sac de dormit Pinguin Spirit, sac de dormit de iarna

  Transport gratuit la produsele cu pretul peste 250 Lei. Sac de dormit Pinguin Spirit, pentru trei sezoane, primavara, toamna, iarna, cu temperatura minima extrema la – 31 grade C. Temperatura de confort pentru barbat la – 12 grade C si cea pentru dama la – 5 grade C. Umplutura BHB Micro repartizata in cantitate de 300 gr/ mp.
  515,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Gant, sac de dormit de iarna

  Sac de dormit Trimm Gant, sac de dormit de iarna

  Sacul de dormit Trimm Gant este un sac universal utilizabil in zone montane in toate anotimpurile si in egala masura la pescuit sau vanatoare.
  475,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină