Saci de dormit

Saci de dormit pentru toata perioada anului, de la litoral la expeditii alpine, de vara, de iarna, 3 sezoane, de expeditie, de camping, cuplabili, tip plapuma, cu puf, cu sintetic, femei, copii. Tel L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2 
 3. 3

 • Sac de dormit Pinguin Safari, plapuma cu gluga

  Sac de dormit Pinguin Safari, plapuma cu gluga

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit Pinguin Safari este de forma dreptunghiulara, asa numita plapuma cu gluga. Este un sac de dormit pentru vara. Cu fermoarul desfacut poate fi folosit ca patura. Material exterior: Nylon DWR ( durable water repellent ) Material interior: amestec de bumbac cu polyester.
  255,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Savana Junior

  Sac de dormit Pinguin Savana Junior

  Taxa transport 10 Lei. transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit pentru copii Pinguin Savana Junior este sac de dormit cu temperatura minima extrema la -17 grade C. Temperatura de confort pentru baiat la + 1 grade C. si + 6 grade C. la fata. Sac de dormit unisex pentru copii si adolescent cu inaltimea de pana la 150 cm. Materialul de umplutura este Thermic fibre 6.
  230,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Walker Junior

  Sac de dormit Trimm Walker Junior

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit Trimm Walker Junior este recomandat pentru anotimpurile, primavara, vara, toamna. Cu temperatura de confort la – 4 grade C asigura confortul termic in noptile racoroase de primavara si toamna.
  215,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Gant, sac de dormit de iarna

  Sac de dormit Trimm Gant, sac de dormit de iarna

  Sacul de dormit Trimm Gant este un sac universal utilizabil in zone montane in toate anotimpurile si in egala masura la pescuit sau vanatoare.
  475,00 RON
 • Sac de dormit Trimm Travel, tip plapuma

  Sac de dormit Trimm Travel, tip plapuma

  Transport gratuit. Sacul de dormit Trimm Travel este unul de forma classica plapuma, recomandat petru calatorii, excursii, drumetii, trekking, campare pe timp de vara.
  250,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Expert, sac de dormit de iarna

  Sac de dormit Pinguin Expert, sac de dormit de iarna

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit Pinguin Expert este sac de dormit pentru iarna, cu temperatura minima extrema la - 37. Este un sac de dormit usor raportat la temperatura minima extrema. Umplutura BHB Micro repartizata in cantitate de 400 gr / mp. Este o umplutura performanta atat din punct de vedere a termoizolarii cat si a compresibilitatii.
  565,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Spirit, sac de dormit de iarna

  Sac de dormit Pinguin Spirit, sac de dormit de iarna

  Transport gratuit la produsele cu pretul peste 250 Lei. Sac de dormit Pinguin Spirit, pentru trei sezoane, primavara, toamna, iarna, cu temperatura minima extrema la – 31 grade C. Temperatura de confort pentru barbat la – 12 grade C si cea pentru dama la – 5 grade C. Umplutura BHB Micro repartizata in cantitate de 300 gr/ mp.
  515,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Comfort

  Sac de dormit Pinguin Comfort

  Transport gratuit la produsele cu pretul peste 250 Lei. Pinguin Comfort este sac de dormit pentru 3 sezoane, cu temperatura minima extrema la - 24 grade C. Se fabrica in doua variante de croi, pentru femei si barbati. Varianta de dama este mai scurta si mai lata in dreptul coatelor si umerilor.
  309,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Trekking, sac de dormit 3 sezoane

  Sac de dormit Pinguin Trekking, sac de dormit 3 sezoane

  Transport gratuit la produsele cu pretul peste 250 Lei. Sac de dormit Pinguin Trekking, sac de dormit de 3 sezoane, cu temperatura minima extrema la - 20 grade C. Disponibil in varianta unisex. Temperatura de confort pentru barbat la - 4 grade C. si + 2 grade C. la dama. Este disponibil in varianta unisex. Sac de dormit pentru trei sezoane, primavara, vara, toamna.
  295,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Topas

  Sac de dormit Pinguin Topas

  Transport gratuit la produse cu pretul peste 250 Lei. Sacul de dormit Pinguin Topas este sac de dormit montan pentru 3 sezoane, cu temperatura minima extrema la - 25 grade C. Confortul pentru barbat la – 7 grade C. Confortul pentru dama la – 1 grade C. Umplutura BHB Micro repartizata in cantitate de 200 gr / mp. Este o umplutura performanta atat din punct de vedere a termoizolarii cat si a compresibilitatii.
  467,00 RON
 • Sac de dormit pentru copii Pinguin Comfort Junior

  Sac de dormit pentru copii Pinguin Comfort Junior

  Transport gratuit la acest produs. Sacul de dormit pentru copii Pinguin Comfort Junior este un sac de dormit de trei sezoane cu temperatura minima de - 24 grade Celsius. Temperatura de confort pentru baiat la - 7 grade C. si - 1 grade C. la fata. Sac de dormit unisex pentru copii si adolescenti cu inaltimea de pana la 150 cm.
  265,00 RON
 • Sac de dormit pentru copii Pinguin Mistral Junior

  Sac de dormit pentru copii Pinguin Mistral Junior

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit pentru copii Pinguin Mistral Junior este sac de dormit cu temperatura minima extrema la -19 grade C. Temperatura de confort pentru baiat la - 3 grade C. si + 3 grade C. la fata. Sac de dormit unisex pentru copii si adolescenti cu inaltimea de pana la 150 cm.
  248,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Blizzard, sac dormit tip plapuma cu gluga

  Sac de dormit Pinguin Blizzard, sac dormit tip plapuma cu gluga

  ransport gratuit la produse cu valoare mai mare de 250 Lei. Pinguin Blizzard este sac de dormit tip plapuma dotat cu gluga, ( drepunghiolar ) cu temperatura minima la - 17 grade Celsius. Temperatura de confort pentru barbat la - 1 grade C. si + 4 grade C. la dama. Sac de dormit tip plapuma ( drepunghiular ) dotat cu gluga. Se fabrica cu fermoar pe dreapta si stanga pentru cuplare. In partea de jos este prevazut cu un fermoar care permite deschiderea la picioare.
  298,00 RON
 • Sac de dormit pentru copii Pinguin Blizzard Junior

  Sac de dormit pentru copii Pinguin Blizzard Junior

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produsele cu pretul peste 250 Lei. Sacul de dormit pentru copii Pinguin Blizzard Junior este sac tip plapuma, prevazut cu gluga, cu temperatura minima la -17 grade C. Temperatura de confort pentru baiat la - 1 grade C. si + 4 grade C. la fata. Sac de dormit tip plapuma dotat cu gluga.
  228,00 RON
 • Sac de dormit Pinguin Micra, sac de dormit pentru vara

  Sac de dormit Pinguin Micra, sac de dormit pentru vara

  Transport gratuit la produsele cu pretul peste 250 Lei. Sacul de dormit Pinguin Micra este un sac de dormit pentru vara de dimensiuni si greutate foarte mica cu temperatura minima remarcabila de - 14 grade C. Confortul pentru barbat la + 1 grade C. Confortul pentru femei la + 6 grade C. Umplutura BHB Micro, repartizata in cantitate de 120 gr / mp. Este o umplutura performanta atat din punct de vedere a termoizolarii cat si a compresibilitatii. Are tratament cu Silicon pentru respingerea umiditatii.
  345,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2 
 3. 3