Saci de dormit

Saci de dormit pentru toata perioada anului, de la litoral la expeditii alpine, de vara, de iarna, 3 sezoane, de expeditie, de camping, cuplabili, tip plapuma, cu puf, cu sintetic, femei, copii. Tel L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2

  • Sac de dormit pentru copii Pinguin Mistral Junior

    Sac de dormit pentru copii Pinguin Mistral Junior

    Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit pentru copii Pinguin Mistral Junior este sac de dormit cu temperatura minima extrema la -19 grade C. Temperatura de confort pentru baiat la - 3 grade C. si + 3 grade C. la fata. Sac de dormit unisex pentru copii si adolescenti cu inaltimea de pana la 150 cm.
    248,00 RON
  • Sac de dormit pentru copii Pinguin Blizzard Junior

    Sac de dormit pentru copii Pinguin Blizzard Junior

    Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produsele cu pretul peste 250 Lei. Sacul de dormit pentru copii Pinguin Blizzard Junior este sac tip plapuma, prevazut cu gluga, cu temperatura minima la -17 grade C. Temperatura de confort pentru baiat la - 1 grade C. si + 4 grade C. la fata. Sac de dormit tip plapuma dotat cu gluga.
    228,00 RON
  • Sac de dormit Pinguin Tramp

    Sac de dormit Pinguin Tramp

    Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Pinguin Tramp este sac de dormit ideal pentru campare, ture cu bicicleta, ture de trekking, ture montane vara, hiking de mai multe zile. Pinguin Tramp este un sac de dormit pentru vara cu temperatura minima extrema la – 9 grade C. Confortul pentru barbat la + 5 grade C. Confortul pentru femei la + 9 grade C. Umplutura Termicfibre 6, repartizata in cantitate de 100 g / mp. Este o umplutura performanta atat din punct de vedere a termoizolarii cat si a compresibilitatii.
    229,00 RON
  • Sac de dormit Pinguin Savana

    Sac de dormit Pinguin Savana

    Acest produs este cu transport gratuit. Sac de dormit Pinguin Savana cu temperatura minima de - 15 grade C., recomandat pentru utilizare primavara, vara, toamna. Sac de dormit cu temperatura minima extrema la -15 grade C. Temperatura de confort pentru barbat la + 1 grade C. si + 6 grade C. la femei. Este disponibil in varianta unisex.
    265,00 RON
  • Sac de dormit Trimm Impact

    Sac de dormit Trimm Impact

    Sacul de dormit Trimm Impact are greutate mica, se comprima la volum foarte mic si temperatura de confort este la parametrii foarte buni. Trimm Impact este un sac de dormit ideal pentru vara. Material exterior : Poliamid DWR ( durable water repellent ) Material interior : Poliester fiber proof. Umplutura : Thermolite QUALLO cu 7 canale. Temperatura minima extrema : - 10 grade C. Temperatura de confort pentru barbat : + 4 grade C.Temperatura de confort pentru femeie : + 9 grade C.Dimensiune sac compresie : 25 x 15 cm.
    290,00 RON
  • Sac de dormit pentru copii Trimm Balance Junior

    Sac de dormit pentru copii Trimm Balance Junior

    Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit pentru copii Trimm Balance Junior are greutate mica, se comprima la volum mic si temperatura de confort este la parametrii foarte buni. Este recomandat pentru utilizare in zona montana si alpina, primavara, vara, toamna. Temperatura de confort la - 8 grade C asigura confort termic in cazul in care temperatura coboara sub limita de inghet.
    255,00 RON
  • Sac de dormit Trimm Walker

    Sac de dormit Trimm Walker

    Sacul de dormit Trimm Walker este recomandat pentru primavara, vara, toamna. Cu temperatura de confort la - 4 grade C asigura confortul termic necesar pentru noptile racoroase de primavara si toam
    264,00 RON
  • Sac de dormit Trimm Balance,sac de dormit de 3 sezoane

    Sac de dormit Trimm Balance 195,sac de dormit de 3 sezoane

    Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit Trimm Balance 195 are greutate mica si se comprima la un volum foarte mic. Temperatura de confort este la parametrii foarte buni. Este recomandat pentru utilizare in zona montana si alpina, primavara, vara, toamna. Temperatura de confort la – 8 grade C asigura confort termic in cazul in care temperatura coboara sub limita de inghet.
    320,00 RON
  • Sac de dormit Pinguin Travel, tip plapuma

    Sac de dormit Pinguin Travel, tip plapuma

    Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit Pinguin Travel este unul traditional de forma plapuma, recomandat pentru calatorii, excursii, campare pe timp de vara. Cu fermoarul desfacut poate fi folosit ca patura. Material exterior: Nylon DWR ( durable water repellent ) Material interior: amestec de bumbac cu polyester.
    223,00 RON
  • Sac de dormit Trimm Divan, sac dormit XXL

    Sac de dormit Trimm Divan, sac dormit XXL

    Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Sacul de dormit Trimm Divan este un sac de dormit dreptunghiular, cu fermoar doar pe partea laterala . Este fabricat pentru persoane de statura mare si corpolente. Avand dimensiunile de 210 x 110 cm asigura confort suficient pentru persone cu inaltimea de 195 cm. Este recomandat pentru utilizare in 3 sezoane, primavara, vara, toamna, la cort. Se poate folosi si iarna in refugii si cabane chiar neincalzite.
    369,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
  1. 1
  2. 2