Soseta Bridgedale Bamboo Crew

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Disponibilitate: În stoc

59,00 RON
SAU

Vizualizare generală rapidă

Bridgedale Bamboo Crew sunt sosete fabricate din amestec de fire din bambus, coolmax si elastane. Soseta fabricata de firma Irlandeza Bridgedale, renumita de inovatiile si calitatea produselor sale din domeniu. Este o soseta comoda, de 3 sezoane, proiectata pentru drumetii montane. Materialul special din combinatia Colmax/Bambus asigura intr-un mod eficient ca piciorul sa ramana uscat, totodata firele de Bambus ofera o protectie antibacteriana eficienta, este antialergic. Se muleaza perfect pe picior, iar partile cele mai problematice sunt intarite pentru a oferi un confort ridicat in timpul mersului

Soseta Bridgedale Bamboo Crew

Pentru a mari dati click pe imaginea de sus

Mai multe vizualizări

Soseta Bridgedale Bamboo Crew

Soseta fabricata de firma Irlandeza Bridgedale, renumita de inovatiile si calitatea produselor sale din domeniu. Este o soseta comoda, de 3 sezoane, proiectata pentru drumetii montane. Materialul special din combinatia Colmax/Bambus asigura intr-un mod eficient ca piciorul sa ramana uscat, totodata firele de Bambus ofera o protectie antibacteriana eficienta, este antialergic. Se muleaza perfect pe picior, iar partile cele mai problematice sunt intarite pentru a oferi un confort ridicat in timpul mersului.
• Conceput pentru a se mula perfect pe picior, prevenind astfel alunecarea sau sifonarea sosetei in bocanc.
• In zonele necesare sunt inserate parti elestice (Lycra/Elastan)speciale pentru a preveni alunecarea ciorapului pe picior.
• Partile cele mai problematice (calcai si talpa) sunt intarite pentru a oferi un confort ridicat in timpul mersului.
Imbracaminte: Unisex
Producător Bridgedale
Material: 35% Bambus (Viscose), 35% Coolmax, 29% Polyamide, 1% Lycra/Elastane
Grad de căldură: 2
Grad de grosime: 2.5