Sosete Bridgedale Comfort Trail, sosete de trekking

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Disponibilitate: În stoc

56,00 RON
SAU

Vizualizare generală rapidă

Sosete Bridgedale Comfort Trail, sosete de trekking pentru primavara, vara, toamna. Sosete comode, fabricate de firma Irlandeza Bridgedale, renumita de inovatiile si calitatea produselor sale din domeniu. Este o soseta proiectata pentru plimbari, ture montane, nordic walking pentru primavara, vara, toamna. Fabricata din material combinat din lana si Coolmax, ce ofera un climat placut si asigura mediu uscat piciorului. Se muleaza perfect pe picior, iar partile cele mai problematice sunt intarite pentru a oferi un comfort ridicat in timpul mersului.

Sosete Bridgedale Comfort Trail, sosete de trekking

Pentru a mari dati click pe imaginea de sus

Mai multe vizualizări

Sosete Bridgedale Comfort Trail, sosete de trekking

Sosete comode, fabricate de firma Irlandeza Bridgedale, renumita de inovatiile si calitatea produselor sale din domeniu. Este o soseta proiectata pentru plimbari, ture montane, nordic walking pentru primavara, vara, toamna. Fabricata din material combinat din lana si Coolmax, ce ofera un climat placut si asigura mediu uscat piciorului. Se muleaza perfect pe picior, iar partile cele mai problematice sunt intarite pentru a oferi un comfort ridicat in timpul mersului.
• Conceput pentru a se mula perfect si comod pe picior.
• Comfortul optim oferit de fibrele Merino/Coolmax®.
WoolFusion® este tehnologia unica Bridgedale, ce deosebeste produsele lor de alte branduri. Aceasta tehnologie combina firele din lana Merino si lana dura de inalta calitate cu microfibre de inalta performanta Coolmax® sau Endurofil™. Sosetele, fabricate cu aceasta tehnologie unica, fac fata exigentelor de cel mai inalt nivel. Sosetele Wool Fusion asigura piciorului confort de lunga durata: mediu uscat in conditii de umezeala. Sosetele sunt confortabile si rezistente la uzura
Imbracaminte Unisex
Producător Bridgedale
Material 66% Coolmax® 23% Polyamide 10% Merino Wool 1% Lycra®
Grad de căldură 2
Grad de grosime 2.5