Sporturi de Iarna

Echipamente pentru sporturi de iarna: schi alpin, schi de tura, schi alpinism, alpinism de iarna, expeditii de iarna, ture montane de iarna, excursii, drumetii de iarna
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3.  3 
 4. 4
 5. 5

 • Rachete de zapada Inook RX Ladies

  Rachete de zapada Inook RX Ladies

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Rachetele de zapada Inook RX Ladies sunt prevazute cu chinga de reglare pe doua directii. Sunt compatibile cu toate tipurile de bocanci. Sunt recomandate pentru randonnee, trekking, ture usoare si medii, pentru persoane cu greutate intre 40-80 kg. Rachete de zapada pentru femei. Greutate cadru: 880 g x 2 Marimi bocanc: 34-42
  510,00 RON
 • Contour, sistem fixare fata, prindere piei de foca top fix 75 / 75

  Contour, sistem fixare fata, prindere piei de foca, top fix 85 / 85

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Contour, sistem fixare fata, prindere piei de foca top fix 85 / 85 mm latime. Este recomandata utilizarea in combinatie cu sistemul de fixare spate cu carlig fix, fara posibilitate de ajustare. Acest sistem, intinzator, permite desprinderea de schiu a pieii de foca cu schiul fixat in legatura de tura. Legaturile de tura permit asezarea schiului cu talpa in sus. Se degaja intinzatorul de cauciuc de varful schiului dupa care se degaja foca de talpa schiului. Dupa aceasta schiul se reaseaza in pozitie normala.
  65,00 RON
 • Contour, sistem fixare fata, prindere piei de foca top fix 75 / 75

  Contour, sistem fixare fata, prindere piei de foca, top fix 75 / 75

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Contour, sistem fixare fata, prindere piei de foca top fix 75 / 75 mm latime. Este recomandata utilizarea in combinatie cu sistemul de fixare spate cu carlig fix, fara posibilitate de ajustare. Acest sistem, intinzator, permite desprinderea de schiu a pieii de foca cu schiul fixat in legatura de tura. Legaturile de tura permit asezarea schiului cu talpa in sus. Se degaja intinzatorul de cauciuc de varful schiului dupa care se degaja foca de talpa schiului. Dupa aceasta schiul se reaseaza in pozitie normala.
  65,00 RON
 • Kohla, folie transfer cu adeziv, lipici pentru piei de foca, la metru

  Kohla, folie transfer cu adeziv, lipici pentru piei de foca, la metru

  Folia de transfer cu adeziv, Glue Transfer Tape, lipici pentru piei de foca este recomandata pentru repararea, remedierea sau inlocuirea adezivului, lipiciului de pe pieile de foca. Folia are latimea de 15 cm, 14 cm adeziv si se vinde la metru liniar functie de lungimea pieilor de foca sau nevoia clientului. Se aplica cu fier de calcat reglat la temperatura pentru bumbac sau lana, functie de temperatura ambientala. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei.
  20,00 RON
 • Prindere spate piei de foca Kohla K-Clip 1641-3V

  Prindere spate piei de foca Kohla K-Clip 1641-3V

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei Sistemul de prindere spate piei de foca Kohla K-Clip este un carlig de plastic care se racordeaza la partea din spate a schiurilor. Carligul are nisa de trecere pentru chinga elastica, Elastic Strap.
  28,00 RON
 • Rachete de zapada Inook RX Men

  Rachete de zapada Inook RXM RT

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Rachetele de zapada Inook RXM RT sunt rachete de zapada pentru barbati, sunt prevazute cu chinga de reglare pe doua directii. Compatibile cu toate tipurile de bocanci. Sunt recomandate pentru randonnee, trekking, ture usoare si medii, pentru persoane cu greutate intre 45-120 kg. Greutate cadru: 1040 g x 2
  475,00 RON
 • Rachete de zapada Inook OX Men

  Rachete de zapada Inook OX Men

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Rachetele de zapada Inook OX Men, pentru barbati, sunt concepute pentru deplasarea in orice fel de zapada, indiferent ca este pufoasa, cu crusta, inghetata la suprafata sau in profunzime . Profilul conic al cadrului, si varful ridicat, permite mentinerea rachetei deasupra zapezii. Forma deschisa in spate nu permite acumulrea zapezii sub cadru.Deplasarea este sigura pe teren plat, in panta cu diferite inclinatii, pe traverseuri. Sunt rachete de zapada pentru zone alpine.
  585,00 RON
 • Contour, folie de protectie piei de foca 11 cm

  Contour, folie de protectie piei de foca 11 cm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Contour, folie de protectie pentru adezivul pieilor de foca. Folie cu latimea de 11 cm si lungile de 1 ml. Pachetul contine 2 bucati de folie. Este o folie foarte rezistenta, nu exista riscul sfasierii. Este striata pe ambele fete. Se aplica folia pe adeziv, indiferent cu care fata. Portiunea necoperita a piei de foca se rasfrange peste partea opusa a foliei. Folia protectoare este fabricata din material special de care nu adera adezivul pieilorde foca.
  26,00 RON
 • Rucsac Pinguin Ridge 28, rucsac tehnic multifunctional

  Rucsac Pinguin Ridge 28, rucsac tehnic multifunctional

  Transport gratuit la produsele cu valoare mai mare de 250 Lei. Rucsacul Pinguin Ridge 28 este un rucsac tehnic multifunctional. Conceput pentru schi de tura, schi alpinism, schi alpin, freeride, snowboard, ture cu rachete de zapada.Compartiment frontal usor accesibil, suficient de spatios pentru echipament de avalansa. Prevazut cu bucle pentru atasare pioleti sau bete de schi. Posibilitate de atasare schiuri de orice latime, rachete de zapada sau snowboard.
  448,00 RON
 • Sistem prindere piele foca Kohla Cobra 1640 V

  Sistem prindere piele foca Kohla Cobra 1640 V

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sistemul de prindere piei de foca Kohla Cobra 1640 V, este unul foarte simplu si usor de montat. Trei nituri simple asigura atasarea la pieile de foca. Este un sistem foarte ingenios, utilizabil la schiuri cu diferite latimi.
  37,00 RON
 • Folie de protectie Pomoca, pentru piei de foca

  Folie de protectie Pomoca, pentru piei de foca

  Folie de protectie Pomoca, pentru adezivul pieilor de foca.
  15,00 RON
 • Adeziv, lipici pentru piei de foca, Contour, tub 75 ml.

  Adeziv, lipici pentru piei de foca, Contour, tub 75 ml.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Contour este o marca care imediat dupa aparitia pe piata s-a remarcat prin performantele obtinute in competitii de schi alpinism si schi de tura. Pieile si adezivul Contour sunt preferate de sportivi de top. Ambalaj sub forma de tub 75 ml. Ambalajul sub forma de tub are avantajul ca, dupa golire partiala nu ramane aer in contact cu adezivul. Adezivul in contact cu aerul se intareste si se compromite.
  73,00 RON
 • Lanturi antialunecare cu crampoane din otel, Snowline Spikes Chainsen Light

  Lanturi antialunecare cu crampoane din otel, Snowline Spikes Chainsen Light L

  Taxa tarnsport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lanturile antialunecare cu crampoane din otel, Snowline Spikes Chainsen Light sunt cu 35 % mai usoare comparativ cu modelul Pro. Acestea au fost proiectate pentru trail running si expeditii unde fiecare gram conteaza. e pun si se scot in cateva secunde. Banda de cauciuc se potriveste la diferite tipuri de incaltaminte, de la pantofii de alergare la ghetele de iarna. Snowline spikes chaise light L = incaltaminte 40 – 44 240 g
  260,00 RON
 • Lanturi antialunecare cu crampoane din otel, Snowline Spikes Chainsen Pro

  Lanturi antialunecare cu crampoane din otel, Snowline Spikes Chainsen Pro XXL

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lanturile antialunecare cu crampoane din otel, Snowline Spikes Chainsen Pro sunt Ideale pentru alergare, drumetie, trekking, hiking, vanatoare si nu in ultimul rand la munca pe gheata si zapada. Lantul si cele 11 crampoane din otel inoxidabil asigura stabilitate, siguranta si tractiune pe gheta si zapada intarita. Ajutor ideal pentru cei care isi desfasoara activitatea in zone montane sau in zone cu gheata si zapada intarita : salvamontisti, padurari, vanatori, vanatori de munte, jandarmi montani. Se pun si se scot in cateva secunde, fara chingi sau clipsuri. Snowline spikes chainsen Pro XXL = incaltaminte 48 – 52 430 g
  229,00 RON
 • Racheta de zapada Inook VX Men, fara husa de transport

  Racheta de zapada Inook VX Men , fara husa de transport

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Racheta de zapada Inook VX Men este o racheta tehnica pentru barbati care se evidentiaza prin inovatiile tehnologice utilizate. Utilizabila pe orice tip de zapada indiferent de teren. All Terrain. Compatibila cu toate tipurile de bocanci de la marimea 35 la 47. Recomandata pentru persoane cu greutatea intre 45 – 120 kg. Sase crampoane de otel si o gheara frontala cu trei dinti asigura aderenta si deplasarea sigura.
  435,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3.  3 
 4. 4
 5. 5