Sporturi de Iarna

Echipamente pentru sporturi de iarna: schi alpin, schi de tura, schi alpinism, alpinism de iarna, expeditii de iarna, ture montane de iarna, excursii, drumetii de iarna
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3.  4 
 4. 5
 5. 6

 • Sistem prindere piele foca Kohla Cobra 1640 V

  Sistem prindere piele foca Kohla Cobra 1640 V

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sistemul de prindere piei de foca Kohla Cobra 1640 V, este unul foarte simplu si usor de montat. Trei nituri simple asigura atasarea la pieile de foca. Este un sistem foarte ingenios, utilizabil la schiuri cu diferite latimi.
  37,00 RON
 • Folie de protectie Pomoca, pentru piei de foca

  Folie de protectie Pomoca, pentru piei de foca

  Folie de protectie Pomoca, pentru adezivul pieilor de foca.
  15,00 RON
 • Adeziv, lipici pentru piei de foca, Contour, tub 75 ml.

  Adeziv, lipici pentru piei de foca, Contour, tub 75 ml.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 250 Lei. Contour este o marca care imediat dupa aparitia pe piata s-a remarcat prin performantele obtinute in competitii de schi alpinism si schi de tura. Pieile si adezivul Contour sunt preferate de sportivi de top. Ambalaj sub forma de tub 75 ml. Ambalajul sub forma de tub are avantajul ca, dupa golire partiala nu ramane aer in contact cu adezivul. Adezivul in contact cu aerul se intareste si se compromite.
  73,00 RON
 • Lanturi antialunecare cu crampoane din otel, Snowline Spikes Chainsen Light

  Lanturi antialunecare cu crampoane din otel, Snowline Spikes Chainsen Light L

  Taxa tarnsport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lanturile antialunecare cu crampoane din otel, Snowline Spikes Chainsen Light sunt cu 35 % mai usoare comparativ cu modelul Pro. Acestea au fost proiectate pentru trail running si expeditii unde fiecare gram conteaza. e pun si se scot in cateva secunde. Banda de cauciuc se potriveste la diferite tipuri de incaltaminte, de la pantofii de alergare la ghetele de iarna. Snowline spikes chaise light L = incaltaminte 40 – 44 240 g
  260,00 RON
 • Lanturi antialunecare cu crampoane din otel, Snowline Spikes Chainsen Pro

  Lanturi antialunecare cu crampoane din otel, Snowline Spikes Chainsen Pro XXL

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lanturile antialunecare cu crampoane din otel, Snowline Spikes Chainsen Pro sunt Ideale pentru alergare, drumetie, trekking, hiking, vanatoare si nu in ultimul rand la munca pe gheata si zapada. Lantul si cele 11 crampoane din otel inoxidabil asigura stabilitate, siguranta si tractiune pe gheta si zapada intarita. Ajutor ideal pentru cei care isi desfasoara activitatea in zone montane sau in zone cu gheata si zapada intarita : salvamontisti, padurari, vanatori, vanatori de munte, jandarmi montani. Se pun si se scot in cateva secunde, fara chingi sau clipsuri. Snowline spikes chainsen Pro XXL = incaltaminte 48 – 52 430 g
  229,00 RON
 • Piele foca Kohla Carving 110 - 74 - 95 mm. / 177 cm. ( 1659 )

  Piele foca Kohla Carving 110 - 74 - 95 mm. / 177 cm. ( 1659 )

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Piele foca 70 % Mohair 30 % Nylon. Acest amestec asigura catarare si alunecare optima cu fiabilitate remarcabila. Este dotata cu sistemul de fixare I – CLIP Advanced. Husa de transport inclusa in pret. Reconditionarea stratului de adeziv se poate face cu adeziv Kohla sau adeziv de la alt producator.
  535,00 RON
 • Piele foca Kohla Mohair Rocker 115-82-100 / 163

  Piele foca Kohla Mohair Rocker 115-82-100 / 163

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Piele foca Carv cu dimensiunile 115-82-100 mm. lungime 163 cm. Adera la schiu cu adeziv clasic, lipici. Piele foca din Mohair 100 %.Este dotata cu sistemul de fixare I – CLIP Advanced. Husa de transport inclusa in pret. Reconditionarea stratului de adeziv se poate face cu adeziv Kohla sau adeziv de la alt producator.
  545,00 RON
 • Racheta de zapada Inook VX Men, fara husa de transport

  Racheta de zapada Inook VX Men , fara husa de transport

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Racheta de zapada Inook VX Men este o racheta tehnica pentru barbati care se evidentiaza prin inovatiile tehnologice utilizate. Utilizabila pe orice tip de zapada indiferent de teren. All Terrain. Compatibila cu toate tipurile de bocanci de la marimea 35 la 47. Recomandata pentru persoane cu greutatea intre 45 – 120 kg. Sase crampoane de otel si o gheara frontala cu trei dinti asigura aderenta si deplasarea sigura.
  435,00 RON
 • Sistem prindere fata piele foca Kohla Cobra 80/70 1633 V

  Sistem prindere fata piele foca Kohla Cobra 80/70 1633 V

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Sistemul de prindere fata piele foca Kohla Cobra 80/70 1633 V este un intinzator din cauciuc, recomandat cu sistem de prindere la spate cu carlig, fara posibilitate de ajustare. Se racordeaza la piele de foca cu latimea maxima de 80 mm in partea din fata si schiuri cu latimea minima de 70 mm in fata. Acest sistem, intinzator permite desprinderea de schiu a pieii de foca cu schiul fixat in legatura de tura.
  59,00 RON
 • Piele foca Kohla Mohairmix la metru cu latimea de 135 mm

  Piele foca Kohla Mohairmix la metru cu latimea de 135 mm

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Piele foca Kohla Mohairmix la metru cu latimea de 135 mm, adeziv clasic. Acest amestec asigura capacitate de catarare si alunecare optima cu fiabilitate remarcabila. Pielea de foca se livreaza la metru, are latimea de 135 mm. Compatibila cu schiuri cu latimea maxima de 145 – 150 mm si cu Splitboardul. Necesita talierea dupa forma schiului sau a Splitboardului si achizitionarea, montarea sistemelor de fixare fata / spate si a foliei de protectie adeziv. Aderenta la talpa schiului se face cu adeziv clasic, lipici. Talierea, ajustarea pieilor, montarea sistemelor de fixare, se asigura fara plata suplimentara in cazul in care se cumpara de la noi.
  139,00 RON
 • Ceara pentru piei de foca Kohla 1650 V

  Ceara pentru piei de foca Kohla 1650 V

  Ceara pentru piele de foca imbunatateste capacitatea de alunecare a pieilor de foca. Impiedica incarcarea pieilor cu zapada atunci cand temperatura creste si zapada se moaie. Lubrefiaza firele de par ale pieilor din Mohair, astfel creste fiabilitatea lor. Pentru obtinerea penetrarii optime a cerii printre firele pieii de foca, se recomanda aplicarea ( frecarea ) in ambele sensuri. Nu afecteaza capacitatea de catarare a pieilor.
  22,00 RON
 • Rachete de zapada INOOK AX Men

  Rachete de zapada INOOK AX Men

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare dfe 250 Lei. Inook AX Men este racheta de zapada tehnica pentru barbati care se evidentiaza prin inovatiile tehnologice utilizate. Compatibile cu toate tipurile de bocanci. Recomandat pentru trekking, dar totodata si pentru ture tehnice. Recomandat pentru persoane cu greutate intre 45-120 kg. Greutate cadru: 1040 g x 2. Marimi bocanc: 35-47
  495,00 RON
 • Rachete de zapada INOOK VX Men

  Rachete de zapada INOOK VX Men

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Rachetele de zapada Inook VX Men sunt rachete de zapada tehnice care se evidentiaza prin inovatiile tehnologice utilizate. Utilizabila pe orice tip de zapada indiferent de teren. All Terrain. Compatibila cu toate tipurile de bocanci de la marimea 35 la 47. Recomandata pentru persoane cu greutatea intre 50 – 110 kg. Sase crampoane de otel si o gheara frontala cu trei dinti.
  470,00 RON
 • Contour, folie de protectie piei de foca 11 cm

  Contour, folie de protectie piei de foca 11 cm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Contour, folie de protectie pentru adezivul pieilor de foca. Folie cu latimea de 11 cm si lungile de 1 ml. Pachetul contine 2 bucati de folie. Este o folie foarte rezistenta, nu exista riscul sfasierii. Este striata pe ambele fete. Se aplica folia pe adeziv, indiferent cu care fata. Portiunea necoperita a piei de foca se rasfrange peste partea opusa a foliei. Folia protectoare este fabricata din material special de care nu adera adezivul pieilorde foca.
  26,00 RON
 • Rachete de zapada Inook OX Men

  Rachete de zapada Inook OX Men

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Rachetele de zapada Inook OX Men, pentru barbati, sunt concepute pentru deplasarea in orice fel de zapada, indiferent ca este pufoasa, cu crusta, inghetata la suprafata sau in profunzime . Profilul conic al cadrului, si varful ridicat, permite mentinerea rachetei deasupra zapezii. Forma deschisa in spate nu permite acumulrea zapezii sub cadru.Deplasarea este sigura pe teren plat, in panta cu diferite inclinatii, pe traverseuri. Sunt rachete de zapada pentru zone alpine.
  585,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3.  4 
 4. 5
 5. 6