Accesorii piei foca

Accesorii piei de foca, sistem fixare fata, sistem fixare spate, adeziv piei de foca, folie protectie adeziv piei foca, spray piei de foca, ceara piei de foca, sac transport piei foca.
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2 

 • Folie de protectie Pomoca, pentru piei de foca

  Folie de protectie Pomoca, pentru piei de foca

  Folie de protectie Pomoca, pentru adezivul pieilor de foca.
  15,00 RON
 • Sistem prindere piele foca Kohla Cobra 1640 V

  Sistem prindere piele foca Kohla Cobra 1640 V

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sistemul de prindere piei de foca Kohla Cobra 1640 V, este unul foarte simplu si usor de montat. Trei nituri simple asigura atasarea la pieile de foca. Este un sistem foarte ingenios, utilizabil la schiuri cu diferite latimi.
  37,00 RON
 • Contour, folie de protectie piei de foca 11 cm

  Contour, folie de protectie piei de foca 11 cm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Contour, folie de protectie pentru adezivul pieilor de foca. Folie cu latimea de 11 cm si lungile de 1 ml. Pachetul contine 2 bucati de folie. Este o folie foarte rezistenta, nu exista riscul sfasierii. Este striata pe ambele fete. Se aplica folia pe adeziv, indiferent cu care fata. Portiunea necoperita a piei de foca se rasfrange peste partea opusa a foliei. Folia protectoare este fabricata din material special de care nu adera adezivul pieilorde foca.
  26,00 RON
 • Solutie Impregnare Piele Foca Kohla Dry Climb

  Solutie Impregnare Piele Foca Kohla Dry Climb

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Solutia pentru impregnare piele foca Kohla Dry Climb este alegerea optima pentru intretinerea si impregnarea pieilor de foca. Este o ceara lichida care se aplica cu pompita flaconului.
  78,00 RON
 • Kohla sistem fixare spate piei de foca.

  Kohla sistem fixare spate piei de foca.

  Kohla sistem fixare spate piei de foca sub forma de carlig. Este cea mai simpla solutie pentru fixarea pieilor de foca la coada schiului. Compatibil cu piei de foca classice drepte, carv classic si carv accentuat. Se compune din, carlig si nituri.
  25,00 RON
 • Folie de protectie Kohla, pentru piei de foca

  Folie de protectie Kohla, pentru piei de foca

  Taxa livrare 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Folie de protectie Kohla, pentru adezivul pieilor de foca. Folie cu latimea de 15 cm si lungimea de 190. Folia se utilizeaza pe ambele fete, se pune intre doua piei de foca, pe adeziv. Nu pastrati pieile de foca fara folie .In timp, pe folie se transfera adeziv de pe pieile de foca. Ocazional, trebuie inlaturat adezivul de pe folia de protectie.
  20,00 RON
 • Contour, folie, plasa protectie piei de foca 12 cm

  Contour, folie, plasa protectie piei de foca 12 cm

  Contour, folia, plasa de protectie 12 cm este recomandata pentru pieile de foca late. Este fabricata din material care nu adera la adezivul pieilor de foca pentru evitarea transferului de adeziv de pe piei. Fiind din plasa este foarte usoara si suprafata de contact cu adezivul este mica. Se livreaza 2 bucati cu lungimea de 1 m.
  30,00 RON
 • Contour, sistem fixare fata, prindere piei de foca top fix 75 / 75

  Contour, sistem fixare fata, prindere piei de foca, top fix 85 / 85

  Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Contour, sistem fixare fata, prindere piei de foca top fix 85 / 85 mm latime. Este recomandata utilizarea in combinatie cu sistemul de fixare spate cu carlig fix, fara posibilitate de ajustare. Acest sistem, intinzator, permite desprinderea de schiu a pieii de foca cu schiul fixat in legatura de tura. Legaturile de tura permit asezarea schiului cu talpa in sus. Se degaja intinzatorul de cauciuc de varful schiului dupa care se degaja foca de talpa schiului. Dupa aceasta schiul se reaseaza in pozitie normala.
  65,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1. 1
 2.  2