Accesorii

Accesorii, sac magneziu, sac de compresie, chinga compresie, chinga cu catarama, chinga cu trident, husa izolir, husa izopren, husa coltari, husa rucsac, parazapada, sac compresie. Tel L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Sac magneziu Atta Climb

  Sac magneziu Atta Climb

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sac magneziu Atta Climb, pentru catarare indoor si outdoor din material rezistent la abraziune si sfasiere.
  45,00 RON
 • Atta husa pentru coltari

  Atta husa pentru coltari

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Husa pentru coltari Atta este o husa universala, este compatibila cu majoritatea coltarilor comercializati. - material – Cordura - greutate – 120 g - dimensiuni – 11x13x38 cm
  39,00 RON
 • Borseta Atta Travel

  Borseta Atta Travel

  Borseta Atta Travel este o borseta clasica cu doua compartimente si un buzunar mic cu capsa.
  59,00 RON
 • Sac de compresie Atta

  Sac de compresie Atta

  Sac de compresie Atta pentru sac de dormit sau sac de trasport pentru imracaminte.
  29,00 RON
 • Incalzitor pentru maini Thermopad

  Incalzitor pentru maini Thermopad

  Daca pe timp de iarna petrecem mai mult timp in aer liber ar fi placuta, sau poate necesara o sursa de caldura. Incalzitoarele de maini Thermopad ne ofera aceasta facilitate: simplu, curat, fara efort.
  10,00 RON
 • Incalzitor pentru picioare Thermopad

  Incalzitor pentru picioare Thermopad

  Daca pe timp de iarna petrecem mai mult timp in aer liber ar fi placuta, sau poate necesara o sursa de caldura. Incalzitoarele de picioare Thermopad ne ofera aceasta facilitate: simplu, curat, fara efort.
  10,00 RON
 • Incalzitor pentru corp Thermopad

  Incalzitor pentru corp Thermopad

  Daca pe timp de iarna petrecem mai mult timp in aer liber ar fi placuta, sau poate necesara o sursa de caldura. Incalzitoarele de corp Thermopad ne ofera aceasta facilitate: simplu, curat, fara efort.
  11,00 RON
 • Parazapezi, jambiere Trekmates Rannoch

  Parazapezi, jambiere Trekmates Rannoch

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Parazapada, jambiera Trekmates Rannoch are inchidere cu fermoar si banda welcro in partea din fata. Se fixeaza la siret cu carlig. Sunt fabricate cu tehnologia Dry, proprietate a fermei Trekmates. Materialul fabricat cu aceasta tehnologie este rezistent la umezeala si permite evaporarea transpiratiei. Se fabrica pe marimile S / M si L / XL
  99,00 RON
 • Parazapezi, jambiere Trekmates Rannoch Junior, pentru copii

  Parazapezi, jambiere Trekmates Rannoch Junior, pentru copii

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Parazapada, jambiera Trekmates Rannoch Junior are inchidere cu fermoar si banda welcro in partea din fata. Se fixeaza la siret cu carlig. Sunt fabricate cu tehnologia Dry, proprietate a fermei Trekmates. Materialul fabricat cu aceasta tehnologie este rezistent la umezeala si permite evaporarea transpiratiei.
  94,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină