Detergent,solutii intretinere, reparatii

Detergenti, solutii intretinere, produse pentru reparatii si reconditionare echipament de munte, echipament camping, corturi, imbracaminte, incaltaminte Tel. L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Nikwax Basewash, detergent imbracaminte de corp

  Nikwax Basewash, detergent imbracaminte de corp

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Basewash detergent pentru spalat imbracaminte de corp si ciorapi din materiale sintetice. Spala fara a deteriora materialele, sporeste capacitatea de absorbtie si pe cea de uscare. Basewash are o actiune blanda care elimina murdaria si revitalizeaza proprietatile de absorbtie ale primelor straturi de imbracaminte
  25,00 RON
 • Nikwax Ceara impermeabilizanta pentru piele

  Nikwax Ceara impermeabilizanta pentru piele

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Ceara Nikwax pe baza de apa, usor de folosit, pentru piele lucioasa. Ceara impermeabilizanta protejeaza incaltamintea sport, de munca, de munte, de motociclism precum si articole de selarie. Impermeabilizeaza si mentine respirabilitatea. Ceara se aplica uniform pe pielea curata folosind buretele aplicator de sub capac, acordand atentie cusaturilor. Inlaturati excesul cu o carpa.
  20,00 RON
 • Nikwax Tent & Gear Solarproof, impermeabilizator si UV Protector

  Nikwax Tent & Gear Solarproof, impermeabilizator si UV Protector

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Tent & Gear Solarproof, impermeabilizator si UV protector este solutie pe baza de apa pentru intretinerea materialelor sintetice. Pentru obtinerea rezultatului dorit, spalati in prealabil produsele Cu Nikwax Tech Wash. Nu este necesar sa uscati produsele inainte sa aplicati solutia de impermeabilizare si protectie la razele UV. O singura aplicare poate dubla viata materialelor prin reducerea efectului de imbatranire cauzat de radiatiile UV.
  45,00 RON
 • Nikwax Ceara Impermeabilizanta pentru piele box

  Nikwax Ceara Impermeabilizanta pentru piele box

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Ceara impermeabilizanta pentru piele Nikwax Waterproofing Wax este impermeabilizator pentru piele box si se aplica cu buretele din capul flaconului. Este o solutie care impermeabilizeaza si mentine respirabilitatea. Nu inchide porii pielii. Este ceara pe baza de apa si trebuie ferita de inghet. Recomandata pentru incaltaminte classica si pentru incaltaminte cu membrana Gore-Tex, SimpaTex & eVent.
  20,00 RON
 • Nikwax Down Wash Direct 1L, detergent pentru echipament cu puf

  Nikwax Down Wash Direct 1L, detergent pentru echipament cu puf

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Down Wash Direct este o solutie tehnica de spalat pentru toate articolele de imbracaminte cu puf si puf hidrofob si pentru sacii de dormit. Down Wash Direct curata eficient si reda capacitatea de a respinge apa. Recomandata pentru toate articolele cu puf si puf hidrofob. Sacii de dormit si jachetele foarte voluminoase se recomanda a se spala manual intr-o cada si apoi stoarse cu masina automata.
  55,00 RON
 • Nikwax solutie concentrata pentru impermeabilizat corturi si echipamente

  Nikwax solutie concentrata pentru impermeabilizat corturi si echipamente

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax solutie concentrata pentru impermeabilizat corturi si echipamente este recomandata pentru intretinerea produselor din materiale textile sintetice. Punga contine 150 ml solutie concentrata care se dilueaza cu 350 ml apa curata. Solutia este identica cu cea din flaconul cu pompa Nikwax Tent & Gear Solarproof, impermeabilizator si UV protector. Pentru utilizare eficienta, fara pierdere de solutie este recomandabil sa se foloseasca ca rezerva la flaconul cu pompa.
  25,00 RON
 • Solutie impermeabilizat manusi Nikwax Glove Proof

  Solutie impregnat, impermeabilizat manusi Nikwax Glove Proof

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Solutie pentru impregnat, impermeabilizat manusi Nikwax Glove Proof pentru manusi de schi, schi de tura, alpinism, manusi de expeditie, manusi de motociclism etc. Solutia pentru impermeabilizat manusi Nikwax Glove Proof este recomandata pentru impermeabilizarea si refacerea impermeabilitatii la manusi din materiale textile sintetice si piele care au integrata membrana rezistenta la apa si respirabila.
  20,00 RON
 • Impermeabilizator Nikwax Softshell Proof

  Impermeabilizator Nikwax Softshell Proof

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Impermeabilizatorul Nikwax Softshell Proof se foloseste la reconditionarea, reabilitarea, improspatarea capacitatii de windblock, windstopper, waterproof, respirabilitate a membranelor incorporate in materialele Softshell si Polartek.si alte materiale similare cu acestea. Membranele incorporate sau aplicate pe textilele din care se fabrica imbracamintea outdoor nu functioneaza la parametrii normali perioade indelungate doar daca ocazional sunt revigorate.
  30,00 RON
 • Nikwax Down Wash Direct 300 ml, detergent pentru echipament cu puf

  Nikwax Down Wash Direct 300 ml, detergent pentru echipament cu puf

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Down Wash Direct este o solutie tehnica de spalat pentru toate articolele de imbracaminte cu puf si puf hidrofob si pentru sacii de dormit. Down Wash Direct curata eficient si reda capacitatea de a respinge apa. Recomandata pentru toate articolele cu puf si puf hidrofob. Sacii de dormit si jachetele foarte voluminoase se recomanda a se spala manual intr-o cada si apoi stoarse cu masina automata.
  25,00 RON
 • Nikwax Sandal Wash, solutie de curatat sandale

  Nikwax Sandal Wash, solutie de curatat sandale

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Solutie Nikwax Sandal wash, pentru curatat sandale. Curata, dezodorizeaza si dezinfecteaza. Recomandat pentru sandale si branturi din materiale naturale sau sintetice. Nu se recomanda pentru incaltaminte impermeabila.Recomandata pentru incaltaminte Crocs, Birkenstock, Keen si Teva.
  20,00 RON
 • Nikwax Fabric & Leather Proof, impermeabilizator incaltaminte

  Nikwax Fabric & Leather Proof, impermeabilizator incaltaminte

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Fabrik & Leather Proof, spray impermeabilizator pentru incaltaminte din piele si material textil natural sau sintetic. Recomandat si pentru incaltaminte cu membrana Gore-Tex, Sympa-Tex, e-Vent etc.
  25,00 RON
 • Solutie, detergent Nikwax Tech Wash 300 ml.

  Detergent lichid imbracaminte Nikwax Tech Wash 300 ml.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Tech Wash, detergent lichid pentru spalarea echipamentului tehnic, impermeabil. Curata bine, revigoreaza respirabilitatea si impermeabilitatea articolelor. Solutie fara detergenti, usor de folosit, pentru imbracaminte, corturi, rucsacuri. Actiunea blanda a solutiei indeparteaza murdaria si ajuta la mentinerea impermeabilitatii.
  25,00 RON
 • Detergent lichid imbracaminte Nikwax Tech Wash 1L

  Detergent lichid imbracaminte Nikwax Tech Wash 1L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Detergent lichid imbracaminte Nikwax Tech Wash 1L pentru spalarea echipamentului impermeabil. Curata bine, revigoreaza respirabilitatea si impermeabilitatea articolelor.
  55,00 RON
 • Nikwax TX. Direct Wash - In 300 ml., solutie Impermeabilizare

  Nikwax TX. Direct Wash-In 300 ml., solutie impermeabilizare

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax TX Direct Wash-In, solutie impermeabilizare pentru echipamente cu membrana. Revigoreaza respirabilitatea si impermeabilizeaza. Recomandat pentru Gore-Tex, Sympa Tex, eVent, Permatex si Nikwax Analogy. Pentru obtinerea rezultatului dorit spalati intodeauna articolele cu Nikwax Tech Wash intr-un ciclu de spalare separat.
  30,00 RON
 • Nikwax TX. Direct Spray-On, impermeabilizator pentru imbracamine

  Nikwax TX. Direct Spray-On, impermeabilizator pentru imbracamine

  Taxa transport 20 Lei. transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax TX. Direct Spray-ON, impermeabilizator pentru imbracaminte, corturi si echipamente respirabile. Impermeabilizeaza produsele si revigoreaza respirabilitatea, se aplica prin pulverizare. Pentru obtinerea rezultatelor dorite, spalati inainte articolele cu Nikwax Tech Wash. Nu este nevoie sa uscati produsele inainte de impermeabilizare.
  40,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2