Detergent,solutii intretinere, reparatii

Detergenti, solutii intretinere, produse pentru reparatii si reconditionare echipament de munte, echipament camping, corturi, imbracaminte, incaltaminte Tel. L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Nikwax Basewash, detergent imbracaminte de corp

  Nikwax Basewash, detergent imbracaminte de corp

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Basewash detergent pentru spalat imbracaminte de corp si ciorapi din materiale sintetice. Spala fara a deteriora materialele, sporeste capacitatea de absorbtie si pe cea de uscare. Basewash are o actiune blanda care elimina murdaria si revitalizeaza proprietatile de absorbtie ale primelor straturi de imbracaminte
  25,00 RON
 • Solutie, detergent Nikwax Tech Wash 300 ml.

  Detergent lichid imbracaminte Nikwax Tech Wash 300 ml.

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Tech Wash, detergent lichid pentru spalarea echipamentului tehnic, impermeabil. Curata bine, revigoreaza respirabilitatea si impermeabilitatea articolelor. Solutie fara detergenti, usor de folosit, pentru imbracaminte, corturi, rucsacuri. Actiunea blanda a solutiei indeparteaza murdaria si ajuta la mentinerea impermeabilitatii.
  25,00 RON
 • Detergent lichid imbracaminte Nikwax Tech Wash 1L

  Detergent lichid imbracaminte Nikwax Tech Wash 1L

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Detergent lichid imbracaminte Nikwax Tech Wash 1L pentru spalarea echipamentului impermeabil. Curata bine, revigoreaza respirabilitatea si impermeabilitatea articolelor.
  55,00 RON
 • Solutie Nikwax Leather Cleaner, solutie de curatat articole din piele

  Solutie Nikwax Leather Cleaner, solutie de curatat articole din piele

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Leather Cleaner este pulverizator curatator pentru imbracaminte si accesorii din piele. Curata si revitalizeaza pielea. Solutie fara detergent, usor de folosit. Inlatura praful, grasimea, mucegaiul si insectele de pe toate tipurile de imbracaminte din piele. Nu lasa reziduuri care sa afecteze impermeabilitatea produsului.
  25,00 RON
 • Nikwax Conditioner for Leather, balsam de reconditionat piele

  Nikwax Conditioner for Leather, balsam de reconditionat piele

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Conditioner for Leather, balsam pentru reconditionat incaltamite din piele box. Balsamul se aplica cu buretele aplicator. Agitati bine inainte de utilizare. Recomandat si pentru incaltaminte cu membrana Gore-Tex, SympaTex, e-Vent etc.
  20,00 RON
 • Nikwax Fabric & Leather Proof, impermeabilizator incaltaminte

  Nikwax Fabric & Leather Proof, impermeabilizator incaltaminte

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Fabrik & Leather Proof, spray impermeabilizator pentru incaltaminte din piele si material textil natural sau sintetic. Recomandat si pentru incaltaminte cu membrana Gore-Tex, Sympa-Tex, e-Vent etc.
  25,00 RON
 • Nikwax Sandal Wash, solutie de curatat sandale

  Nikwax Sandal Wash, solutie de curatat sandale

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Solutie Nikwax Sandal wash, pentru curatat sandale. Curata, dezodorizeaza si dezinfecteaza. Recomandat pentru sandale si branturi din materiale naturale sau sintetice. Nu se recomanda pentru incaltaminte impermeabila.Recomandata pentru incaltaminte Crocs, Birkenstock, Keen si Teva.
  20,00 RON
 • Nikwax Ceara impermeabilizanta pentru piele

  Nikwax Ceara impermeabilizanta pentru piele

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Ceara Nikwax pe baza de apa, usor de folosit, pentru piele lucioasa. Ceara impermeabilizanta protejeaza incaltamintea sport, de munca, de munte, de motociclism precum si articole de selarie. Impermeabilizeaza si mentine respirabilitatea. Ceara se aplica uniform pe pielea curata folosind buretele aplicator de sub capac, acordand atentie cusaturilor. Inlaturati excesul cu o carpa.
  20,00 RON
 • Nikwax Tent & Gear Solarproof, impermeabilizator si UV Protector

  Nikwax Tent & Gear Solarproof, impermeabilizator si UV Protector

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Tent & Gear Solarproof, impermeabilizator si UV protector este solutie pe baza de apa pentru intretinerea materialelor sintetice. Pentru obtinerea rezultatului dorit, spalati in prealabil produsele Cu Nikwax Tech Wash. Nu este necesar sa uscati produsele inainte sa aplicati solutia de impermeabilizare si protectie la razele UV. O singura aplicare poate dubla viata materialelor prin reducerea efectului de imbatranire cauzat de radiatiile UV.
  45,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină