Detergent,solutii intretinere, reparatii

Detergenti, solutii intretinere, produse pentru reparatii si reconditionare echipament de munte, echipament camping, corturi, imbracaminte, incaltaminte Tel. L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2

 • Solutie, detergent Nikwax Base Wash

  Detergent lichid imbracaminte Nikwax Base Wash

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Detergent lichid imbracaminte Nikwax Base Wash pentru spalat imbracaminte de corp si ciorapi din materiale sintetice. Spala fara a deteriora materialele, sporeste capacitatea de absorbtie si pe cea de uscare. Base wash are o actiune blanda care elimina murdaria si revitalizeaza proprietatile de absorbtie ale primelor straturi de imbracaminte
  25,00 RON
 • Solutie impermeabilizat manusi Nikwax Glove Proof

  Solutie impregnat, impermeabilizat manusi Nikwax Glove Proof

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Solutie pentru impregnat, impermeabilizat manusi Nikwax Glove Proof pentru manusi de schi, schi de tura, alpinism, manusi de expeditie, manusi de motociclism etc. Solutia pentru impermeabilizat manusi Nikwax Glove Proof este recomandata pentru impermeabilizarea si refacerea impermeabilitatii la manusi din materiale textile sintetice si piele care au integrata membrana rezistenta la apa si respirabila.
  20,00 RON
 • Nikwax solutie concentrata pentru impermeabilizat corturi si echipamente

  Nikwax solutie concentrata pentru impermeabilizat corturi si echipamente

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax solutie concentrata pentru impermeabilizat corturi si echipamente este recomandata pentru intretinerea produselor din materiale textile sintetice. Punga contine 150 ml solutie concentrata care se dilueaza cu 350 ml apa curata. Solutia este identica cu cea din flaconul cu pompa Nikwax Tent & Gear Solarproof, impermeabilizator si UV protector. Pentru utilizare eficienta, fara pierdere de solutie este recomandabil sa se foloseasca ca rezerva la flaconul cu pompa.
  25,00 RON
 • Nikwax Down Wash Direct 1L, detergent pentru echipament cu puf

  Nikwax Down Wash Direct 1L, detergent pentru echipament cu puf

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Down Wash Direct este o solutie tehnica de spalat pentru toate articolele de imbracaminte cu puf si puf hidrofob si pentru sacii de dormit. Down Wash Direct curata eficient si reda capacitatea de a respinge apa. Recomandata pentru toate articolele cu puf si puf hidrofob. Sacii de dormit si jachetele foarte voluminoase se recomanda a se spala manual intr-o cada si apoi stoarse cu masina automata.
  55,00 RON
 • Nikwax Ceara Impermeabilizanta pentru piele box

  Nikwax Ceara Impermeabilizanta pentru piele box

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Ceara impermeabilizanta pentru piele Nikwax Waterproofing Wax este impermeabilizator pentru piele box si se aplica cu buretele din capul flaconului. Este o solutie care impermeabilizeaza si mentine respirabilitatea. Nu inchide porii pielii. Este ceara pe baza de apa si trebuie ferita de inghet. Recomandata pentru incaltaminte classica si pentru incaltaminte cu membrana Gore-Tex, SimpaTex & eVent.
  20,00 RON
 • Nikwax Tent & Gear Solarproof, impermeabilizator si UV Protector

  Nikwax Tent & Gear Solarproof, impermeabilizator si UV Protector

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Tent & Gear Solarproof, impermeabilizator si UV protector este solutie pe baza de apa pentru intretinerea materialelor sintetice. Pentru obtinerea rezultatului dorit, spalati in prealabil produsele Cu Nikwax Tech Wash. Nu este necesar sa uscati produsele inainte sa aplicati solutia de impermeabilizare si protectie la razele UV. O singura aplicare poate dubla viata materialelor prin reducerea efectului de imbatranire cauzat de radiatiile UV.
  45,00 RON
 • Nikwax Ceara impermeabilizanta pentru piele

  Nikwax Ceara impermeabilizanta pentru piele

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Ceara Nikwax pe baza de apa, usor de folosit, pentru piele lucioasa. Ceara impermeabilizanta protejeaza incaltamintea sport, de munca, de munte, de motociclism precum si articole de selarie. Impermeabilizeaza si mentine respirabilitatea. Ceara se aplica uniform pe pielea curata folosind buretele aplicator de sub capac, acordand atentie cusaturilor. Inlaturati excesul cu o carpa.
  20,00 RON
 • Nikwax Sandal Wash, solutie de curatat sandale

  Nikwax Sandal Wash, solutie de curatat sandale

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Solutie Nikwax Sandal wash, pentru curatat sandale. Curata, dezodorizeaza si dezinfecteaza. Recomandat pentru sandale si branturi din materiale naturale sau sintetice. Nu se recomanda pentru incaltaminte impermeabila.Recomandata pentru incaltaminte Crocs, Birkenstock, Keen si Teva.
  20,00 RON
 • Nikwax Fabric & Leather Proof, impermeabilizator incaltaminte

  Nikwax Fabric & Leather Proof, impermeabilizator incaltaminte

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Fabrik & Leather Proof, spray impermeabilizator pentru incaltaminte din piele si material textil natural sau sintetic. Recomandat si pentru incaltaminte cu membrana Gore-Tex, Sympa-Tex, e-Vent etc.
  25,00 RON
 • Nikwax Conditioner for Leather, balsam de reconditionat piele

  Nikwax Conditioner for Leather, balsam de reconditionat piele

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Conditioner for Leather, balsam pentru reconditionat incaltamite din piele box. Balsamul se aplica cu buretele aplicator. Agitati bine inainte de utilizare. Recomandat si pentru incaltaminte cu membrana Gore-Tex, SympaTex, e-Vent etc.
  20,00 RON
 • Nikwax Nubuk & Suede Proof, impermeabilizator incaltaminte

  Nikwax Nubuk & Suede Proof, impermeabilizator incaltaminte

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Nubuk & Suedde Proof, impermeabilizator incaltaminte. Impermeabilizator pulverizator pentru incaltaminte din piele nubuc sau suede. Impermeabilizeaza si revigoreaza respirabilitatea. Recomandat pentru incaltaminte cu membrana Gore-Tex, Sympatex, e-Vent.
  25,00 RON
 • Nikwax Footwear Cleaning Gel 125 ml, gel pentru curatat incaltaminte

  Nikwax Footwear Cleaning Gel 125 ml, gel pentru curatat incaltaminte

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Fotwear Cleaning Gel este curatator cu burete pentru incaltaminte impermeabila. Gel curatator pentru toate tipurile de incaltaminte sport: piele box, velur, nubuc sau material textil. Curata suprafata incaltamintei si revigoreaza capacitatea de impermeabilizare si respirabilitate.
  20,00 RON
 • Solutie Nikwax Leather Cleaner, solutie de curatat articole din piele

  Solutie Nikwax Leather Cleaner, solutie de curatat articole din piele

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax Leather Cleaner este pulverizator curatator pentru imbracaminte si accesorii din piele. Curata si revitalizeaza pielea. Solutie fara detergent, usor de folosit. Inlatura praful, grasimea, mucegaiul si insectele de pe toate tipurile de imbracaminte din piele. Nu lasa reziduuri care sa afecteze impermeabilitatea produsului.
  25,00 RON
 • Nikwax TX. Direct Spray - On, impermeabilizator pentru imbracamine

  Nikwax TX. Direct Spray-On, impermeabilizator pentru imbracamine

  Taxa transport 20 Lei. transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax TX. Direct Spray-ON, impermeabilizator pentru imbracaminte, corturi si echipamente respirabile. Impermeabilizeaza produsele si revigoreaza respirabilitatea, se aplica prin pulverizare. Pentru obtinerea rezultatelor dorite, spalati inainte articolele cu Nikwax Tech Wash. Nu este nevoie sa uscati produsele inainte de impermeabilizare.
  40,00 RON
 • Nikwax TX. Direct Wash - In 300 ml., solutie Impermeabilizare

  Nikwax TX. Direct Wash-In 300 ml., solutie impermeabilizare

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Nikwax TX Direct Wash-In, solutie impermeabilizare pentru echipamente cu membrana. Revigoreaza respirabilitatea si impermeabilizeaza. Recomandat pentru Gore-Tex, Sympa Tex, eVent, Permatex si Nikwax Analogy. Pentru obtinerea rezultatului dorit spalati intodeauna articolele cu Nikwax Tech Wash intr-un ciclu de spalare separat.
  30,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2