Parc Aventura

Echipamente si materiale pentru amenajarea si exploatarea parcurilor de aventura, adrenalin park. Corzi, semicorzi, cordeline, corzi statice, casti, carabiniere, hamuri, lonje, absorbitoare, role, scripeti, coboratoare, ancore, blocatoare, bucle echipate.
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Ham pentru copii Black Diamond Kids A - Bod

  Ham pentru copii Black Diamond Kids A - Bod

  Hamul pentru copii Black Diamond Kids A - Bod este un ham clasic, recomandat pentru catarare indoor, outdoor, alpinism, via ferrata, activitati in parcuri de aventura.
  189,00 RON
 • Ham Black Diamond Vario Speed

  Ham Black Diamond Vario Speed

  Hamul Black Diamond Vario speed este recomandat pentru utilizare in scoli de ghizi, scoli de catarare si alpinism, parc aventura.
  249,00 RON
 • Casca de copii Petzl Picchu, pentru catarare si bicicleta

  Casca de copii Petzl Picchu, pentru catarare si bicicleta

  Casca de copii Petzl Picchu, pentru catarare si bicicleta este destinata copiilor cu varsta de la 3 la 8 ani. Este o casca foarte usoara, rezistenta si deosebit de fiabila. Are termen de garantie de 3 ani. Este reglabila pentru circumferinta capului de la 48 la 54 cm.
  179,00 RON
 • Ham escalada Petzl Corax

  Ham escalada Petzl Corax

  Hamul Petzl Corax, pentru alpinism si escalada este versatil, reglabil si foarte comfortabil. Hamul Petzl Corax este ham multifunctional, foarte confortabil si total ajustabil. Proiectat pentru: alpimism clasic, catarare la stanca, catarare la panou. Acest produs se aduce la comanda.
  224,00 RON
 • Casca copii Mammut Tripod Kids 2

  Casca copii Mammut Tripod Kids 2

  Casca pentru copii Mammut Tripod Kids 2 vine cu un design nou si cu suporti pentru frontala imbunatatiti. Casca este foarte usoara si astfel comoda pentru activitatile prelungite.
  149,00 RON
 • Ham copii Mammut Ophir Kids

  Ham copii Mammut Ophir Kids

  Hamul pentru copii Mammut Ophir Kids este un ham reglabil in 4 puncte, foarte confortabil, conceput special pentru copii. Acest produs se aduce la comanda.
  189,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină