Parc Aventura

Echipamente si materiale pentru amenajarea si exploatarea parcurilor de aventura, adrenalin park. Corzi, semicorzi, cordeline, corzi statice, casti, carabiniere, hamuri, lonje, absorbitoare, role, scripeti, coboratoare, ancore, blocatoare, bucle echipate.
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Ham Black Diamond Vario Speed

  Ham Black Diamond Vario Speed

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Hamul Black Diamond Vario speed este recomandat pentru utilizare in scoli de ghizi, scoli de catarare si alpinism, parc aventura. Hamul Black Diamond Vario Speed este un ham cu design clasic, realizat cu solutii tehnice conventionale.
  269,00 RON
 • Casca de copii Petzl Picchu, pentru catarare si bicicleta

  Casca de copii Petzl Picchu, pentru catarare si bicicleta

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Casca de copii Petzl Picchu, pentru catarare si bicicleta este destinata copiilor cu varsta de la 3 la 8 ani. Este o casca foarte usoara, rezistenta si deosebit de fiabila. Are termen de garantie de 3 ani. Este reglabila pentru circumferinta capului de la 48 la 54 cm. Casca foarte utila in parcurile de aventura, adrenalin park.
  179,00 RON
 • Ham escalada Petzl Corax

  Ham escalada Petzl Corax

  Hamul Petzl Corax, pentru alpinism si escalada este versatil, reglabil si foarte comfortabil. Hamul Petzl Corax este ham multifunctional, foarte confortabil si total ajustabil. Proiectat pentru: alpimism clasic, catarare la stanca, catarare la panou. Acest produs se aduce la comanda.
  224,00 RON
 • Casca copii Mammut Tripod Kids 2

  Casca copii Mammut Tripod Kids 2

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Casca pentru copii Mammut Tripod Kids 2 vine cu un design nou si cu suporti pentru frontala imbunatatiti. Casca este foarte usoara si astfel comoda pentru activitatile prelungite.Este recomandata pentru: alpinism clasic, catarare la panou, escalada, catarare mixta, catarare la gheata, via ferrata, expeditii, parc aventura
  149,00 RON
 • Ham copii Mammut Ophir Kids

  Ham copii Mammut Ophir Kids

  Hamul pentru copii Mammut Ophir Kids este un ham reglabil in 4 puncte, foarte confortabil, conceput special pentru copii. Acest produs se aduce la comanda.
  189,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină