Încaltaminte

Încaltaminte sport, incaltaminte trekking, incaltaminte de munte, incaltaminte drumetii, ghete, semighete, bocanci, incaltaminte alergare, bocanci expeditie, sandale, ghete catarare. Tel. L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3

 • Coltari Grivel Anti slippery Spider

  Coltari Grivel Anti slippery Spider

  Coltari Grivel Anti slippery Spider cu volum si greutate mica sunt foarte utili pentru excursii si drumetii usoare in conditii de poteci si carari acoperite cu gheata.
  169,00 RON
 • Sistem antialunecare-antiderapare Nortec Street

  Sistem antialunecare-antiderapare Nortec Street

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sistemul antialunecare-antiderapare Nortec Street este recomandat pentru utilizare la deplasarea in localitati in conditii de gheata si zapada sau drum alunecos. La excursii drumetii pe poteci, carari inghetate sau acoperite de zapada. Marimile mici sunt bune pentru copii.
  70,00 RON
 • Parazapezi, jambiere Trekmates Rannoch

  Parazapezi, jambiere Trekmates Rannoch

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Parazapada, jambiera Trekmates Rannoch are inchidere cu fermoar si banda welcro in partea din fata. Se fixeaza la siret cu carlig. Sunt fabricate cu tehnologia Dry, proprietate a fermei Trekmates. Materialul fabricat cu aceasta tehnologie este rezistent la umezeala si permite evaporarea transpiratiei. Se fabrica pe marimile S / M si L / XL
  105,00 RON
 • Parazapezi, jambiere Trekmates Rannoch Junior, pentru copii

  Parazapezi, jambiere Trekmates Rannoch Junior, pentru copii

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Parazapada, jambiera Trekmates Rannoch Junior are inchidere cu fermoar si banda welcro in partea din fata. Se fixeaza la siret cu carlig. Sunt fabricate cu tehnologia Dry, proprietate a fermei Trekmates. Materialul fabricat cu aceasta tehnologie este rezistent la umezeala si permite evaporarea transpiratiei.
  105,00 RON
 • Parazapezi, jambiere Trekmates Helvellyn

  Parazapezi, jambiere Trekmates Helvellyn

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Parazapada, jambiera Trekmates Helvellyn este fabricata din material cu rezistenta mecanica, rezistenta la abraziune si sfasiere foarte buna.
  95,00 RON
 • Parazapezi, jambiere Trekmates Helvellyn Junior, pentru copii

  Parazapezi, jambiere Trekmates Helvellyn Junior, pentru copii

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Parazapada, jambiera Trekmates Helvellyn Junior este fabricata din material cu rezistenta mecanica, rezistenta la abraziune si sfasiere foarte buna.
  95,00 RON
 • Parazapezi, jambiere Trekmates GoreTex Cairngorm

  Parazapezi, jambiere Trekmates GoreTex Cairngorm

  Transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Parazapezi, jambiere Trekmates GoreTex Cairngorm fabricatedin material cu membrana GoreTex trei straturi
  169,00 RON
 • Parazapada Snowline eVent Pro

  Parazapezi, jambiere Snowline eVent Pro

  Parazapezile, jambierele Snowline eVent Pro ofera protectie remarcabila la apa si zapada. Partea inferioara, care acopera bocancul, este rezistenta la abraziune si sfasiere.

  Preţ normal: 190,00 RON

  165,00 RON

 • Pantofi Mammut Chuck Low Men

  Pantofi Mammut Chuck Low Men

  Pantofii Mammut Chuck Low Men sunt usori si confortabili recomandati pentru calatorii, drumetii, excursii, plimbari. Acest produs se aduce la comanda !
  399,00 RON
 • Bocanc de munte Lomer Pelmo STX Micro

  Bocanc de munte Lomer Pelmo STX Micro

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Lomer Pelmo STX Micro este bocanc pentru ture montane, produs de firma italiana Lomer cu o traditie de peste 60 de ani in fabricarea incaltamintei. Model fabricat din piele Oiled Nubuck cu talpa Vibram, membrana Sympatex. Pelmo este un model de bocanc recomandat pentru trekking, hiking, backpaking in trei patru sezoane. Membrana interioara Sympatex transporta transpiratia din interiorul bocancului spre exterior, astfel piciorul ramane tot timpul uscat.
  715,00 RON
 • Bocanc de munte Lomer Pelmo STX TD

  Bocanc de munte Lomer Pelmo STX TD

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Lomer Pelmo STX TD este bocanc pentru ture montane, produs de firma italiana Lomer cu o traditie de peste 60 de ani in fabricarea incaltamintei. Model fabricat din piele Oiled Nubuck cu talpa Vibram, membrana Sympatex. Pelmo este un model de bocanc recomandat pentru trekking, hiking, backpaking in trei patru sezoane. Membrana interioara Sympatex transporta transpiratia din interiorul bocancului spre exterior, astfel piciorul ramane tot timpul uscat. Lomer Pelmo STX TD este compatibil cu coltari cu legatura semimecanica, are rama de plastic la calcai.
  765,00 RON
 • Bocanci Lomer Everest STX, bocanci 4 sezoane

  Bocanci Lomer Everest STX, bocanci 4 sezoane

  Transport gratuit la produsele cu pret mai mare de 250 Lei. Bocancii Lomer Everest STX sunt bocanci de munte de 4 sezoane. Sunt fabricati din piele Nubuck de 2,6 / 2,8 mm grosime in combinatie cu piele Box care permite flexibilitatea necesara miscarii gleznelor. Talpa Vibram Vertige cu profil agresiv care asigura siguranta necesara la ascensiune si coborare, este o talpa cu aderenta remarcabila pe diferite tipuri de roca, gheta, zapada si in diferite conditii meteo si climatice. Galosaj de protectie si aderenta din cauciuc Vibram cu grosimea de 2 mm.
  795,00 RON
 • Parazapada Montane Endurance Pro

  Parazapada Montane Endurance Pro

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Parazapada Montane Endurance Pro este o parazapada clasica cu membrana GoreTex Pro aplicata pe un material textil de 70 Denier. Este conceputa pentru a oferi protectie impotriva umezelii, zapezii si a noroiului chiar si in conditii extreme de exploatare. Croiala de forma ergonomica pentru libertate de miscare. Faxarea sub talpa este asiburata cu chinga din Hypalon si catarama metalica. Se fabrica pe marimile S / M / L.
  229,00 RON
 • Parazapada Trekmates Karakorum GoreTex

  Parazapada Trekmates Karakorum GoreTex

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Parazapada Trekmates Karakorum GTX este fabricata din material cu membrana GoreTex 3 straturi. 1-Material exterior Taslan, 2- membrana GoreTex, 3-plasa de protectie a membranei laminata pe membrana. Inchidere in partea din fata cu banda Velcro, atasare la siret cu carlig. Fixare sub talpa bocancului cu chinga de Hypalon si catarame de reglaj. Partea de contact cu bocancul este fabricata din material textil foarte rezistent la abraziune si sfasiere.
  189,00 RON
 • Incaltaminte trekking, drumetii Brutting Mount Bona

  Incaltaminte trekking, drumetii Brutting Mount Bona

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Brutting Mount Bona este incaltaminte pentru trekking, drumetii, excursii, diverse activitati outdoor si agrement. Este fabricata din piele Velour in exterior si cu material textil pe interior. Brant detasabil, acoperit cu material textil. Incaltamintea dispune de membrana Confortex.
  370,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3