Încaltaminte

Încaltaminte sport, incaltaminte trekking, incaltaminte de munte, ghete, semighete, bocanci, incaltaminte alergare, bocanci expeditie, sandale, bghete catarare
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3

 • Coltari Grivel Anti slippery Spider

  Coltari Grivel Anti slippery Spider

  Coltari Grivel Anti slippery Spider cu volum si greutate mica sunt foarte utili pentru excursii si drumetii usoare in conditii de poteci si carari acoperite cu gheata.
  169,00 RON
 • Lanturi cu crampoane din otel, Snowline Spikes, pentru copii

  Lanturi cu crampoane din otel, Snowline Spikes, pentru copii

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lanturile cu crampoane din otel, Snowline Spikes, pentru copii sunt ideale pentru alergare, drumetie, trekking, hiking, excursii. Lantul si cele 11 crampoane din otel inoxidabil asigura stabilitate, siguranta si tractiune pe gheata si zapada intarita.

  Preţ normal: 190,00 RON

  165,00 RON

 • Lanturi antialunecare cu colti din otel, Nortec Crampon Nordic

  Lanturi antialunecare cu colti din otel, Nortec Crampon Nordic

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Lanturile antialunecare, cu colti din otel, Nortec Crampon Nordic sunt ideali pentru alergare, drumetie, trekking, hiking, vanatoare si nu in ultimul rand la munca pe gheata si zapada. Lantul si cei 13 colti din otel inoxidabil asigura stabilitate, siguranta si tractiune pe gheta si zapada intarita. Ajutor ideal pentru cei care isi desfasoara activitateain zone montane sau in zone cu gheata si zapada intarita : salvamontisti, padurari, vanatori, vanatori de munte, jandarmi montani.
  240,00 RON
 • Sistem antialunecare-antiderapare Nortec Street

  Sistem antialunecare-antiderapare Nortec Street

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Sistemul antialunecare-antiderapare Nortec Street este recomandat pentru utilizare la deplasarea in localitati in conditii de gheata si zapada sau drum alunecos. La excursii drumetii pe poteci, carari inghetate sau acoperite de zapada. Marimile mici sunt bune pentru copii.
  70,00 RON
 • Parazapezi, jambiere Montane Tourbillon

  Parazapezi, jambiere Montane Tourbillon

  Parazapada Montane Tourbillon este fabricata din material rezistent la apa, GRANITE STRETCH DWR, Durable Water Repellent si membrana eVent®.
  275,00 RON
 • Parazapezi, jambiere Trekmates Rannoch

  Parazapezi, jambiere Trekmates Rannoch

  Parazapada, jambiera Trekmates Rannoch are inchidere cu fermoar si banda welcro in partea din fata. Se fixeaza la siret cu carlig.
  95,00 RON
 • Parazapezi, jambiereTrekmates GoreTex Cairngorm

  Parazapezi, jambiere Trekmates GoreTex Cairngorm

  Transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Parazapezi, jambiere Trekmates GoreTex Cairngorm fabricatedin material cu membrana GoreTex trei straturi
  150,00 RON
 • Parazapada Snowline eVent Pro

  Parazapezi, jambiere Snowline eVent Pro

  Parazapezile, jambierele Snowline eVent Pro ofera protectie remarcabila la apa si zapada. Partea inferioara, care acopera bocancul, este rezistenta la abraziune si sfasiere.

  Preţ normal: 190,00 RON

  165,00 RON

 • Pantofi Mammut Chuck Low Men

  Pantofi Mammut Chuck Low Men

  Pantofii Mammut Chuck Low Men sunt usori si confortabili recomandati pentru calatorii, drumetii, excursii, plimbari. Acest produs se aduce la comanda !
  399,00 RON
 • Bocanc de munte Lomer Pelmo STX Micro

  Bocanc de munte Lomer Pelmo STX Micro

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Lomer Pelmo STX Micro este bocanc pentru ture montane, produs de firma italiana Lomer cu o traditie de peste 60 de ani in fabricarea incaltamintei. Model fabricat din piele Oiled Nubuck cu talpa Vibram, membrana Sympatex. Pelmo este un model de bocanc recomandat pentru trekking, hiking, backpaking in trei patru sezoane. Membrana interioara Sympatex transporta transpiratia din interiorul bocancului spre exterior, astfel piciorul ramane tot timpul uscat.
  715,00 RON
 • Bocanc de munte Lomer Pelmo STX TD

  Bocanc de munte Lomer Pelmo STX TD

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Lomer Pelmo STX TD este bocanc pentru ture montane, produs de firma italiana Lomer cu o traditie de peste 60 de ani in fabricarea incaltamintei. Model fabricat din piele Oiled Nubuck cu talpa Vibram, membrana Sympatex. Pelmo este un model de bocanc recomandat pentru trekking, hiking, backpaking in trei patru sezoane. Membrana interioara Sympatex transporta transpiratia din interiorul bocancului spre exterior, astfel piciorul ramane tot timpul uscat. Lomer Pelmo STX TD este compatibil cu coltari cu legatura semimecanica, are rama de plastic la calcai.
  765,00 RON
 • Bocanci Lomer Everest STX, bocanci 4 sezoane

  Bocanci Lomer Everest STX, bocanci 4 sezoane

  Transport gratuit la produsele cu pret mai mare de 250 Lei. Bocancii Lomer Everest STX sunt bocanci de munte de 4 sezoane. Sunt fabricati din piele Nubuck de 2,6 / 2,8 mm grosime in combinatie cu piele Box care permite flexibilitatea necesara miscarii gleznelor. Talpa Vibram Vertige cu profil agresiv care asigura siguranta necesara la ascensiune si coborare, este o talpa cu aderenta remarcabila pe diferite tipuri de roca, gheta, zapada si in diferite conditii meteo si climatice. Galosaj de protectie si aderenta din cauciuc Vibram cu grosimea de 2 mm.
  795,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3