Incaltaminte

Incaltaminte sport, incaltaminte trekking, incaltaminte de munte, ghete, semighete, bocanci, incaltaminte alergare, bocanci expeditie, sandale, bghete catarare
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3

 • Lanturi antialunecare cu colti din otel, Nortec Crampon Nordic

  Lanturi antialunecare cu colti din otel, Nortec Crampon Nordic

  Lanturile antialunecare, cu colti din otel, Nortec Crampon Nordic sunt ideali pentru alergare, drumetie, trekking, hiking, vanatoare si nu in ultimul rand la munca pe gheata si zapada. Lantul si cei 13 colti din otel inoxidabil asigura stabilitate, siguranta si tractiune pe gheta si zapada intarita. Ajutor ideal pentru cei care isi desfasoara activitateain zone montane sau in zone cu gheata si zapada intarita : salvamontisti, padurari, vanatori, vanatori de munte, jandarmi montani.

  Preţ normal: 239,00 RON

  205,00 RON

 • Sistem antialunecare-antiderapare Nortec Street

  Sistem antialunecare-antiderapare Nortec Street

  Sistemul antialunecare-antiderapare Nortec Street este recomandat pentru utilizare la deplasarea in localitati in conditii de gheata si zapada sau drum alunecos.
  69,00 RON
 • Parazapezi, jambiere Montane Tourbillon

  Parazapezi, jambiere Montane Tourbillon

  Parazapada Montane Tourbillon este fabricata din material rezistent la apa, GRANITE STRETCH DWR, Durable Water Repellent si membrana eVent®.
  275,00 RON
 • Pantofi Mammut Chuck Low Men

  Pantofi Mammut Chuck Low Men

  Pantofii Mammut Chuck Low Men sunt usori si confortabili recomandati pentru calatorii, drumetii, excursii, plimbari. Acest produs se aduce la comanda !
  399,00 RON
 • Bocanc de munte Lomer Pelmo STX Micro

  Bocanc de munte Lomer Pelmo STX Micro

  Lomer Pelmo STX Micro este bocanc pentru ture montane, produs de firma italiana Lomer cu o traditie de peste 60 de ani in fabricarea incaltamintei. Model fabricat din piele Oiled Nubuck cu talpa Vibram, membrana Sympatex. Pelmo este un model de bocanc recomandat pentru trekking, hiking, backpaking in trei patru sezoane. Membrana interioara Sympatex transporta transpiratia din interiorul bocancului spre exterior, astfel piciorul ramane tot timpul uscat.
  669,00 RON
 • Bocanc de munte Lomer Pelmo STX TD

  Bocanc de munte Lomer Pelmo STX TD

  Lomer Pelmo STX TD este bocanc pentru ture montane, produs de firma italiana Lomer cu o traditie de peste 60 de ani in fabricarea incaltamintei. Model fabricat din piele Oiled Nubuck cu talpa Vibram, membrana Sympatex. Pelmo este un model de bocanc recomandat pentru trekking, hiking, backpaking in trei patru sezoane. Membrana interioara Sympatex transporta transpiratia din interiorul bocancului spre exterior, astfel piciorul ramane tot timpul uscat. Lomer Pelmo STX TD este compatibil cu coltari cu legatura semimecanica, are rama de plastic la calcai.
  719,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3