Echipament camping

Echipamente camping:saltele, arzatoare, butelii cu gaz, combustibil, vase, tacamuri, termosuri, lanterne, lampi frontale,unelte, articole igiena, mobilier camping, purificare apa, surse energie
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Set vase Pinguin Duo Steel L, vesela camping

  Set vase camping Pinguin Duo Steel L

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Duo Steel L este vesela camping din otel inoxidabil pentru 2 persoane cu manere trase in plastic, pentru evitarea accidentarii de la metalul fierbinte. Vasele sau vesela de camping fabricata din otel inoxidabil are rezistenta mecanica si fiabilitate mai mare ca cele din Aluminiu sau Duraluminiu.
  170,00 RON
 • Saltea autogonflabila Mammut Ultralight 25 mm

  Saltea autogonflabila Mammut Ultralight 25 mm

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Salteaua autogonflabila Mammut Ultralight 25 mm este cea mai usoara si mai compacta din oferta Mammut. Greutate 460 g fara sac transport
  299,00 RON
 • Saltea autogonflabila Pinguin Horn 30 Long

  Saltea autogonflabila Pinguin Horn 30 Long

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Salteaua autogonflabila Pinguin Horn 30 Long are greutatea de: 1,05 kg Dimensiune: 195 x 51 x 3 cm. Dimensiune inpachetat: 16 x 27 cm. Suprafata reliefata pentru evitarea alunecarii sacului de dormit. Spuma cu porii deschisi permite patrunderea aerului in spuma. Aerul asigura umflarea saltelei si mareste termoizolatia.
  200,00 RON
 • Saltea autogonflabila Pinguin Horn 30

  Saltea autogonflabila Pinguin Horn 30

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Salteaua autogonflabila Pinguin Horn 30 are greutatea de: 0,99 kg Dimensiune: 181 x 51 x 3 cm. Dimensiune inpachetat: 16 x 27 cm. Suprafata reliefata pentru evitarea alunecarii sacului de dormit. Spuma cu porii deschisi permite patrunderea aerului in spuma. Aerul asigura umflarea saltelei si mareste termoizolatia. Constructie: fara canale in spuma. Aceasta asigura termoizolatie optima si grad de confort deosebit.
  190,00 RON
 • Saltea autogonflabila Pinguin Horn 20 Long

  Saltea autogonflabila Pinguin Horn 20 Long

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Salteaua autogonflabila Pinguin Horn 20 Long are greutatea de: 0,79 kg Dimensiune: 195 x 51 x 2 cm. Dimensiune inpachetat: 12 x 27 cm. Suprafata reliefata pentru evitarea alunecarii sacului de dormit. Spuma cu porii deschisi permite patrunderea aerului in spuma. Aerul asigura umflarea saltelei si mareste termoizolatia. Constructie: fara canale in spuma. Aceasta asigura termoizolatie optima si grad de confort deosebit.
  180,00 RON
 • Saltea autogonflabila Pinguin Horn 20

  Saltea autogonflabila Pinguin Horn 20

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Salteaua autogonflabila Pinguin Horn 20 are greutatea de: 0,75 kg Dimensiune: 181 x 51 x 2 cm. Dimensiune inpachetat: 12 x 27 cm. Suprafata reliefata pentru evitarea alunecarii sacului de dormit. Spuma cu porii deschisi permite patrunderea aerului in spuma. Aerul asigura umflarea saltelei si mareste termoizolatia. Constructie: fara canale in spuma. Aceasta asigura termoizolatie optima si grad de comfort deosebit.
  170,00 RON
 • Arzator Pinguin Surpass Steel

  Arzator Pinguin Surpass Steel

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Pinguin Surpass Steel este simplu, usor, nu necesita intretinere deosebita. Destinat pentru ture montane unde greutatea, volumul mic si fiabilitatea sunt esentiale. Compatibil cu Butelii de 230 si 450 gr. cu valva filetata ( norma EN 417 )
  75,00 RON
 • Arzator Pinguin Camper

  Arzator Pinguin Camper

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Arzatorul Pinguin Camper este simplu, usor, nu necesita intretinere deosebita. Destinat pentru ture montane unde greutatea, volumul mic si fiabilitatea sunt esentiale. Compatibil cu Butelii de 230 si 450 gr. cu valva filetata ( norma EN 417
  85,00 RON
 • Dus Solar Camping BCB 20 l

  Dus Solar Camping BCB 20 l

  Dusul Solar Camping BCB 20 l este solutia ideala pentru igiena corporala in cazul camparii la distanta mare de sursa de apa calda.Expus la soare cei 20 litrii de apa cat este capacitatea balonului se incalzesc foarte repede asigurand apa necesara pentru igiena sau spalarea vaselor.
  46,00 RON
 • Fierastrau Coghlans Sierra 18, fierastrau camping

  Fierastrau Coghlans Sierra 18, fierastrau camping

  Fierastraul Coghlans Sierra, cu lama de 18 cm este o unealta simpla, usor da manuit si utila in mai multe domenii: la gradinarit, la pomicultura, la taiatul lemnelor pentru foc de tabara, la pregatit lemnele pentru prajit mici sau gratar si nu in ultimul rand pentru supravietuire.
  76,00 RON
 • Lanterna frontala reincarcabila Petzl Tikka RXP

  Lanterna frontala reincarcabila Petzl Tikka RXP

  Lanterna frontala reincarcabila Petzl TIKKA RXP este compacta, robusta, usor de utilizat si cu performante greu de egalat, putere maxima 215 de lumeni.
  379,00 RON
 • Lanterna frontala Petzl TIKKA

  Lanterna frontala Petzl TIKKA

  Petzl TIKKA este o frontala conceputa pentru iluminare de proximitate si miscare limitata. Cu fascicul larg si doua moduri de iluminare asigura iluminare suficienta pentru proximitate si miscare limitata
  105,00 RON
 • Lanterna frontala Petzl TIKKA XP Active

  Lanterna frontala Petzl TIKKA XP Active

  Lanterna frontala Petzl Tikka XP Active este proiectata pentru toate scenariile intalnite in timpul activitatilor in aer liber.
  199,00 RON
 • Set vase Pinguin Duo Steel S, vesela camping

  Set vase camping Pinguin Duo Steel S

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuir la comenzi peste 250 Lei. Setul de vase camping Pinguin Duo Steel S este vesela camping pentru 2 persoane din otel inoxidabil, cu manere trase in plastic, pentru evitarea accidentarii de la metalul fierbinte. Vasele sau vesela de camping fabricata din otel inoxidabil are rezistenta mecanica si fiabilitate mai mare ca cele din Aluminiu sau Duraluminiu.
  137,00 RON
 • Hamac Amazonas Moskito Traveller Pro, hamac cu plasa de tantari

  Hamac Amazonas Moskito Traveller Pro, hamac cu plasa de tantari

  Taxa transport 10 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Hamacul Amazonas Moskito Traveller Pro este hamac cu plasa de tantari, fabricat din material de calitate deosebita, matase sintetica folosita la fabricarea parasutelor. Este mult mai confortabil si mai usor comparativ cu hamacele obisnuite din plasa sau inpletite din snur. Plasa de tantari este cusuta de hamac. Accesul se face lateral pe o fanta cu fermoar. Pentru protectie eficienta materialele hamacului sunt impregnate cu solutie care alunga insectele,
  246,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5