Alpinism Utilitar

Echipamente si materiale pentru Alpinism utilitar, Lucru la inaltime, Montare bannere, Montare panouri publicitare: corzi, semicirzi, cordeline, casti, carabiniere, scripeti, coboratoare, dispozitive de asigurare, lonja si absorbitoare, ancore, blocatoare, bucle echipate, lampi, lanterne frontale.
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Casca Black Diamond Half Dome

  Casca Black Diamond Half Dome

  Casca Black Diamond Half Dome este casca clasica de alpinism, recomandata pentru toate tipurile de catarare, inclusiv alpinism utilitar. Modelul actual, cu design revizuit, este foarte usoara. Confortul la purtare si sistemul de suspensie este asigurat de spuma termoformata EPS. Este ajustabila si se fabrica pe doua marimi S / M si M / L.
  246,00 RON
 • Coarda Statica Zilmont Profistatic 10,5 mm

  Coarda Statica Zilmont Profistatic 10,5 mm

  Coarda statica Zilmont Profistatic de 10,5 mm, pentru alpinism, lucru la inaltime, speologie, canyoning, alpinism utilitar.
  6,90 RON
 • Petzl Vertex Vent, casca pentru Alpinism Utilitar si Salvare

  Petzl Vertex Vent, casca pentru Alpinism Utilitar si Salvare

  Casca Petzl Vertex Vent este recomandata in special pentru Alpinism Utilitar si Salvare, lucru pe platforme, acoperisuri. Este o casca foarte confortabila, bine ventilata.
  329,00 RON
 • Casca Mammut Skywalker 2

  Casca Mammut Skywalker 2

  Casca Mammut Skywalker 2 este recomandata pentru: catarare, alpinism clasic, catarare mixta, operatiuni de salvare, activitati utilitare, speologie, via ferrata, expeditii.
  179,00 RON
 • Ham Petzl Avao Sit pentru Alpinism Utilitar

  Ham Petzl Avao Sit pentru Alpinism Utilitar

  Petzl Avao Sit este un ham care oferă o poziţionare corectă în timpul lucrului la înălţime, în alpinismul utilitar.Oferă confort in timpul lucrului şi o bună protecţie împotriva căderii. Acest produs se aduce la comanda.
  649,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină