Echipament alpinism si escalada

Echipament alpinism, echipament catarare, echipament escalada, echipament speologie, corzi, semicorzi, cordelina, hamuri, carabiniere, pioleti, coltari, blocatoare, scripeti, pitoane, coarda statica, casca, opt rapel, via ferrata, espadrile, papuci catarare. Tel. L-V 9-17 : 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Piolet Black Diamond Raven 75 cm

  Piolet Black Diamond Raven 75 cm

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Pioletul Black Diamond Raven este un piolet clasic pentru ture montane, alpine, alpinism clasic, drumetii. Poate fi folosit si pentru schi de tura, expeditii. Acest piolet este o versiune moderna a modelului Chouinard.

  Preţ normal: 375,00 RON

  275,00 RON

 • Carabiniera Black Diamond RockLock Screwgate

  Carabiniera Black Diamond RockLock Screwgate

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Carabiniera Black Diamond RockLock Screwgateeste o carabiniera din Duraluminiu Anodizat. Clapeta de inchidere este asigurata cu piulita filetata. Recomandata pentru catarare indoor, outdoor, alpinism, speologie, expeditie.
  52,00 RON
 • Carabiniera Black Diamond Positron Bent

  Carabiniera Black Diamond Positron Bent

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Carabiniera Black Diamond Positron Bent, cu clapa curba este o carabiniera clasica, usoara, de dimensiune optima. Este alegerea potrivita pentru echiparea buclelor express sau utilizare individuala. Varful carabinierei are design special pentru evitarea blocarii.
  44,00 RON
 • Carabiniera Black Diamond Positron Straight

  Carabiniera Black Diamond Positron Straight

  Taxe transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Carabiniera Black Diamond Positron Straihgt este o carabiniera cu clapa dreapta, clasica, usoara, de dimensiune optima, recomandata pentru alpinism si escalada. Este alegerea potrivita pentru echiparea buclelor express sau utilizare individuala.
  46,00 RON
 • Bucla echipata, bucla express, Black Diamond Positron 18 cm

  Bucla echipata, bucla express, Black Diamond Positron 18 cm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Bucla echipata, bucla express cu carabiniere din Duraluminiu Anodizat. Este recomandata pentru catarare indoor, outdoor, alpinism, speologie, expeditie.
  82,00 RON
 • Casca Alpinism Grivel Salamander 2.0

  Casca Alpinism Grivel Salamander 2.0

  Transport gratuit la produsele cu valoare peste 250 Lei. Casca de Alpinism Grivel Salamander 2.0 este varianta revizuita a legendarului model Grivel Salamander. A fost conceputa sa ajunga repede in top ca o casca clasica, fiabila si de incredere. Este recomandata pentru toata gama de activitati montane.Este foarte apreciata de cei care catara in marii pereti ai lumii. Varianta Salamander 2.0 are sistem de ventilatie nou care asigura circulatia aerului in mod eficient. Noul sistem de ajustare asigura confort sporit pe parcursul a mai multor zile de utilizare. Lampa frontala se ataseaza cu usurinta si sta stabil pe casca. Greutate – 385 gr.
  259,00 RON
 • Coltari Grivel G 12 COM, 12 puncte

  Coltari Grivel G 12 COM, 12 puncte

  Transport gratuit la produsele cu valoare mai mare de 250 Lei. Coltarii Grivel G 12 COM, sunt recomandati pentru persoane cu experienta in alpinism classic sau tehnic si in escaladarea culoarelor de ghiata. Coltari alpinism 12 puncte. Tehnologia de fabricare este forjarea la cald. O tehnologie clasica pe care firma Grivel nu o abandoneaza deoarece in timp si-a demonstrat superioritatea comparativ cu alte tehnologii inovatoare.
  715,00 RON
 • Coltari Grivel G 12 New Classic, 12 puncte

  Coltari Grivel G 12 New Classic, 12 puncte

  Transport gratuit la produse cu pretul peste 250 Lei. Coltarii Grivel G 12 New Classic sunt recomandati pentru persoane cu experienta in alpinism classic sau tehnic si in escaladarea culoarelor de ghiata. Coltari alpinism 12 puncte.Tehnologia de fabricare este forjarea la cald. O tehnologie clasica pe care firma Grivel nu o abandoneaza deoarece in timp si-a demonstrat superioritatea comparativ cu alte tehnologii inovatoare.
  715,00 RON
 • Coltari Grivel G 12 New Matic, 12 puncte

  Coltari Grivel G 12 New Matic, 12 puncte

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Coltarii Grivel G 12 New Matic sunt recomandati pentru persoane cu experienta in alpinism classic sau tehnic si in escaladarea culoarelor de ghiata. Coltari alpinism 12 puncte. Tehnologia de fabricare este forjarea la cald. O tehnologie clasica pe care firma Grivel nu o abandoneaza deoarece in timp si-a demonstrat superioritatea comparativ cu alte tehnologii inovatoare.
  715,00 RON
 • Coltari Grivel Air Tech COM

  Coltari Grivel Air Tech COM, 12 puncte

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Coltarii Grivel Air Tech COM sunt recomandati pentru persoane initiate in alpinism classic sau tehnic si in escaladarea culoarelor de ghiata. Coltari alpinism 12 puncte. Tehnologia de fabricare este forjarea la cald. O tehnologie clasica pe care firma Grivel nu o abandoneaza deoarece in timp si-a demonstrat superioritatea comparativ cu alte tehnologii inovatoare.
  590,00 RON
 • Coltari Grivel Air Tech New Matic

  Coltari Grivel Air Tech New Matic, 12 puncte

  Transport gratuit la produse cu pret mai mare de 250 Lei. Coltarii Grivel Air Tech New Matic sunt recomandati pentru persoane initiate in alpinism classic sau tehnic si in escaladarea culoarelor de ghiata. Coltari alpinism 12 puncte. Tehnologia de fabricare este forjarea la cald. O tehnologie clasica pe care firma Grivel nu o abandoneaza deoarece in timp si-a demonstrat superioritatea comparativ cu alte tehnologii inovatoare
  590,00 RON
 • Coltari Grivel Air Tech New Classic

  Coltari Grivel Air Tech New Classic, 12 puncte

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Coltarii Grivel Air Tech New Classic sunt recomandati pentru persoane initiate in alpinism classic sau tehnic si in escaladarea culoarelor de ghiata. Coltari alpinism 12 puncte.Tehnologia de fabricare este forjarea la cald. O tehnologie clasica pe care firma Grivel nu o abandoneaza deoarece in timp si-a demonstrat superioritatea comparativ cu alte tehnologii inovatoare
  590,00 RON
 • Coltari Grivel G 10 New Classic, 10 puncte

  Coltari Grivel G 10 New Classic, 10 puncte

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Coltarii Grivel G 10 New Classic sunt recomandati pentru parcurgerea de creste si ascensiuni usoare. Coltari din categoria entry level Coltari cu 10 puncte pentru ture montane si alpinism. Coltarii Grivel beneficiaza si de tratament termic pentru duritate mare la suprafata si flexibilitate in adancime. In acest fel coltii rezista mult in contact cu stanca dar nu se rup si nu se deformeaza.
  550,00 RON
 • Coltari Grivel G 1 New Classic

  Coltari Grivel G 1 New Classic, 10 puncte

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Coltarii Grivel G 1 New Matic sunt recomandati pentru parcurgeri de creste si ascensiuni usoare. Coltari cu 10 puncte pentru ture montane si alpinism. Coltarii Grivel G 1 New Classic sunt incadrati la categoria entry level. Datorita legaturii New Classic, acesti coltari sunt compatibil cu toate tipurile de ghete sau bocanci de munte.
  439,00 RON
 • Colti frontali de schimb Coltari Grivel G 14

  Colti frontali de schimb Coltari Grivel G 14

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Acesti colti frontali de schimb pentru coltarii Grivel G 14 sunt compatibili cu coltarii model vechi si model nou.Se pot folosi in asezare versiune mono sau duo point, ca la coltarii echipati din fabrica. Se livreaza in set de 4 bucati.
  190,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5