Echipament alpinism si escalada

Echipament alpinism, echipament catarare, echipament escalada, echipament speologie, corzi, semicorzi, cordelina, hamuri, carabiniere, pioleti, coltari, blocatoare, scripeti, pitoane, coarda statica, casca, opt rapel, via ferrata, espadrile, papuci catarare. Tel. L-V 9-17 : 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Coltari Grivel G 14, coltari tehnici

  Coltari Grivel G 14, coltari tehnici, 14 puncte

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Coltarii Grivel G 14 sunt tehnici, recomandati pentru escaladarea de culoare, cascade si pereti de gheata. Posibilitate de folosire a coltarilor in varianta dual point si monopoint. Coltari tehnici cu 14 puncte.
  910,00 RON
 • Coltari Grivel Air Tech COM

  Coltari Grivel Air Tech COM, 12 puncte

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Coltarii Grivel Air Tech COM sunt recomandati pentru persoane initiate in alpinism classic sau tehnic si in escaladarea culoarelor de ghiata. Coltari alpinism 12 puncte. Tehnologia de fabricare este forjarea la cald. O tehnologie clasica pe care firma Grivel nu o abandoneaza deoarece in timp si-a demonstrat superioritatea comparativ cu alte tehnologii inovatoare.
  590,00 RON
 • Coltari Grivel G 12 New Matic, 12 puncte

  Coltari Grivel G 12 New Matic, 12 puncte

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Coltarii Grivel G 12 New Matic sunt recomandati pentru persoane cu experienta in alpinism classic sau tehnic si in escaladarea culoarelor de ghiata. Coltari alpinism 12 puncte. Tehnologia de fabricare este forjarea la cald. O tehnologie clasica pe care firma Grivel nu o abandoneaza deoarece in timp si-a demonstrat superioritatea comparativ cu alte tehnologii inovatoare.
  715,00 RON
 • Coltari Grivel G 12 New Classic, 12 puncte

  Coltari Grivel G 12 New Classic, 12 puncte

  Transport gratuit la produse cu pretul peste 250 Lei. Coltarii Grivel G 12 New Classic sunt recomandati pentru persoane cu experienta in alpinism classic sau tehnic si in escaladarea culoarelor de ghiata. Coltari alpinism 12 puncte.Tehnologia de fabricare este forjarea la cald. O tehnologie clasica pe care firma Grivel nu o abandoneaza deoarece in timp si-a demonstrat superioritatea comparativ cu alte tehnologii inovatoare.
  715,00 RON
 • Coltari Grivel G 12 COM, 12 puncte

  Coltari Grivel G 12 COM, 12 puncte

  Transport gratuit la produsele cu valoare mai mare de 250 Lei. Coltarii Grivel G 12 COM, sunt recomandati pentru persoane cu experienta in alpinism classic sau tehnic si in escaladarea culoarelor de ghiata. Coltari alpinism 12 puncte. Tehnologia de fabricare este forjarea la cald. O tehnologie clasica pe care firma Grivel nu o abandoneaza deoarece in timp si-a demonstrat superioritatea comparativ cu alte tehnologii inovatoare.
  715,00 RON
 • Casca Alpinism Grivel Salamander 2.0

  Casca Alpinism Grivel Salamander 2.0

  Transport gratuit la produsele cu valoare peste 250 Lei. Casca de Alpinism Grivel Salamander 2.0 este varianta revizuita a legendarului model Grivel Salamander. A fost conceputa sa ajunga repede in top ca o casca clasica, fiabila si de incredere. Este recomandata pentru toata gama de activitati montane.Este foarte apreciata de cei care catara in marii pereti ai lumii. Varianta Salamander 2.0 are sistem de ventilatie nou care asigura circulatia aerului in mod eficient. Noul sistem de ajustare asigura confort sporit pe parcursul a mai multor zile de utilizare. Lampa frontala se ataseaza cu usurinta si sta stabil pe casca. Greutate – 385 gr.
  259,00 RON
 • Bucla echipata, bucla express, Black Diamond Positron 18 cm

  Bucla echipata, bucla express, Black Diamond Positron 18 cm

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Bucla echipata, bucla express cu carabiniere din Duraluminiu Anodizat. Este recomandata pentru catarare indoor, outdoor, alpinism, speologie, expeditie.
  82,00 RON
 • Carabiniera Black Diamond Positron Straight

  Carabiniera Black Diamond Positron Straight

  Taxe transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Carabiniera Black Diamond Positron Straihgt este o carabiniera cu clapa dreapta, clasica, usoara, de dimensiune optima, recomandata pentru alpinism si escalada. Este alegerea potrivita pentru echiparea buclelor express sau utilizare individuala.
  46,00 RON
 • Carabiniera Black Diamond Positron Bent

  Carabiniera Black Diamond Positron Bent

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Carabiniera Black Diamond Positron Bent, cu clapa curba este o carabiniera clasica, usoara, de dimensiune optima. Este alegerea potrivita pentru echiparea buclelor express sau utilizare individuala. Varful carabinierei are design special pentru evitarea blocarii.
  44,00 RON
 • Coltari Grivel Air Tech New Matic

  Coltari Grivel Air Tech New Matic, 12 puncte

  Transport gratuit la produse cu pret mai mare de 250 Lei. Coltarii Grivel Air Tech New Matic sunt recomandati pentru persoane initiate in alpinism classic sau tehnic si in escaladarea culoarelor de ghiata. Coltari alpinism 12 puncte. Tehnologia de fabricare este forjarea la cald. O tehnologie clasica pe care firma Grivel nu o abandoneaza deoarece in timp si-a demonstrat superioritatea comparativ cu alte tehnologii inovatoare
  590,00 RON
 • Coltari Grivel Air Tech New Classic

  Coltari Grivel Air Tech New Classic, 12 puncte

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Coltarii Grivel Air Tech New Classic sunt recomandati pentru persoane initiate in alpinism classic sau tehnic si in escaladarea culoarelor de ghiata. Coltari alpinism 12 puncte.Tehnologia de fabricare este forjarea la cald. O tehnologie clasica pe care firma Grivel nu o abandoneaza deoarece in timp si-a demonstrat superioritatea comparativ cu alte tehnologii inovatoare
  590,00 RON
 • Piolet Grivel G Zero

  Piolet Grivel G Zero

  Pioletul Grivel G Zero este un piolet classic pentru ture de creasta si ascensiuni usoare,prevazut cu maner izolator detasabil, care permite utilizatorului priza sigura si confortabila la temperaturi scazute. Disponibilitate: 58-66-74 cm.
  295,00 RON
 • Carabiniera Black Diamond Magnetron RockLock

  Carabiniera Black Diamond Magnetron RockLock

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Carabiniera Black Diamond Magnetron RockLock este o carabiniera cu siguranta cu autoblocare. Este o carabiniera de dimensiune mare: inaltime maxima interioara 92 mm., latime maxima interioara 50 mm., deschidere clapa 25 mm.
  135,00 RON
 • Carabiniera Black Diamond Magnetron VaporLock

  Carabiniera Black Diamond Magnetron VaporLock

  Taxa transport 15 Lei. Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Carabiniera Black Diamond Magnetron VaporLock este o carabiniera cu siguranta cu autoblocare. Este o carabiniera de dimensiune medie: inaltime maxima interioara 75 mm., latime maxima interioara 42 mm., deschidere clapa 22 mm.

  Preţ normal: 144,00 RON

  122,00 RON

 • Set Via Ferrata Black Diamond Iron Crusier

  Set Via Ferrata Black Diamond Iron Crusier

  Setul Via Ferrata Black Diamond Iron Cruiser este un set simplu si complet pentru via ferrata, care va va asigura protectia dorita in traseele parcurse.
  535,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5