Corturi

Corturi extreme, expeditie, Corturi montane, Corturi usoare, Corturi camping, trekking, Corturi de familie, Refugii, Sac de bivuac, Accesorii corturi
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Prelata cu protectie termica Trekmates Thermo Blanket

  Prelata cu protectie termica Trekmates Thermo Blanket

  Taxa transport 20 Lei. Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 Lei. Prelata cu protectie termica Trekmates Thermo Blanket este fabricata din tesatura Poliester cu acoperire, impregnare de culoare argintie temoreflectoare. Impregnarea argintie pastreaza temperatura corpului si asigura impermeabilitatea.
  95,00 RON
 • Folie protectie fund cort Schuller Eh` Klar 2 x 3 m

  Folie protectie fund cort Schuller Eh` Klar 2 x 3 m

  Folia de protectie fund cort Schuller Eh` Klar este o prelata industriala rezistenta si usoara, tip rafie, cu dimensiunea de 3 x 4m, cu intaritura si inele metalice. Recomandata pentru protejarea foliei de sol a corturilor, pentru acoperire in timpul activitatilor outdoor. Este utila la protejarea de intemperii a nutreturilor, lemnelor de foc, materialelor de constructie
  30,00 RON
 • Refugiu Trekmates Group Shelter M, 4 persoane

  Refugiu Trekmates Group Shelter M, 4 persoane

  Refugiul Trekmates Group Shelter M, 4 persoane protejeaza de intemperii, retine caldura emeneta de om ceea ce poate evita intrarea in hipotermie
  206,00 RON
 • Refugiu Trekmates Group Shelter S, 2 persoane

  Refugiu Trekmates Group Shelter S, 2 persoane

  Refugiul Trekmates Group Shelter S, 2 persoane protejeaza de intemperii, retine caldura emaneta de om ceea ce poate evita intrarea in hipotermie.
  165,00 RON
 • Refugiu Hannah Cote

  Refugiu Hannah Cote

  Refugiul Hannah Cote este o foaie de cort pentru bivuac sau refugiu in caz de vreme nefavorabila.
  285,00 RON
 • Cort Pinguin Storm 3, cort tunel 3 persoane

  Cort Pinguin Storm 3, cort tunel 3 persoane

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul tunel Pinguin Storm 3 este un cort din categoria camping, trekking montan. Corturile de constructie tunel au suprafata de asezare pe sol relativ mica, dar au spatiu de dormit si depozitare foarte generos.La acest model cortul exterior se poate folosi fara cel interior.
  830,00 RON
 • Cort Pinguin Storm 2, cort tunel 2 persoane

  Cort Pinguin Storm 2, cort tunel 2 persoane

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Storm 2 este un cort tunel de 2 persoane din categoria camping, trekking montan. Corturile de constructie tunel au suprafata de asezare pe sol relativ mica, dar au spatiu de dormit si depozitare foarte generos. La acest model cortul exterior se poate folosi fara cel interior.
  720,00 RON
 • Cort Pinguin Exel Duralu, cort montan de 2 persoane

  Cort Pinguin Exel Duralu, cort montan de 2 persoane

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Exel Duralu este un cort montan de 2 persoane cu structura de sustinere din Duraluminiu. Cortul este prevazut cu o intrare si o absida. Structura de sustinere este din teava de duraluminiu 7001 T6 cu diametrul de 8,5 mm, intersectate in 3 puncte. Cortul exterior poate fi folosit si fara cortul interior.
  869,00 RON
 • Cort Pinguin Exel, cort montan de 2 persoane

  Cort Pinguin Exel, cort montan de 2 persoane

  Transport gratuit la produse cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Exel este incadrat de catre producator la categoria corturilor montane. Cortul este prevazut cu o intrare si o absida. Structura de sustinere este din bete de fibra de sticla laminata cu diametrul de 8,5 mm, intersectate in 3 puncte. Cortul exterior poate fi folosit si fara cortul interior.
  685,00 RON
 • Cort Pinguin Omega 6, cort montan de familie

  Cort Pinguin Omega 6, cort montan de familie

  Cortul Pinguin Omega 6 este un cort de familie foarte spatios. Are doua dormitoare si un antreu spatios. Constructia cortului este asemanatoare cu cea corturilor alpine. Aceasta asigura rezistenta sporita la vant si ploaie, calitati obligatorii in caz de campare la munte
  1.999,00 RON
 • Cort Pinguin Gemini 150 Extreme, cort alpin 2-3 persoane, 4 sezoane

  Cort Pinguin Gemini 150 Extreme, cort alpin 2-3 persoane, 4 sezoane

  Transport gratuit la produsele cu pretul peste 250 Lei. Cort Pinguin Gemini 150 Extreme, cort alpin 2-3 persoane, 4 sezoane. Este unul din corturile de mare succes fabricate de Pinguin. Structura de sustinere din teava de duraluminiu cu diametrul de 9,5 mm. asigura robustetea si rigiditatea necesara pentru a rezista la vant puternic si la greutatea zapezii cazute pe cort.
  1.290,00 RON
 • Cort Hannah Serak 2 Alu, cort de 2 persoane

  Cort Hannah Serak 2 Alu, cort de 2 persoane

  Transport gratuit la acest produs. Cortul Hannah Serak 2 Alu, este un cort de 2 persoane recomandat pentru camping, hiking, trekking. Cort usor, costructie iglu clasic cu o intrare un antreu, armatura din bete Duraluminiu.
  799,00 RON
 • Cort Hannah Serak 3 Alu, cort de 3 persoane

  Cort Hannah Serak 3 Alu, cort de 3 persoane

  Transport gratuit la acest produs. Cortul Hannah Serak 3 Alu este un cort de 3 persoane recomandat pentru camping, hiking, trekking.
  929,00 RON
 • Cort Pinguin Arris Extreme, cort de 2 persoane

  Cort Pinguin Arris Extreme, cort de 2 persoane

  Transport gratuit la produsele cu pretul mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Arris Extreme este un cort de 2 persoane din categoria ultrausor. Este versiunea imbunatatita a cortului Arris, adaptat sa reziste la conditii meteo severe. La fabricarea acestui cort s – a folisit o tesatura Nylon RipStop foarte usoara si rezistenta la abraziune, sfasiere si la conditii meteo severe.
  999,00 RON
 • Cort Pinguin Vega Extreme, cort de 2 persoane

  Cort Pinguin Vega Extreme, cort de 2 persoane

  Transport gratuit la produse cu pret mai mare de 250 Lei. Cortul Pinguin Vega Extreme este un cort usor de 2 persoane din seria extrema. Conceput cu structura stabila din duraluminiu, asigurat de 3 bete intersectate in trei puncte. Tratamentul cu Silicon a cortului exterior impiedica imbibarea acestuia cu apa.
  1.489,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5