Sporturi de Iarna

Echipamente pentru sporturi de iarna: schi alpin, schi de tura, schi alpinism, alpinism de iarna, expeditii de iarna, ture montane de iarna, excursii, drumetii de iarna
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Kohla, folie transfer cu adeziv, lipici pentru piei de foca, la metru

  Kohla, folie transfer cu adeziv, lipici pentru piei de foca, la metru

  Transport gratuit la comenzi peste 250 Lei. Folia de transfer cu adeziv, lipici pentru piei de foca este recomandata pentru repararea, remedierea sau inlocuirea adezivului, lipiciului de pe pieile de foca. Folia are latimea de 13 cm si se vinde la metru liniar functie de lungimea pieilor de foca sau nevoia clientului. Se aplica cu fier de calcat cu o singura trecere lenta,
  19,00 RON
 • Kohla sistem fixare spate piei de foca.

  Kohla sistem fixare spate piei de foca.

  Kohla sistem fixare spate piei de foca sub forma de carlig. Este cea mai simpla solutie pentru fixarea pieilor de foca la coada schiului. Compatibil cu piei de foca classice drepte, carv classic si carv accentuat. Se compune din, carlig si nituri.
  30,00 RON
 • Solutie Impregnare Piele Foca Kohla Dry Climb

  Solutie Impregnare Piele Foca Kohla Dry Climb

  Solutia pentru impregnare piele foca Kohla Dry Climb este alegerea optima pentru intretinerea si impregnarea pieilor de foca. Este o ceara lichida care se aplica cu pompita flaconului.
  59,00 RON
 • Piele foca Splitboard Kohla Multifit Universal 135 mm x 170 cm

  Piele foca Splitboard Kohla Multifit Universal 135 mm x 170 cm

  Pielea de foca Splitboard Kohla Multifit Universal este prefabricata, fara finisaj final. Trebuie ajustata dupa Splitboard si trebuie montat sistemul de fixare pentru spate, Butterfly sau K-Clip cu Elastic Strap Este amestec de Mohair si Nylon. 70 % Mohair / 30 % Nylon. Lungime 170 cm. Latime 135 mm. Greutate 580 g.Uilizabila la Splitboard cu lungime maxima de 179 cm.
  529,00 RON
 • Rucsac Deuter Rise 32 +, pentru snowboard si schi de tura

  Rucsac Deuter Rise 32 +, pentru snowboard si schi de tura

  Rucsacul Deuter Rise 32 + are volum destul de mare pentru a putea fi folosit atat in turele de o zi dar si in turele mai lungi. Poti folosi buzunarul frontal cu acces rapid pentru echipamentul de salvare in caz de avalansa. Acest produs se aduce la comanda.
  589,00 RON
 • Piolet Petzl Glacier, pentru ture pe ghetari si schi de tura

  Piolet Petzl Glacier, pentru ture pe ghetari si schi de tura

  Pioletul Petzl Glacier este proiectat pentu ture pe phetari, ture montane si schi de tura. Este un piolet cu design modern si este fabricat din materiale de calitate deosebita. Acest produs se aduce la comanda.
  309,00 RON
 • Piolet Petzl Glacier Literade, pentru schi alpinism si schi de tura

  Piolet Petzl Glacier Literade, pentru schi alpinism si schi de tura

  Pioletul Petzl Glacier Literade este conceput in special pentru schi de tura si schi alpinism. Este un piolet compact si foarte usor. Poate fi folosit si la ture montane usoare si rapide ( fast and light Climbing ) Acest produs se aduce la comanda.
  309,00 RON
 • Rucsac Deuter Pace 20, pentru schi de tura si alergare

  Rucsac Deuter Pace 20, pentru schi de tura si alergare

  Rucsacul Deuter Pace 20 este un rucsac foarte usor , tehnic si multifunctional. Este recomandat pentru schi de tura, schi alpin, bicicleta, motocicleta, alpinism clasic, snowboard, drumetii, calatorii, ture montane. Fermoarul frontal permite acces rapid si usor la obiectele din interior.
  385,00 RON
 • Rachete de zapada Inook RXM

  Rachete de zapada Inook RXM

  Rachetele de zapada Inook RXM sunt prevazute cu chinga de reglare pe doua directii. Sunt compatibile cu toate tipurile de bocanci. Sunt recomandate pentru randonnee, trekking, ture usoare si medii.
  485,00 RON
 • Rachete de zapada Inook OXM

  Rachete de zapada Inook OXM

  Rachetele de zapada Inook OXM sunt concepute pentru deplasarea in orice fel de zapada, indiferent ca este pufoasa, cu crusta, inghetata la suprafata sau in profunzime .
  575,00 RON
 • Rucsac Mammut W Trea Guide 40 + 7

  Rucsac Mammut W Trea Guide 40 + 7

  Rucsacul Mammut W Trea Guide 40 + 7 este un rucsac robust, special conceput pentru anatomia feminina, confortabil si care poate fi transformat intr-un rucsac usor. Sistemul de sustinere butterfly® ofera ampla libertate de miscare. ACEST PRODUS SE ADUCE LA COMANDA !
  549,00 RON
 • Rucsac Mammut Trion Element 40

  Rucsac Mammut Trion Element 40

  Rucsacul Mammut Trion Element 40 este un rucsac usor si confortabil cu design anatomic ce ofera libertate de miscare atat la catarare, cat si in timpul turelor alpine. Recomandat pentru: alpinism clasic, catarare la gheata, catarare la stanca, schi de tura.
  449,00 RON
 • Contour, folie de protectie piei de foca

  Contour, folie de protectie piei de foca

  Contour, folie de protectie pentru adezivul pieilor de foca. Folie cu latimea de 11 cm si lungile de 1 ml. Pachetul contine 2 bucati de folie
  26,00 RON
 • Piele foca Kohla Mohair 100 % la metru cu latimea de 130 mm.

  Piele foca Kohla Mohair 100 % la metru cu latimea de 130 mm.

  Piele foca Kohla Mohair 100 % la metru cu latimea de 130 mm. Pielea de foca din Mohair 100 % are cateva avantaje comparativ cu cele sintetice sau amestec ( mixt Mohair + Nylon ). Asigura alunecare optima, substantele de lubrifiere, lichid, spray si ceara pentru foci adera mai bine la firele naturale, acestea nu au suprfata neteda si se imbiba cu spraiul si ceara. Compatibila cu schiururi cu latimea maxima de 140 – 145 mm. Necesita talierea dupa forma schiului si achizitionarea, montarea sistemelor de fixare fata / spate. Aderenta la talpa schiului se face cu adeziv clasic, lipici.
  128,00 RON
 • Piele foca Kohla Mohair 100 % la metru cu latimea de 65 mm.

  Piele foca Kohla Mohair 100 % la metru cu latimea de 65 mm.

  Piele foca Kohla Mohair 100 % la metru ( rola ) cu latimea de 65 mm Pielea de foca din Mohair 100 % are cateva avantaje comparativ cu cele sintetice sau amestec ( mixt Mohair + Nylon ). Este solutia optima pentru piele de foca ieftina si de calitate buna.
  75,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5