Outlet

Produse cu pret redus, echipament alpinism ieftin, echipamente schi ieftine, echipamente de munte folosite, echipamente de munte ieftine,
Setează direcţie descendentă
per pagină

 • Sonda avalansa GRIVEL

  Sonda avalansa GRIVEL - Probe Carbon

  Sonda avalansa Grivel - Probe Carbon, fabricata din materialul ultrausor Carbon Composite
  240,00 RON
 • Clapari schi de tura second hand Dynafit ZZero 4 U

  Clapari schi de tura second hand Dynafit ZZero 4 U

  Clapari schi de tura second hand Dynafit ZZero 4 U. Dynafit ZZero 4 U sunt clapari pentru schi de tura care permit deplasarea pe orizontala si abrupt greu accesibil cu schiurile de tura sau doar cu claparii. Sunt clapari orientati spre coborare, dar sistemul Walk & Ski Dynafit asigura flexibilitate optima si pentru deplasare.
  828,00 RON
 • Legaturi Schi de Tura Silvreta 404, second hand

  Legaturi Schi de Tura Silvreta 404, second hand

  Lagaturi Schi de Tura Silvreta 404 second hand ( folosite ). Lagaturile au toate piesele, inclusiv suruburile. Sunt putin folosite, prezinta uzura de aprox 20-25 %. Toate piesele sunt perfect functionale. Model cu inaltator de calcai.
  369,00 RON
 • Coltari Grivel 2F, coltari tehnici

  Coltari Grivel 2F, coltari tehnici

  Coltarii Grivel 2 F sunt coltari tehnici model mai vechi. Sunt fabricati din aliaj de otel Chrom Molybden.
  499,00 RON
 • Clapari Free Ride Garmont Shogun

  Clapari Free Ride Garmont Shogun

  Claparii Garmont Shogun sunt proiectati pentru schi Free Ride, dar sunt clapari foarte versatili. Sunt foarte inalti si robusti, cu reglajul pe schi se poate schia pe partie de orice dificultate. Cu reglajul pe mers, are mobilitate specifica claparilor de tura. Sunt compatibili cu legaturile TECH* si cu legaturile de tura clasice.
  950,00 RON
 • Clapari Free Ride Black Diamond Shiva, pentru femei

  Clapari Free Ride Black Diamond Shiva, pentru femei

  Claparii Free Ride Black Diamond Shiva sunt model pentru femei. Permite ajustarea inclinatiei de la pozitia verticala spre stanga sau dreapta in functie de conformatia tibie. Are pozitie pentru schi si mers cu deplasare de 20 grade si alegerea pozitiei optime cu + / - 10 grade. Gheata interioara se ajusteaza cu siret metalic, Boa Lacing System.
  849,00 RON
 • Clapari de tura LaSportiva Spitfire

  Clapari schi de tura LaSportiva Spitfire

  Claparii de tura LaSportiva Spitfire sunt conceputi pentru Schi Alpinism competitional. Sunt foarte usori, au doar doua clape pentru ajustare, dar acestea sunt proiectate ca piciorul sa fie suficient de liber la urcare pe panta abrupta si sa asigure maximum de siguranta la coborare. Clapari second hand.
  1.199,00 RON
 • Set schi de tura second hand

  Set schi de tura second hand

  Acest set de schi de tura second hand este compus din: schi de tura Hagan Carbon Aircube 170 cm; legaturi Diamir Titanal II cu stopper si coltari; piei de foca Gecko, taliate dupa schiuri; clapari de tura Garmont G Ride marimea 42 EU=8 UK.
  1.999,00 RON
 • Ghete de tura Regatta Borasco Low X - LT

  Ghete de tura Regatta Borasco Low X - LT

  Regatta Borasco Low X – LT sunt ghete de tura cu membrana Isotex, rezistente la apa, respirabile. Fabricate din piele si textil Endurance, talpa usoara cu amortizor. Ghete recomandate pentru activitati outdoor.
  299,00 RON
 • Bocanc, gheata Regatta Brookland Mid Woman

  Bocanc, gheata Regatta Brookland Mid Woman

  Bocancii, ghetele Regatta Brookland Mid Woman sunt destinati pentru excursii, ture in zone de deal si munte, trekking, hiking, backpacing pe trasee usoare si medii.
  415,00 RON
 • Coltari Grivel Racing

  Coltari Grivel Racing

  Coltari Grivel Racing –Coltari Grivel cu ghete Mega Ice La Sportiva

  Preţ normal: 1.420,00 RON

  1.199,00 RON

 • Jacheta Atta Hiker

  Jacheta Atta Hiker

  Jacheta Atta Hiker este confectionata din material Poliamid Wet & Dry, rezistenta la apa 6.000 mm. col.apa/ 24 ore Este o jacheta tehnica comoda din material cu membrana rezistenta la apa si respirabila. Cusaturi vulcanizate. Recomandat pentru activitati outdoor: drumetii, excursii, hiking, trekking.
  219,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină