Îmbracaminte

Îmbracaminte sport, Imbracaminte munte, imbracaminte trekking, imbracaminte expeditie, îmbracaminte bicicleta, îmbracaminte alpinism, îmbracaminte schi de tura, jachete, pantaloni, suprapantaloni, caciuli, polare, softshell, manusi
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Manusa Montane Tigertooth Pro, Polartec Power Shield

  Manusa Montane Tigertooth Pro, Polartec Power Shield

  Manusa Montane Tigertooth Pro, tehnica, conceputa pentru activitati sportive care necesita efort fizic considerabil.
  299,00 RON
 • Pantaloni Montane Terra Alpine

  Pantaloni Montane Terra Alpine

  Pantalonii Montane Terra Alpine sunt pantaloni tehnici, super elastici, pentru activitati outdoor. Materialul Granite Stretch, alcatuit din Nylon si Spandex, are un grad de hidrorepelenta ridicata. Imbracaminte ideala pentru alpinism, catarare, ture montane in conditii aspre.
  443,00 RON
 • Pantaloni Pinguin Technical Softshell

  Pantaloni Pinguin Technical Softshell

  Pantaloni Pinguin Technical Softshell, cu aerisire eficienta, confectionat din material rezistent Airysoftshell- elastic in 4 directii.
  339,00 RON
 • Pantaloni Pinguin Softshell Flow

  Pantaloni Pinguin Softshell Flow

  Pantalon Pinguin Softshell Flow, pantalon din material tehnic, active shell, cu aerisire eficienta, confectionat din material rezistent Airysoft active shell elastic in 4 directii.
  338,00 RON
 • Pantaloni Pinguin Softshell Crest

  Pantaloni Pinguin Softshell Crest

  Pantalon Pinguin Softshell Crest, pantalon din material tehnic, active shell, cu aerisire eficienta, confectionat din material rezistent Airysoft active shell elastic in 4 directii.
  305,00 RON
 • Manusi Trekmates Chamonix GTX

  Manusi Trekmates Chamonix GTX

  Trekmates Chamonix GTX sunt manusi lungi pentru protectie la incheietura si antebrat. Sunt recomandate pentru drumetii de iarna, schi sau snowboard. Sunt fabricate din material cu membrana Gore-Tex.
  195,00 RON
 • Bluza de corp Montane Primino Zip 140

  Bluza de corp Montane Primino Zip 140

  Bluza de corp Montane Primino Zip 140 este fabricata din lana Merino, Poliester si Primaloft. Este o combinatie de fibre naturale cu fibre sintetice care asigura confort sporit la purtare, termoizolatie foarte eficienta si evacuarea transpiratiei foarte rapid.
  299,00 RON
 • Pantaloni de corp Montane Primino 140 Long John

  Pantaloni de corp Montane Primino 140 Long John

  Pantalonii de corp Montane Primino 140 Long John sunt fabricati din lana Merino, Poliester si Primaloft. Este o combinatie de fibre naturale cu fibre sintetice care asigura confort sporit la purtare, termoizolatie foarte eficienta si evacuarea transpiratiei foarte rapid
  255,00 RON
 • Pantaloni Gore-Tex Mammut Convey Men

  Pantaloni Gore-Tex Mammut Convey Men

  Pantalonii Gore-Tex Mammut Convey Men sunt suprapantaloni impermeabili usori si rezistenti la uzura care pot fi purtati tot timpul anului. ACEST PRODUS SE ADUCE LA COMANDA !
  749,00 RON
 • Jacheta cu puf Montane Anti – Freeze 2.0

  Jacheta cu puf Montane Anti – Freeze 2.0

  Jacheta cu puf Montane Anti – Freeze 2.0 este foarte usoara si super compresibila. Este utilizabila in ture montane pe tot parcursul anului. Materialul exterior este PERTEX® Classic Eco, rezistent la abraziune, la umiditate, se usca repede, nu permite iesirea pufului in exterior. Materialul interior este PEAQ Down.
  695,00 RON
 • Manusi Montane Ice Grip

  Manusi Montane Ice Grip

  Manusile Montane Ice Grip sunt recomandate pentru alpinism, schi de tura, catarare pe gheata, ture montane, expeditii si alte activitati outdoor pe timp de iarna in conditii de temperatura scazuta si umezeala excesiva.
  255,00 RON
 • Jacheta Gore-Tex Pro Eider High Point

  Jacheta Gore-Tex Pro Eider High Point

  Jacheta Gore-Tex Pro Eider High Point este jacheta tehnica fabricata din Gore-Tex Pro Shell, material de ultima generatie cu membrana Gore-Tex. Este un material foarte usor, dar cu rezistenta mecanica foarte buna. Rezista la abraziune, la rupere, sfasiere, este un material durabil. Este recomandata pentru diverse activitati si sporturi outdoor: ture montane, trekking,drumetii, calatorii, alpinism, ture cu rachete de zapada, schi de tura, schi alpinism. Disponibila 1 buc. mostra marimea M
  1.239,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5