Îmbracaminte

Îmbracaminte sport, Imbracaminte munte, imbracaminte trekking, imbracaminte expeditie, îmbracaminte bicicleta, îmbracaminte alpinism, îmbracaminte schi de tura, jachete, pantaloni, suprapantaloni, caciuli, polare, softshell, manusi. Tel. L-V 9-17 ; 0744 777908
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Soseta Bridgedale Bamboo Crew

  Soseta Bridgedale Bamboo Crew

  Bridgedale Bamboo Crew sunt sosete fabricate din amestec de fire din bambus, coolmax si elastane. Soseta fabricata de firma Irlandeza Bridgedale, renumita de inovatiile si calitatea produselor sale din domeniu. Este o soseta comoda, de 3 sezoane, proiectata pentru drumetii montane. Materialul special din combinatia Colmax/Bambus asigura intr-un mod eficient ca piciorul sa ramana uscat, totodata firele de Bambus ofera o protectie antibacteriana eficienta, este antialergic. Se muleaza perfect pe picior, iar partile cele mai problematice sunt intarite pentru a oferi un confort ridicat in timpul mersului
  59,00 RON
 • Caciula Viking Windlocker 233-13-8539

  Caciula Viking Windlocker 233/13/8539

  Caciula Viking Windlocker confectionata din softshell si fleece. Prevazuta cu banda fleece pe partea interioara pentru izolare aditionala in zona fruntii, urechilor si a cefei.
  67,00 RON
 • Caciula Viking Cross Country 233/14/2088

  Caciula Viking Windlocker 233/14/2088

  Caciula Viking Windlocker, confectionata din softshell si elastan. Prevazuta cu banda softshell pe partea interioara pentru izolare aditionala in zona fruntii, urechilor si a cefei
  67,00 RON
 • Caciula Viking Gore-Windstopper 215-15-2141

  Caciula Viking Gore-Windstopper 215-15-2141

  Caciula Viking Gore-Windstopper are un design in stil clasic. Este confectionata din lana si acryl cu membrana Gore-Windstopper.
  123,00 RON
 • Pantaloni Montane Terra Alpine

  Pantaloni Montane Terra Alpine

  Pantalonii Montane Terra Alpine sunt pantaloni tehnici, super elastici, pentru activitati outdoor. Materialul Granite Stretch, alcatuit din Nylon si Spandex, are un grad de hidrorepelenta ridicata. Imbracaminte ideala pentru alpinism, catarare, ture montane in conditii aspre.
  443,00 RON
 • Pantaloni Pinguin Technical Softshell

  Pantaloni Pinguin Technical Softshell

  Pantaloni Pinguin Technical Softshell, cu aerisire eficienta, confectionat din material rezistent Airysoftshell- elastic in 4 directii.
  339,00 RON
 • Pantaloni Pinguin Softshell Flow

  Pantaloni Pinguin Softshell Flow

  Pantalon Pinguin Softshell Flow, pantalon din material tehnic, active shell, cu aerisire eficienta, confectionat din material rezistent Airysoft active shell elastic in 4 directii.
  338,00 RON
 • Pantaloni Pinguin Softshell Crest

  Pantaloni Pinguin Softshell Crest

  Pantalon Pinguin Softshell Crest, pantalon din material tehnic, active shell, cu aerisire eficienta, confectionat din material rezistent Airysoft active shell elastic in 4 directii.
  305,00 RON
 • Manusi Trekmates Chamonix GTX

  Manusi Trekmates Chamonix GTX

  Trekmates Chamonix GTX sunt manusi lungi pentru protectie la incheietura si antebrat. Sunt recomandate pentru drumetii de iarna, schi sau snowboard. Sunt fabricate din material cu membrana Gore-Tex.
  195,00 RON
 • Bluza de corp Montane Primino Zip 140

  Bluza de corp Montane Primino Zip 140

  Bluza de corp Montane Primino Zip 140 este fabricata din lana Merino, Poliester si Primaloft. Este o combinatie de fibre naturale cu fibre sintetice care asigura confort sporit la purtare, termoizolatie foarte eficienta si evacuarea transpiratiei foarte rapid.
  299,00 RON
 • Pantaloni de corp Montane Primino 140 Long John

  Pantaloni de corp Montane Primino 140 Long John

  Pantalonii de corp Montane Primino 140 Long John sunt fabricati din lana Merino, Poliester si Primaloft. Este o combinatie de fibre naturale cu fibre sintetice care asigura confort sporit la purtare, termoizolatie foarte eficienta si evacuarea transpiratiei foarte rapid
  255,00 RON
 • Pantaloni Gore-Tex Mammut Convey Men

  Pantaloni Gore-Tex Mammut Convey Men

  Pantalonii Gore-Tex Mammut Convey Men sunt suprapantaloni impermeabili usori si rezistenti la uzura care pot fi purtati tot timpul anului. ACEST PRODUS SE ADUCE LA COMANDA !
  749,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5