Imbracaminte

Imbracaminte sport, Imbracaminte munte, imbracaminte trekking, imbracaminte expeditie, imbracaminte bicicleta, imbracaminte alpinism, imbracaminte schi de tura, jachete, pantaloni, suprapantaloni, caciuli, polare, softshell, manusi
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Set lenjerie corp - underwear Trekmates Thermal Junior

  Set lenjerie corp - underwear Trekmates Thermal Junior

  Set lenjerie de corp - underwear Trekmates Thermal Junior, pentru copii, compus din bluza cu maneca lunga si pantaloni. Recomandat pentru schi, drumetii montane, activitati outdoor. Masuri in stoc: S = 4 - 6 ani / M = 7 - 9 ani / L = 10 - 12 ani
  89,00 RON
 • Inov - 8 Mislite 130, suprapantaloni pentru alergare

  Inov - 8 Mislite 130, suprapantaloni pentru alergare

  Suprapantalonii Inov - 8 Mislite 130 sunt recomandati pentru alergare, dar se pot folosi si la alte activitati outdoor. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  145,00 RON
 • Inov-8 Hot Peak 40, sapca cu cozoroc pentru alergare pe timp de vara

  Inov-8 Hot Peak 40, sapca cu cozoroc pentru alergare pe timp de vara

  Inov-8 Peak 40, sapca cu cozoroc pentru alergare pe timp de vara.Sapca pentru alergare Inov-8 Hot Peak 40 este fabricata din microfibra Poliester. Materialul nu retine transpiratia, permite evaporarea rapida a transpiratiei. Este material cu uscare rapida ( fast dry ) si este tratata sa protejeze capul de radiatiile UV. Factor de protectie UPF 40 +. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  80,00 RON
 • Jacheta Softshell Pinguin Spectre

  Jacheta Softshell Pinguin Spectre

  Jacheta Softshell Pinguin Spectre rezistenta la vant si umezeala, din Airysoft Active shell. Materialul exterior este un material stretch, rezistent la uzura, iar interiorul din fleece.
  350,00 RON
 • Jacheta cu puf Montane Deep Cold ( pufoaica )

  Jacheta cu puf Montane Deep Cold ( pufoaica )

  Jacheta cu puf Montane Deep Cold ( pufoaica ) este calduroasa, rezistenta la capriciile vremii, conceputa pentru utilizare in regiuni alpine sau polare. Confectionata din PERTEX® Endurance cu umplutura combinata din puf de gasca de inalta calitate, si PRIMALOFT® SILVER ECO.
  1.619,00 RON
 • Jacheta cu puf Montane Chonos, pufoaica

  Jacheta cu puf Montane Chonos, pufoaica

  Jacheta cu puf Montane Chonos este fabricata pentru activitati outdoor la mare altitudine si pentru activitati la temperaturi foarte scazute.La fabricarea ei se foloseste PERTEX Quantum Y Yarn pentru partea exterioara. Acest material este tratat sa reziste la umezeala. Este o tesatura foarte deasa care pastreaza aerul cald in interiorul jachetei.
  1.289,00 RON
 • Jacheta cu puf Montane Featherlite Micro

  Jacheta cu puf Montane Featherlite Micro

  Jacheta cu puf Montane Featherlite Micro este conceputa pentru utilizare in toate anotimpurile. Este fabricata din materiale foarte bune, de ultima generatie. Termoizolatia este asigurata de puf de gasca cu putere de expandarede 750 + Cuin, cu un raport de 90 % puf extrafin si 10 % pana marunta.
  700,00 RON
 • Inov - 8 Racepant 150, suprapantaloni pentru alergare

  Inov - 8 Racepant 150, suprapantaloni pentru alergare

  Inov 8 Racepant 150 sunt suprapantaloni proiectati pentru alergare, dar in egala masura se pot folosi si la alte activitati outdoor. Acest produs se aduce la comanda. Comanda se onoreaza in 5 - 6 zile lucratoare.
  495,00 RON
 • Manusa Montane Tigertooth Pro, Polartec Power Shield

  Manusa Montane Tigertooth Pro, Polartec Power Shield

  Manusa Montane Tigertooth Pro, tehnica, conceputa pentru activitati sportive care necesita efort fizic considerabil.
  299,00 RON
Setează direcţie descendentă
per pagină
Pagina:
 1.  1 
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5